Известие

Collapse
No announcement yet.

Леле биби е луд

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
    ДПС не е типична ислямска партия... ДПС е създадена и управлявана от кадри на ДС на НРБ

А ти колега си от ония за които цялата пропагандна машина е преназначена, хората които първо разчитат на емоционално възприятие.
    А всъщност зад всичко това има един простичък принцип - кой има интерес!

Колега отиди да живееш в родобите или силистренско пък после ми обяснявай каква партия е ДПС.Ше ме извиняваш много!Някой неща не са ви много ясни.Споко след 10-тина години процесите ще стигнат и до София.Тогава дупе да ви е яко.
    Last edited by ZemuS; d.m.y г., 22:47.

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
      Мен още повече ме плашат неговите кукловоди ...
      Това е всъщност най-важното в случая, кои го избутаха там и какво целят...
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
        Това е всъщност най-важното в случая, кои го избутаха там и какво целят...
        Кои го набутаха е ясно. Виж, какво целят ...

Към колегата земус - опитай се да не се заяждаш и да влезеш в тона на раздела, както и мини отвъд първосигналното, иначе по-добре не пиши тук. Благодаря.
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от ZemuS Покажи съобщение
          Колега отиди да живееш в родобите или силистренско пък после ми обяснявай каква партия е ДПС.Ше ме извиняваш много!Някой неща не са ви много ясни.Споко след 10-тина години процесите ще стигнат и до София.Тогава дупе да ви е яко.
          Родолюбецо, я се научи първо да пишеш на български... пък тогава се опитвай да ни изясняваш неща дето ги знаеш само от съветски учебници и ДС пропагандатори.

---------- Post added at 22:51 ---------- Previous post was at 22:49 ----------

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
          Кои го набутаха е ясно. Виж, какво целят ...
          Е не всички му знаем миналото и връзките на ББ... та да ни е ясно кои са.
          Но какво целят май никои още не успява да отгатне, ББ така се върти, че е замязал на пумпал.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Колега за разлика от теб идвам в София от 1 от гореспоменатите региони и за разлика от теб нещата,които знам са от личен опит.И пак повтарям процесите ще стигнат до тук.Тогава дупе да ни е яко.А явлението Бойко Борисов е най доброто нещо случващо се на България през последните години.

Comment

И в ония региони ли видя как ББ се учи от Живков на политика?

Comment

Не но в тези региони видях как се образува първия частен турски град,как частната телевизия е турска,как радиото е турско,как кмета е турчин,как всички държавни позиций се заемат от турци,как се дискриминира човек в собствената му държава и още доста примери.
                А и точно сега за пръв път виждам Доган извън властта от доста години насам.

Comment

Първоначално публикувано от ZemuS Покажи съобщение
                  Не но в тези региони видях как се образува първия частен турски град,как частната телевизия е турска,как радиото е турско,как кмета е турчин,как всички държавни позиций се заемат от турци,как се дискриминира човек в собствената му държава и още доста примери.
                  А и точно сега за пръв път виждам Доган извън властта от доста години насам.
                  Колега, много бъркаш нещата, на мене в министерство са ми говорили на турски, знам му номерата на Доган.
                  Това което ти не знаеш е какво стои зад него и защо става така.

Comment

Колега не ме интересува какво стои зад него и защо става така.Интересува ме само това да се чувствам спокоен в собствената ми държава.Да не могат хора с които водя словестен спор да ми казват,че никой Българин не можел да бъде сигорен,че е Българин,защото дядо му ИЗНАСИЛВАЛ,която си поиска Българка по времето на робството.При,което човека изрекъл тези думи си получава заслуженото,но после се връща с още 20 човека и познай кво става.Както и да е да не навлизам в подробности защото ще започна да звуча много расистки.Ще подкрепям всяко правителство,което успее да изкара Доган от властта дори да ме докара до просешка тояга,само и само такива хора като горепосочения да не се чувстват толкова уверени.

Comment

• Първоначално публикувано от ZemuS Покажи съобщение
                      .А явлението Бойко Борисов е най доброто нещо случващо се на България през последните години.
                      Пич. Молив ти са прочети цялата тема. Отвчера си тук - почнал си я от средата. Виж какво сме писали всички. Да си извадиш главата от д-то е болезнен процес, но съм сигурен че после ще останеш доволен.
                      Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                      ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                      Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                        Колега, много бъркаш нещата, на мене в министерство са ми говорили на турски, знам му номерата на Доган.
                        Това което ти не знаеш е какво стои зад него и защо става така.
                        Защо говорите винаги с недомлъвки? Кажете, кой стой зад Бойко Борисов? Или поне кажете къде да прочетем достоверни източници, защото доста различни неща се пишат по въпроса.
                        Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                          ДПС не е типична ислямска партия... ДПС е създадена и управлявана от кадри на ДС на НРБ

.........А всъщност зад всичко това има един простичък принцип - кой има интерес!

И двете са верни, НО помислете за другия сценарий - държавата /службите/ не си мърда пръста, идва един чалмалия от близкия изток /пълен с петродолари/ и създава партия....поне на две войни съм присъствал в резултат на тоя сценарий /айде една, Ирак не се брои щото там новите "братшки" я почнаха/ но и там се нагледах на разкъсани тела в резултат на религиозен фанатизъм...
                          Създаването на ДПС е един от най-умните ходове на ДС и се молете турското малцинство да бъде контролирано...

Дааа интересите, ми най общо новите ни приятели имат интерес от изрядна финансова система /нали си плащаме дълговете/ при нас да са мръсните производства - ми то останаха само химически заводи у тая държава /някой да е бил в бившия МДК Пирдоп, Враца, Девня, то и "Стомана" и "Кремиковци" щеше да ги бъде, но поради кризата новите ни приятели трябва да затворят някоя стоманолеярна в Германия да кажем.../
                          Трябва да сме бедни /но не прекалено/ щото ще отсвирим ЕС, трябва да сме безработни, дотолкова че да осигуряваме ресурс от евтина работна ръка, трябва да нямаме земеделие, за да купуваме "батър" от Германия и млекце на "Мегле"...
                          Колегата Морфиус е абсолюно прав а поговорката е "Ако някой то говори нещо - то става дума за за пари"
                          Mitsubishi Outlander
                          Mitsubishi Space Star
                          Daihatsu Terios

Comment

• Само да потвърдя, че колегата говори "неистини" за силистренско. Мафията е икономическа, не политическа в региона. В Дулово, често спряган за частен, просто има повече турци, та е логично мафията да не се води от етнически българи, както е по другите градове на изток от Правец.
                            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                            Roosevelt

Comment

• добре де готини, а не осъзнавате ли колко много "фанатизъм" и крайности има само този форум (раздел)????? само недомлъвки и високопарни съждения от типа "нали разбираш кой", "всички знаем кои са"...... бабите пред блока ми са по-смели в мненията си, честна дума....
                              А видяхме и политагитаторите, колко отидоха на митинга който подстрекаваха....само 2-3 си подкрепиха думите с дела и евала, макар и да не споделям идеята в тази и форма е достойно и уважително да си отстояваш и на дела идеите.

Тук различно мнение не се толерира и нещо повече, безнаказано се залива с обиди и определения, без изобщо да се допуска съществуването на различна позиция по въпросите.....

Модератора дори обижда съвсем съзнателно и след това призовава, да се влезе в правилния тон на раздела.....кой е правилния тон на раздела??? "запълни живота си с омраза ли" ???????
                              Ами ако не ми се мрази? ако не споделям вижданията Ви?? извън тона ли съм и аз??

Трябва ли щом не мразя някого и не споделям анонимното оплюване, да търпя да ме характеризират, като "поддръжник" или "агитатор" на някой си???? ами не! не съм и няма да го търпя.

Така че модератора да следи и тези нарушения, ако уважава демокрацията и реда.

За сведение на хората, които гледат на живота тесногръдо.....да не мразиш и хулиш някой, не означава че го харесваш или обожаваш!!!! децата правят дори тази разлика.... стига с тези крайности от комунизма наследени.... ако не си с нас, си с врага ни....
                              Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

• Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение
                                добре де готини, а не осъзнавате ли колко много "фанатизъм" и крайности има само този форум (раздел)????? само недомлъвки и високопарни съждения от типа "нали разбираш кой", "всички знаем кои са"...... бабите пред блока ми са по-смели в мненията си, честна дума....
                                А видяхме и политагитаторите, колко отидоха на митинга който подстрекаваха....само 2-3 си подкрепиха думите с дела и евала, макар и да не споделям идеята в тази и форма е достойно и уважително да си отстояваш и на дела идеите.

Тук различно мнение не се толерира и нещо повече, безнаказано се залива с обиди и определения, без изобщо да се допуска съществуването на различна позиция по въпросите.....

Модератора дори обижда съвсем съзнателно и след това призовава, да се влезе в правилния тон на раздела.....кой е правилния тон на раздела??? "запълни живота си с омраза ли" ???????
                                Ами ако не ми се мрази? ако не споделям вижданията Ви?? извън тона ли съм и аз??

Трябва ли щом не мразя някого и не споделям анонимното оплюване, да търпя да ме характеризират, като "поддръжник" или "агитатор" на някой си???? ами не! не съм и няма да го търпя.

Така че модератора да следи и тези нарушения, ако уважава демокрацията и реда.

За сведение на хората, които гледат на живота тесногръдо.....да не мразиш и хулиш някой, не означава че го харесваш или обожаваш!!!! децата правят дори тази разлика.... стига с тези крайности от комунизма наследени.... ако не си с нас, си с врага ни....
                                Съгласен съм 100% с колегата,защото всичко това съм го споменал в ен на брой постове,обаче освен цензура и леко подсказване за заплахи от страна и на колеги не намирам! За това по някога се отказвам да споря,защото това се възприема като ерес, а не като демократично право на мнение на каквото всеки има право!
                                Last edited by JORDI; d.m.y г., 12:23.
                                Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Working...
                                X