За руснаците не знам, но ето какво е длъжна да прави българската полиция когато ни арестува( да не се налага да разбираме). Защо в мен се заражда едно чувство, че ще има доста спечелени дела от арестуваните последните месеци в Страстбург. А най-ме е яд, че бат ви Гойко ще плати с мойте и вашите пари от данъците, 'ма кво му пука, и на Краси Аврамов клипа ще платим сега. Ето, прочетете го внимателно да си знаете правата: http://iphone.dnevnik.bg/bulgaria/20...o_ni_arestuva/
Известие
Collapse
No announcement yet.
Задържане по руски
Collapse
X
-
Kаквото посееш ,такова жънеш ! Много хубаво си ги арестуваха и оритаха ,не трябва да има никаква прошка за престъпницитеAlfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение...а бе трбва да видите поляците, колко бият при задържане...тия бяха най-страхливата нация!
не знам колко са били най-страхливата нацияsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеKаквото посееш ,такова жънеш ! Много хубаво си ги арестуваха и оритаха ,не трябва да има никаква прошка за престъпницитеI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение...Ето, прочетете го внимателно да си знаете правата: http://iphone.dnevnik.bg/bulgaria/20...o_ni_arestuva/
"Моментът не е подходящ за въпроси"
Получихме устен отговор от пресцентъра на МВР, че не е възможно засега да осигурят служител за искания разговор, моментът не е подходящ. Висш служител на министерството каза неофициално, че подобен разговор "ще продължи да нагнетява напрежение, което не е желателно в момента".
Овикновено един разговор проведен от разумни хора разрежда напрежение, но... ще чакат по-подходящ момент.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
"Моментът не е подходящ за въпроси"
Получихме устен отговор от пресцентъра на МВР, че не е възможно засега да осигурят служител за искания разговор, моментът не е подходящ. Висш служител на министерството каза неофициално, че подобен разговор "ще продължи да нагнетява напрежение, което не е желателно в момента".
Овикновено един разговор проведен от разумни хора разрежда напрежение, но... ще чакат по-подходящ момент.Last edited by Доко; d.m.y г., 11:31.
Comment
-
Ами за да е сеира пълен следващата 'показна акция' ще се казва Криминале ('щото няма как да се преведе Pulp Fiction) и забавлението и одобрението ще се получи и от други социални прослойки...
(По някакви новини казаха, че тези акции имали одобрението на по-нискоинтелигентните българи и тези от по-малките населени места - демек ние, простаците от село; да, ама мен нещо не ме кефи...)166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеДа де, трябва да има наказание за престъпниците. Но дали някой е виновен или не, не се определя от органите на МВР, а от съда. Не е добре, когато служители, които не са квалифицирани да определят това, а често са и просто значително по-глупави, изземват функциите на знаещите какво правят.Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Comment
-
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеПрав си. Понякога стават и грешки (първото порше) ,но за разлика от съдилищата ,които не винаги си вършат работата както трябва ,тея момчета направиха точно това което им е наредено и бяха безупречно добри в изпълнението на задачата си.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеКазваш, че органите на МВР си вършат работата както трябва винаги? Аз лично имам повече вяра в съдебната система, от колкото на полицията.Аз нямам вяра на почти никого и подлагам всичко под съмнение.
Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениесоравка: втората световна
не знам колко са били най-страхливата нацияMitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Но с германците тия пролеми не съществуват.Стоят швабите и не мърдат. Знаеш, че гърба ти е сигурен!Много лоялни копелета!Евала!
А колкото за задържанията- ами нищо не е такова, каквото изглежда!Има си правила и колкото и да изглеждат репресивни, на 50% са за защита на задържания.Колкото и гадни да изглеждат от страни!
Май се оляхме и ще ни привикат!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment