Известие

Collapse
No announcement yet.

"Новите" управляващи?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
    А бе що дрънкате глупости, що не кажете защо хер Флиг закла икономиката в името на балансирания си бюджет, и що не кажете що имаме 1 милион безработни, да го еба у кадърния финасов министър...всеки първокурсник учи по макроиконимика, кой дава парите и кой ги разпределя...и да го еба и ББ "..Аз Ви давам...." даваш кво, на Цецка паричките или ровиш в мойте данъци и ги разпределяш....
    ....ай стига гръмки лозУнги и показни акции, кат са толкоз кадърни що целокупния български народ обеднява?
    Кратко точно и ясно.
    И един въпрос от мен що сички мега опасни финансисти дето и ни ги водят, като се почне от Ники Василив до хер Флик гледат на бюджета като на цел. Като на корпоративен бюджет дето трябва да е на + или 0? Баланса на бюжета е инструмент мамка му. Нека балансирания бюджет ся да дойде да ми изкопае лозето.

Гледал бил телевизия, чел вестници. Айсиктирикс. Ми да то у вестниците сичко пише -няма нужда от мислене.
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
      Нека балансирания бюджет ся да дойде да ми изкопае лозето.

Вместо бюджета да ти прекопава лозето и да слушаме глупости, хващай мотиката и почвай. Все си мисля, че финансовият министър разбира малко повече от всички вас взети заедно.

Който е имал идеи и хъс за реализация и преди и сега е успявал.
      Lexus IS200

Comment

• Все си мисля че финансовия министър е ръб, приказва идиотщини и бърка термини от 8стр. на учебника по макроикономика.
        Има едни работи като антикризисни мерки с които балансирания бюджет влиза в разрез ама кво ли знам аз. Щом ББ казва "няма" трябва да се олигавя от кеф и да си натискам парцалите щото само моя мързел и Станишев са виновни за цялата раута.
        Last edited by Old Fox; d.m.y г., 22:49.

Comment

• Разбирам,че има много недоволни и разбирам и защо са недоволни,но аз все пак продължавам да си питам
          След като сте недоволни от малкото опити,които се правят,дайте предложение какво да правим,за да има някакво развитие напред?
          Не ме разбирайте погрешно,далеч съм от мисълта,че новото управление е цвете за мирисане,ама нека поне да им дадем малко време да видим какво ще стане.
          Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
          Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
          Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• Добре ме нали тоя имаше някаква висока позиция в международната банка или там какво беше ?! Ако е толкова зле как е стигнал там ?
            мене ме нема, в целата схема........

Comment

• Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
              Добре ме нали тоя имаше някаква висока позиция в международната банка или там какво беше ?! Ако е толкова зле как е стигнал там ?
              Ники Василев и той имаш висока позиция. А той как е стигнал?

Comment

• Първоначално публикувано от 156Selespeed
                Щом е стигнал си мисля,че не той е зле а хората са зле Понеже гледай как става .. някой им бърка в джоба и им казва реално както навсякъде .. длъжен си да плащаш и го казва директно и директно взема мерки.. Не плащаш .. дължиш ама с лихви.
                Мое мнение А и наистина нехаресващите да помислят ако е толкова гламав Дянков ... как е направил кариерата си до сега.А за Борисов... нормално все пак Сер(гей) си има електорат едни 18 % от които 15% са пенсионери ..вярващи на честните му сини очи.
                Но реално.. ако всички харесвахме новото управление .. щеше да е странно би следвало да има само една партия.Тааааакаааааачееее нормалнооо нормално ..
                Хубаво де, ама това бъркане у нас не е равностойно.Масова тайна, е че никой не бърка в доходите на мутри, мутреси, разни крадци и мошнеяги.
                Никой не закача доходите от сивата икономика и черната и прочее.Та когато и ТЕ започнаха да плащат данъците и да носят последствията за укритите, то и хората ще мрънкат по-малко.
                Събирането и увеличаването на дъниците у нас е с цел да се изцеди каквото може от овцете, за сметка на неплащащите вълци.
                В тая насока има някакво развите, да се надяваме да продължи.
                Иначе няма никакво значение какъв е министъра на финансите-тъп или умен.Политиката се провежда от цялото правителство, защото икономиката е пряко свързана с корупция, съдебна система, МВР и т.н..Тоест дали Дянков е професор или не, дали е завършил Харвард или не е завършил нищо, няма абсолютно никакво значение за мен.
                Last edited by fred; d.m.y г., 11:35.
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

• Баце, ти сериозно ли го мислиш това?! Изгоряли лидери....
                  На границата като хванат 10кг. хероин, знаеш ли колко минават в следащия ТИР, докато се фукаме по новините със заловеното?!
                  Същото е и с проверките - изребрат някой с малко пари, за да може друг да препере няколко пъти повече
                  Ти все едно падаш от Марс....
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от 156Selespeed
                    И що говориш на изустено?
                    Проверките по футболни клубове,фолк певици ,хора с возила за над 100 000 евро ,яхти?...Или за тебе можеби мутри са дилърите на квартално ниво ,ефетата по дискотеките ... смисъл проверяват се хора с доходи и хора с положение,понеже на тях като им удариш балтийката и тези от долу умират сами Няма смисъл да ровиш около квартални пикльовци и да имаш данъчни разкрития за 50 100 хиляди лева ,като можеш да удариш с данъчно разкритие шефа му със сума поне 4 5 пъти по тази И от там по веригата можеш да слезеш и надолу .
                    Има си разкрития и то с колосални суми.Верно ,че не можеш да хванеш всички пати щото са в чужди сметки но не малки стойности хващат тук..Вземи един пример в Бургас само за две години 4ма лидери на организирана престъпна група изгоряха с цифри и имоти..верно ,че друга част от парите им са в офшорни зони ама.. и това което се прави е добре.
                    В черната и сива икономика се върят милиарди, не знам кое е наизустеното.Проверките в клубовете не водят до нищо, ако няма присъди, съответно отнети имоти, а това че начели някой друг с 100 хиляди е смехория, на фона на застроеното в България през последните 10 години, откраднато и прочее.В Бургас хубаво са изгоряли ама има само един осъден по голям бос на 4 години.А например спонсорите на Гоце, подсъдими за източване на евросубсиди са оправдани от съда.
                    Ще видим ще има ли осъден министър за далаверите на предишното правителство...
                    Та мисълта ми , надяваме се да има нещо наистина, защото това до момента е прашинка от планината, която трябва да бъде съборена.Както и структурни реформи в здравеопазвенето, пенсионната система, съдебната и т.н.Ако това не стане, това ще бъде само един камък в блатото на застоя.
                    Last edited by fred; d.m.y г., 14:13.
                    sigpic

Comment

• Пичови, последните десетина мнения го обърнахте на махленски спор. Чат разделът е другаде. Тука повече се мисли, по-малко се пише. Следващи подобни постове го отнасят за спам. Благодаря.
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Ай сега да светна "запознатите", аз като служител в правосъдната система, обяснявам: нищо не се случва, всичкото е ПР акция, осъдени - няма, няма и да има, подгонени - тоже няма....
                        ....а кервана си върви....

...и още, не е важно кого и дали са подгонили - важното е че ИКОНОМИКАТА УМИРА!!!
                        Mitsubishi Outlander
                        Mitsubishi Space Star
                        Daihatsu Terios

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                          На границата като хванат 10кг. хероин, знаеш ли колко минават в следащия ТИР, докато се фукаме по новините със заловеното?!
                          Същото е и с проверките - изребрат някой с малко пари, за да може друг да препере няколко пъти повече
                          ....
                          Мдаа, бушони им викат, Кики е прав.

Comment

• последно по последните постове казвам - прави сте за бушоните и за ПР акциите, но изгорели има... факт...
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

• Колко ирония има в този цитат - „Хора, които са прекалено умни, за да се занимават с политика, са наказани да бъдат управлявани от глупаци.“ А този важи в пълна сила за сегашното правителство - „Пълното невежество не е най-голямата злина, по-лошо е натрупването на недобре усвоени знания.“ Като се замисля гърците отдавна са минали по-този път, за да стигне Платон до тези дълновидни заключения.
                              Last edited by Доко; d.m.y г., 01:03.

Comment

• Според мен предишното правителство бе доста по невежо и корумпирано, както и кобурготското преди него.Това все пак прави опити за промени.А а относно древните гърци-тия съвременните пак стигнаха до дъното сега, по същата причина .Тоест народната маса винаги е една и съща.
                                Last edited by fred; d.m.y г., 12:03.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X