Известие

Collapse
No announcement yet.

"Новите" управляващи?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
    Извъртането на собствените ми постинги не доказва нищо.
    Което означава, че просто не можеш да дадеш примера... и започваш с увъртане в добре познат комсомолски стил.
    Ама то какво да се учудвам ... и ти в тоя строй си се пръкнал.

Последен опит: - доказателство?
    Този комсомолски стил за който говориш, много приляга на твоите постове. Нищо конкретно, само общи приказки и лозунги. Зададох ти въпрос да посочиш така наречените от теб икономически аргументи за резерва, така и нищо не каза.

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
      Прав си.Те и за това го прибраха целият.
      Е това не знам, ама мисля, че не е целият

---------- Post added at 04:00 ---------- Previous post was at 03:59 ----------

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
      Е няма, ама щеше да има ако се бяха осъществили плановете на старите комунисти и нови капиталисти.
      Няма и да стане, мисля аз /по ред причини/
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

• Връщайки ми огледални реплики нищо не доказваш.

От предните спорове още чакам поне веднъж да ми докажеш, че си наясно с материите по които се изказваш, ама не съм видял нито едно.
        Като видя поне едно смислено, може да ти отговоря по същия начин.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
          Този комсомолски стил за който говориш, много приляга на твоите постове. Нищо конкретно, само общи приказки и лозунги. Зададох ти въпрос да посочиш така наречените от теб икономически аргументи за резерва, така и нищо не каза.
          Предлагам да не се заяждаме за глупости, а морфиуса определено няма комсомолски стил, аааа
          sigpic

Comment

• pavline, ти са като си им такъв фен върна ли се от щатите да видиш каква красота е в БГ, па можеш и да им удариш едно рамо, ако имаш "твой човек" може и партийна фирмичка да направиш, ама внимавай `щото познавам един дето даде 30 хилядарки за "избори", пък после ни парички ни обекти
            AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

• Първоначално публикувано от kiko73 Покажи съобщение
              pavline, ти са като си им такъв фен върна ли се от щатите да видиш каква красота е в БГ, па можеш и да им удариш едно рамо, ако имаш "твой човек" може и партийна фирмичка да направиш, ама внимавай `щото познавам един дето даде 30 хилядарки за "избори", пък после ни парички ни обекти
              Нали не си мислиш, че състоянието на държавата е от управлението на ГЕРБ? По-скоро както писах по-горе, резултата на едно управление се вижда към края му, и след него. Поради простата причина - за да имаш реколта, се искат посеви.

Comment

• Имам някаква представа какво е това "инерция" в икономиката, ама тая инерция продължава 1,5 год. и като гледам тази година няма да е по-добре. Работил съм и за "обръчите" на предишните `щото те пък завалийките повечето не можеха и проектите да си прочетат. Носил съм и от "ония" пликове на когото трябва... и така си оставих 15 години от живота в Абсурдистан за тоя дето духа! На сегашните са им виновни предишните, на предишните им бяха по-предишните....
                AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

• Първоначално публикувано от drum Покажи съобщение
                  Нали не си мислиш, че състоянието на държавата е от управлението на ГЕРБ? По-скоро както писах по-горе, резултата на едно управление се вижда към края му, и след него. Поради простата причина - за да имаш реколта, се искат посеви.
                  Който сее ветрове, жъне бури.
                  А ГЕРБ до тук бая ветрове посяха... ако не спрат скоро и не се вземат в ръце, ще гледаме как ще идва на бял кон някой от АБВ... да ни спасява от поредните провалили се спасители.

Ама както казах, алтернативата е в гражданското общество, не в партии и азбучни прикрития.
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                    Връщайки ми огледални реплики нищо не доказваш.

От предните спорове още чакам поне веднъж да ми докажеш, че си наясно с материите по които се изказваш, ама не съм видял нито едно.
                    Като видя поне едно смислено, може да ти отговоря по същия начин.
                    Когато ти ми отговориш с едно конкретно мнение. Аз каквото имах да казвам го казах ако си разбрал добре, ако не здраве да е.

Comment

• Няма такова общество в БГ - няма и да има докато чакаме месиите да идват и да ни "оправят". Гледахте ли румънците к`во направиха заради цените на горивата.

Comment

• Да тук няма общество което да е единно и да си иска своето. Имаме само мрънкачи яко, които искат на хляба мекото и в живота лекото, разбирасе то да идва ей така
                        Българина много псува като му се бръкне в джоба. Обаче една държава за да има пари, се иска народа и да си плаща. Само тук от форума колко има къде са изклатили държавата по един или друг начин... А в един град от 100 000 колко има? А в цялата държава?
                        Общество се иска както каза по-горе колегата. Ти си плащай всичко, и то тук става дума за малки ЕТ и ООД-та понеже те пък как клатят държавата не е истина. Пример: Спирам да си купя вода в едно село по пътя за турската граница... Касов бон? А, ко искатИ? Викам фискален бон, бабо! Ааа ми то... ааа ми.. касовия апарат ниИ в събота и неделя не го пускаме.

Comment

• Първоначално публикувано от drum Покажи съобщение
                          Да тук няма общество което да е единно и да си иска своето. Имаме само мрънкачи яко, които искат на хляба мекото и в живота лекото, разбирасе то да идва ей така
                          Българина много псува като му се бръкне в джоба. Обаче една държава за да има пари, се иска народа и да си плаща. Само тук от форума колко има къде са изклатили държавата по един или друг начин... А в един град от 100 000 колко има? А в цялата държава?
                          Общество се иска както каза по-горе колегата. Ти си плащай всичко, и то тук става дума за малки ЕТ и ООД-та понеже те пък как клатят държавата не е истина. Пример: Спирам да си купя вода в едно село по пътя за турската граница... Касов бон? А, ко искатИ? Викам фискален бон, бабо! Ааа ми то... ааа ми.. касовия апарат ниИ в събота и неделя не го пускаме.
                          Проблема, е ЧЕ ДЪРЖАВАТА НЕ стимулира, тия които си плащат законно, а като ги види че плащат, започва да ги КЛАТИ още повече....

Истината, че ако искаш да въртиш честен бизнес ти скъсват гъза и гледат да те глобяват за какво ли не, а ако си въртиш незаконен бизнес никой не те пита, пипа или закача...Те това е...

П.П Много се изкефих на данъка си на автомобила за 2 години 450лв...Сега и винетка ще си купя и няма да я менкам по стъклата с други ама до кога...

П.П2 пак ще сменям тампон на амортисьора-60-80лв....

П.П3 искам да ме стимулират, не да търсят само начини да ме глобяват...
                          Last edited by VFTI; d.m.y г., 12:13.
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                          by RUBIG service

Comment

• И аз само си плащам, ама влизам в кюпа, че българите не плащали, докато ни друса това "равенство" па няма да се оправим, а в цял свят мрънкачите са мнозинство-гледайте новините, да се убедите, ако не сте го забелязали де.
                            sigpic

Comment

• Коментари:
                              http://www.youtube.com/watch?v=CviDNbxPyls

Човека е бивш служител на ДАНС - проверено! Може да потърсите и предните ми мнения, мисля споделих инфо преди да са излязли СРС -тата. Подчертавам не съм привърженик на БСП, ДПС ...Янето или определена партия.....просто не съм тъп за да вярвам на "приказки" от 1001 гербера.
                              Last edited by BatVas; d.m.y г., 22:48.
                              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                                Проблема, е ЧЕ ДЪРЖАВАТА НЕ стимулира, тия които си плащат законно, а като ги види че плащат, започва да ги КЛАТИ още повече....

Истината, че ако искаш да въртиш честен бизнес ти скъсват гъза и гледат да те глобяват за какво ли не, а ако си въртиш незаконен бизнес никой не те пита, пипа или закача...Те това е...

П.П Много се изкефих на данъка си на автомобила за 2 години 450лв...Сега и винетка ще си купя и няма да я менкам по стъклата с други ама до кога...

П.П2 пак ще сменям тампон на амортисьора-60-80лв....

П.П3 искам да ме стимулират, не да търсят само начини да ме глобяват...
                                E аз това казах, българина не обича да му се бърка в джоба, както и мисли, че бизнес с вложение от 5 до 15 000 лв ще му носи още на 5 месец печалби колкото завод за хляб в най-голямата област в Китай. При това единствен завод.
                                Точно така всеки трябва да си плаща всичко, тогава ще е добре, и тогава ще имаме повод и право за недоволство. Сега можем да си псуваме близките около нас първо, след това политиците ( нали ние, или поне при мен родителите ми са избрали ВиденоФФ, след това и Царя).
                                Както по горе се каза... ОБЩЕСТВО се иска.
                                А и ... ако си извън закона успех... то да не е 95та... Справка... Ковачки, който си има проблеми и не малко, а бизнеса му е колкото голям, толкова и изпълнен с нарушения => незаконен,

Comment

Working...
                                X