Бреее работата е сериозна ,ето и видео http://www.dnes.bg/obshtestvo/2009/1...a-kyshta.82157
Известие
Collapse
No announcement yet.
Бутат баровски квартал край Бургас (дали вече се променят нещата)
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение"На мястото на незаконното селище се предвижда да се създаде модерно рибарско селище с европейска визия."
И цялата тая гимнастика за какво е? Други да намажат и да хванат далверите както винаги."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Абе да си кажа честно от репортажа в днес.бг аз баровски къщи не видях.
Я колегите от Бургас да кажат каква е ситуацията в този квартал.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Цитат на ntodorov от Фиат форум
Служебни ангажименти ме направиха участник на вчерашната акция по събаряне на незаконните постройки в Рибарско селище Бургас. Останах с впечатлението, че акцията беше по-скоро показна. Беше съборена една дървена къщичка и три основи на незапочнати такива. Сред нас имаше стари рибари, които се дистанцираха от "грабителите" на територии и земи покрай морето. Тези хорица недоумяват как се е стигнало до там, че богаташи, които са виждали лодка само на снимка построиха палати ей така от заплюти територии на брега в един от най - хубавите заливи покрай Бургас...След вчерашната акция аз и много други останахме със съмнения и резерви, че тази акция е само демонстрация на действие, а истинските виновници ще си останат в незаконно построените палати.
ПС: На вчерашната акция имаше жандармерия, полицаи ( около 150 човека), журналисти и монополисти. Пътя беше затворен. Пиле не можеше да прелети. Жандармеристи с бойна екипировка и обучени кучета лъхаха респект, а срещу всички нас - една барака и един полусобственик, който беше изкаран от равновесие - ей така за асортимент на журналистите...За съжаление този ресурс от сила и народ трябваше да бъде насочена към незаконните огромните огради и лъскави райски палати зад тях...Дано времето ме опровергае.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеАбе да си кажа честно от репортажа в днес.бг аз баровски къщи не видях.
Я колегите от Бургас да кажат каква е ситуацията в този квартал.Last edited by Доко; d.m.y г., 13:43.
Comment
-
Някой ако е повярвал, че акцията ще бъде нещо различно, много ми пада в очите. Сериозно.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
Comment