Известие

Collapse
No announcement yet.

"Новите" управляващи?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
    Pinko има нещо вярно, но избирането на управляващи е като купуването на вафли от магазина, купиуваш си и ако не ти хареса, следващия път си купуваш друга марка. В момента ГЕРБ е новат марка вафли и ще ядем от нея, дай боже да са качествени..Но разликата между мадридския горски и Бойко е огромна, място за сравнение няма..
    Съгласен съм с това. Стига вече с тия митове, че всичките са едни и същи маскари. Дедо Симеон дойде отнекъде, без да знае къде е Лъвов мост и къде е Орлов мост. Пределно ясно беше, че управлението му ще е вредно за всички, освен за него.
    ББ за мен не е най-добрият избор, но е в пъти по-добре от БСП-ДПС.
    Що се отнася до очакванията, не очаквайте много. Толкова сме назад, че за 4 години не може да наваксаме кой знае колко, ама поне да вървим в правилната посока.
    2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
      Дедо Симеон дойде отнекъде, без да знае къде е Лъвов мост и къде е Орлов мост.
      Но има една малка разлика че симеончо е зел да се учи за политик и на политика още преди кой да е от кирливите ни депутати да си е и мечтал че ще бъде в политиката......и това че ще трябва да си остави бекъп план и герой му е било известно още преди да обещае 800 дни......
      Ся някой да не остане с впечатление че съм фен на царя.........
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Любопитна картинка се очертава, много любопитна...
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Mного исках да гласувам за Синята коалиция. Ама много. Дори бях преглътнал Бай Мангау.
          Обаче...
          В моя район след Костов в листата бяха Лъчезар Тошев и Атанас Атанасов. Е, не можа да ми се изметне ръката да гласувам за тях.
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
            Но има една малка разлика че симеончо е зел да се учи за политик и на политика още преди кой да е от кирливите ни депутати да си е и мечтал че ще бъде в политиката......и това че ще трябва да си остави бекъп план и герой му е било известно още преди да обещае 800 дни......
            Ся някой да не остане с впечатление че съм фен на царя.........
            И къде я е учил тая политика?! В казината може би. Аз си мисля, че политиката се "учи" като се практикува, т.е. къв политически опит е имал той до 2001?! Да не би в испанския парламент или?! Нищо общо не виждам между ББ и дедо. По-скоро Бойко го ползва за трамплин, отколкото царя да го има за бекъп вариант.

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
              И къде я е учил тая политика?! В казината може би. Аз си мисля, че политиката се "учи" като се практикува, т.е. къв политически опит е имал той до 2001?! Да не би в испанския парламент или?! Нищо общо не виждам между ББ и дедо. По-скоро Бойко го ползва за трамплин, отколкото царя да го има за бекъп вариант.
              Абе не е като да няма къде да е учил - почти сите монарси в Юръп са си рода, и не си говорят за последния брой на Плейбой като се видят......пък и той ББ е един акълия и знае как се ползва цар за тръмплин - сигурно в пожарникарското го е учил това....или бай Тошо да му го е шопнал......
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Абе не е като да няма къде да е учил - почти сите монарси в Юръп са си рода, и не си говорят за последния брой на Плейбой като се видят......пък и той ББ е един акълия и знае как се ползва цар за тръмплин - сигурно в пожарникарското го е учил това....или бай Тошо да му го е шопнал......
                Е, кой европейски монарх от края на 20в. е политик Елизабет2?! Ае стига с тия митове, чел съм му историята.
                Спирам да спамя по тая тема, пък и времето ще покаже.

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                  Mного исках да гласувам за Синята коалиция. Ама много. Дори бях преглътнал Бай Мангау.
                  Обаче...
                  В моя район след Костов в листата бяха Лъчезар Тошев и Атанас Атанасов. Е, не можа да ми се изметне ръката да гласувам за тях.
                  Аз съм много, много доволен, че в моята секция не ми се наложи да гласувам чрез сметки СК - втора по резултат, мажоритарният отиде така или иначе в ГEРБ без мое участие

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                  Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Добре бе Дедо Мони учил за политик е и? Тогава му повярвахте (аз не гласувах за него) на база на какво? Защото имаше някакви блестящи политически дейности ли, беше се доказал като политик, немога да се сетя нещо...Бойко не е учил за политик но мина през различни нива, иамше някаква градация, а горския кацна от нищото и ви омая. На кого бихте дали работа във фирмата си, на 40 годишен който е завършил и е нямал един ден трудов стаж по това което е завършил или на 40 годишен който не е завършил ама го е работил това 10 години.. Дедо Мони е завършил според мен Техникума по Дървообработване, специалност Горско стопанство..
                    Тъй като съм леко потрошен и ми се налага цял ден да стоя и да слушам какви ги говорят снощи гледах с интерес пресконференциите. Единствени Бойко и Сидеров спазиха 30те минути по правилник, Станишев рева като магаре и само насаждаше омраза и напрежение, и той и Доган много гадно се заиграха с тая етниюеска карта. Доган беше и пиян.. Аз такова реване и такива нападки не бях гледал. НЕ застанаха като мъже и не се прознаха за победени.. Страх ги е защото Борисов каза,че ще гони до дупка тея които са крали..Дано да си спази обещанието,ако ли не ...кофти.
                    Last edited by tanatos; d.m.y г., 10:55.
                    Range Rover Vogue 4.4
                    Rexton 270 cdi
                    Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                    Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Боклуците са си боклуци,важното според мен е че,се оттървахме от турците във власттасега следващите 4 години,поне няма шанс Кърджали да се превърне в Косово
                      Аз лично съм доволен от избора на хората,моя беше ясен отдавна
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

В настоящата ситуация тва беше възможно най-добрият изборен резултат. Тия дето не им харесва само да си помислят какво щеше да стане ако ГЕРБ и БСП бяха с по малка разлика , пак щяхме да гледаме Комунистическо Турска коалиция .
                        И още нещо , изобщо не подценявайте Бойко Борисов .Зад него стои най-голямата партия в Европейският парламент, а големите пари идват точно от там
                        А феновете на Костов трябва особенно горещо да поздравят ГЕРБ , защото иначе Сините щяха да влязат в изпълнителната власт към 2050 година.. , евентуално..
                        Last edited by SFINKS; d.m.y г., 12:48.

Comment

Така е вчера се случи точно което очаквах, даже малко се изненадах и то приятно. По-добре от това няма накъде. Поздрави за бургазлии - абсолютни шампиони с 67% избирателна активност
                          sigpic
                          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Ми според мен точно за Плейбой си говорят, предполагам си чел разговорите между него и вуйчо му-сина на италинския крал.Бяха публикувани преди няколко години, когато стана един корупционен скандал в Италия, в който беше замесени нашия Кобург, точене на пари под предлог строеж на детски клиники у нас?!.Каруцарски, циничен, безкрупулен и т.н.
                            Симеончо е научен само да говори дълго и безмислено/липсата на ясна мисъл явно при него е налице/ и да краде колкото може-независимо какво, къде и как е учил, показател за това, какъв е са делата му.Факта е, че парите му се дължат единствено на брака му с богата Маргарита а не на уменията му или трудолюбието му.Да не говорим, затова какво направи в България, а върха беше за върнатия по погрешка имот от 4000 дка, да не влизаме в спора кои имоти са негови или не.
                            Не е важно дали си роден в дворец или не за да бъдеш човечен, морален, честен и т.т. или обратното.
                            След като видях както дойди и какво направи, се убедих колко е бил велик Левски, който още преди 130 години е искал републиканско управление, без да е учил почти нищо.
                            Last edited by fred; d.m.y г., 16:47.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
                              В настоящата ситуация тва беше възможно най-добрият изборен резултат. Тия дето не им харесва само да си помислят какво щеше да стане ако ГЕРБ и БСП бяха с по малка разлика , пак щяхме да гледаме Комунистическо Турска коалиция .
                              И още нещо , изобщо не подценявайте Бойко Борисов .Зад него стои най-голямата партия в Европейският парламент, а големите пари идват точно от там
                              А феновете на Костов трябва особенно горещо да поздравят ГЕРБ , защото иначе Сините щяха да влязат в изпълнителната власт към 2050 година.. , евентуално..

амиии има няма 100% си прав!

Това е истината.

И за ЕНП си много прав.

Остава да работим сега и да не поглеждаме повече назад.
                              Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение
                                амиии има няма 100% си прав!

Това е истината.

И за ЕНП си много прав.

Остава да работим сега и да не поглеждаме повече назад.
                                Е това е, на този етап няма друг възможен изход.
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X