Известие

Collapse
No announcement yet.

"Новите" управляващи?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Бе то от 20 год. си живеем с някакъв малоумен скандал:
    - скандално се редихме на опашки с купони
    - скандално ни призоваваха от тв "за бога братя не купувайте"
    - скандално ни "застраховаха" и " закриляха"
    - скандално ни банкрутираха
    - скандално ни приватизираха
    - скандално на един му "върнаха" връх Мусала - бил му бащинийка - той Кобурггът си го донесъл от ....
    - скандално работим за "обръчи" от партийни фирми - включително и сега
    Сега на следващите избори сигурно скандално ще се появи новия "месия" дето ще ни "оправя" не по-различно от всички предишни...
    AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
      Тоя като каже добър ден и гледам къде е слънцето... не го знам до колко е историк, ама това си постла като политик.
      Абе, че е гъз гъз е. Ся то БСП и герб ... къф да е.
      Но в случая съм съгласен с този му анализ. Нищо повече.
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Якооо

http://www.youtube.com/watch?v=ian1S...layer_embedded
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Нищо ново..Тва за Леденика фабриката иде реч.Чакам ся премиерот ко ша се оправдае.
          Range Rover Vogue 4.4
          Rexton 270 cdi
          Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
          Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Ето оправданието...
            http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3540251

Иначе никога не съм предполагал, че политиката може да е толкова интересна Да видим още колко любопитни нещица ще се случат идващите месеци...Мен ми е интересно Доганчо какво ще играе...
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
            by RUBIG service

Comment

• Няколко часа минаха преди реакцията на всички.В един момент всички лица замесени в записите започнаха да дават коментари.Доган седи и гледа сеир. Яката работа.
              Range Rover Vogue 4.4
              Rexton 270 cdi
              Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
              Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Абе все ми се струва, че ББ е хитряга и няма да говори точно така по телефона, знаейки за СРС-тата и че от всякъде дебнат да го **нат. Ама знае ли човек.
                Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                Mazda 6 2.3 2005
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                  Абе все ми се струва, че ББ е хитряга и няма да говори точно така по телефона, знаейки за СРС-тата и че от всякъде дебнат да го **нат. Ама знае ли човек.
                  Аз пък смятам, че е едно прОсто и повярвало си парче. Иначе казано тъпа мръвка, ииии разговорите ми се чинят истински...
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                  exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                  ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                  ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                  by RUBIG service

Comment

• Нема какво да ти се чинят, те са си истински.Въпроса е "овчия поглед" на народа/прокоратура ..... дали ще позволи да бъде "обладан" отново.
                    Решението е едно - правилното решение + конфискации и запор на сметки + цялата политическа сила - ШУТ в гъза и д аги няма , не че другите са по свЕт - ама нали знаете песента - за милиони няма закони. ... па овцете ще си седят и ще се кефят или плюят и накрая пак тоя същия ще им/ни се присмива в лицата.
                    п.п. за пореден път пак се вдига мн шум за нищо.
                    Alfa156 Against All

Comment

• Пичове-е-е, последните проучвания сочат,че одобрението на ГРОБ и кабинета му се запазва,а кандидатът им за президент ще спечели от раз...??? Така че на електората май не му пука много
                      ...
                      155 1,6 TS 16V `96
                      166 2,4 JTD `99
                      147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

• Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщение
                        Пичове-е-е, последните проучвания сочат,че одобрението на ГРОБ и кабинета му се запазва,а кандидатът им за президент ще спечели от раз...??? Така че на електората май не му пука много
                        Или по скоро проучването е калпаво в стремежа на агенциите да се подмажат!
                        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                          Или по скоро проучването е калпаво в стремежа на агенциите да се подмажат!
                          Не знам,ама и аз попадам на много народ,дето ги подкрепя. Не разбирам,нещо не е наред - или аз очаквам невъзможни неща от управниците,или тоз пипъл е напълно изветрял?
                          ...
                          155 1,6 TS 16V `96
                          166 2,4 JTD `99
                          147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Не знам,ама и аз попадам на много народ,дето ги подкрепя. Не разбирам,нещо не е наред - или аз очаквам невъзможни неща от управниците,или тоз пипъл е напълно изветрял?
                            Ми то нали твърдят,че тъпунгерите,дето ни управляват,били представителна извадка от народа.
                            В такъв случай обаче,отказвам да се числя към този народ или по-скоро население,защото това не може да бъде НАРОД
                            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Не откачаш, защото ако се разровиш малко и ще видиш, че например участниците в "Биг Брадър" се явяват именно средностатистическа извадка. Е тогава какво те изумява, че герберите се ползват с такова високо доверие. Просто през последните 20 години се наблюдава един много тъжен и страшен феномен - лумпенизация на нацията ни.
                              Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                              Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                              Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                              Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

• Веднага след тях са БСП пък , а лумпенизирането е започнало още през далечната 1944, сега му берем плодовете, добре узрели и развити, както беше определян соца товага. Та като се каже последните 20 г, излиза, че преди сме били нещо като Швейцария, Япония, САЩ и Кувейт в едно, а отделно е било златен век в културно и морално отношение.За съжаление не бе обаче, а бе точно обратното...
                                Last edited by fred; d.m.y г., 10:29.
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X