Известие

Collapse
No announcement yet.

Бутат баровски квартал край Бургас (дали вече се променят нещата)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Бреее работата е сериозна ,ето и видео http://www.dnes.bg/obshtestvo/2009/1...a-kyshta.82157

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
      "На мястото на незаконното селище се предвижда да се създаде модерно рибарско селище с европейска визия."

И цялата тая гимнастика за какво е? Други да намажат и да хванат далверите както винаги.
      Еми естествено.......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Абе да си кажа честно от репортажа в днес.бг аз баровски къщи не видях.
        Я колегите от Бургас да кажат каква е ситуацията в този квартал.
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Работата взе да се изяснява, някои приближени до новата власт трябва да си направят курортче за богоизбрани.
          А вие вервайте...
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Цитат на ntodorov от Фиат форум
            Служебни ангажименти ме направиха участник на вчерашната акция по събаряне на незаконните постройки в Рибарско селище Бургас. Останах с впечатлението, че акцията беше по-скоро показна. Беше съборена една дървена къщичка и три основи на незапочнати такива. Сред нас имаше стари рибари, които се дистанцираха от "грабителите" на територии и земи покрай морето. Тези хорица недоумяват как се е стигнало до там, че богаташи, които са виждали лодка само на снимка построиха палати ей така от заплюти територии на брега в един от най - хубавите заливи покрай Бургас...След вчерашната акция аз и много други останахме със съмнения и резерви, че тази акция е само демонстрация на действие, а истинските виновници ще си останат в незаконно построените палати.

ПС: На вчерашната акция имаше жандармерия, полицаи ( около 150 човека), журналисти и монополисти. Пътя беше затворен. Пиле не можеше да прелети. Жандармеристи с бойна екипировка и обучени кучета лъхаха респект, а срещу всички нас - една барака и един полусобственик, който беше изкаран от равновесие - ей така за асортимент на журналистите...За съжаление този ресурс от сила и народ трябваше да бъде насочена към незаконните огромните огради и лъскави райски палати зад тях...Дано времето ме опровергае.
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Ха, нищо ново под слънцето...
              Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                Абе да си кажа честно от репортажа в днес.бг аз баровски къщи не видях.
                Я колегите от Бургас да кажат каква е ситуацията в този квартал.
                Да не си помисли,че ще покажат скъпа къща по тв. Имам приятел който има къща там, ходил съм и да ти кажа рибар S-class, или BMW 7 няма как да купи, а там е пълно лятото със скъпи автомобили софийска регистрация и малки яхти. Много грозно е застроено ,без архитектурен и инфраструктурен план. 2000г един познат рибар ми продаваше бунгало, лодка и 2 декара на плажа в това селище за 2000лв, още нямаше палати. Не го купих защото нямаше нотариален акт за собственост. Там никой няма такъв, това си е заграбване на публична държавна собственост. А дали ще съборят скъпите къщи ? Няма!!! Ще съборят само рибарските бунгала и ще построят скъпи вили ,това е действителноста в България.
                Last edited by Доко; d.m.y г., 13:43.

Comment

Някой ако е повярвал, че акцията ще бъде нещо различно, много ми пада в очите. Сериозно.
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Все нещо се попременя, но с баааавни темпове, така че това, че са бутнали две три колиби, на мястото на които ще се построят вили на видни богаташи е ясно.
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Бутат колиби а не Палати
                      http://www.dnes.bg/obshtestvo/2009/1...hta.82157,play

ЕДИТ:Сега видях ,че е пускано,незная защо ми излезе само 1вата страница
                      Last edited by AR147; d.m.y г., 14:50.
                      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Working...
                      X