Известие

Collapse
No announcement yet.

НАТО и милата ни родина

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Чалга поколението е следствие от цървул поколението
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

чалгата драги мои набра сила началото и средата на 90те, когато поколение, което наричате "чалга поколение" не е можело да говори като хората все още (някои все още не могат)
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

опустушителна като комунизма е тя
        sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

В самата чалга няма нищо опустошително, за това поколение причинно-следствените връзки са други.
          И за да се върнем на темата, не си мислете, че в държавите от НАТО и ЕС няма чалга стил - напротив... само дето ние тук на онова дето за тях е чалга се радваме.
          Чувал съм достатъчно песни в популярните жанрове които имат същата, че и по-ниска стойност от нашите чалгии.
          Та не мислете, че откриваме топлата вода...
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

българинът винаги се е наслаждавал на неща, които не разбира съвсем, или поне не на пръв поглед
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

Специално за чалгата, още Захари Стоянов пише, че чираците в свободното си време висяли в кафенетата да слушат маанета, а той започнал да ходи по читалища...
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Проблема не е в чалгата,а в аксесоарите и!
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Или в това, че масата, която слуша чалга само това прави, демек чалгата й формира мирогледа
                  Last edited by fred; d.m.y г., 20:41.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Както много пъти съм казвал, чалгата не е причината, а следствието от манталитета.
                    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                    Roosevelt

Comment

Аре па вие с тая чалга
                      Кой не харесва руси с големи цици да си дигне лявата ръка

Не е там проблемът ми е мисълта
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

...носи тотално разложение на съзнанието от най-ранна детска възраст и създава крив мироглед ... вместо след края на комунизма да се превърнем в едно нормално общесто се превърнахме в една гротеска .
                        sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Абе не мислех да се включвам, ама тая чалга ме провокира.
                          Според мен проблемът идва с чалга мисленето - то не е изразено само при чалга поколението; айде кажете чираците, дето ходили да слушат маанета докато Джендо се учил дали няма да имат чалга мислене? Ами 'обикновените' хора, дето бачкат поен часа на ден и после сядат да гледат поредната сапунка с ракийка и салатка? Да споменавам ли и 'много заетите' - днес трябва да се обиколят няколко афенета "в центъра", ама да се мине и през кварталното?
                          Та мисълта ми е, че чалга мисленето е доста разпространено - съмнителни ценности, изкривени (вкусови) възприятия, липса на собствено мнение и/или готовност да го отстояваш (последното важи ако е различно от тълпата или обкръжението на индивида). Мога да продължавам с харакеристиките, но мисля, че всички ме разбраха; в никакъв случай не казвам, че всички хора от гореспоменатите групи са такива - просто 'нормалните' са прекалено малко...
                          БТВ: вдигам ръка - аз не 'аресвам руси с големи цици (и не съм 'на левия тротоар')
                          166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                          x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                            Аре па вие с тая чалга
                            Кой не харесва руси с големи цици да си дигне лявата ръка

Не е там проблемът ми е мисълта
                            Точно па тея пластмасовите много не ги харесваме.
                            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                            Roosevelt

Comment

Ся ще ви нарека гадни спамери, освен ако не ми докажете че пластмасовите цици имат нещо общо с НАТО! В картинки ако може!
                              ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                              ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                              ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                              ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                                Ся ще ви нарека гадни спамери, освен ако не ми докажете че пластмасовите цици имат нещо общо с НАТО! В картинки ако може!
                                Щом искаш в картинки

Идеята е, че чалгата само по себе си не е вредна. Чалга има навсякъде по света.
                                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                                X