Известие

Collapse
No announcement yet.

Задържане по руски

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

За руснаците не знам, но ето какво е длъжна да прави българската полиция когато ни арестува( да не се налага да разбираме). Защо в мен се заражда едно чувство, че ще има доста спечелени дела от арестуваните последните месеци в Страстбург. А най-ме е яд, че бат ви Гойко ще плати с мойте и вашите пари от данъците, 'ма кво му пука, и на Краси Аврамов клипа ще платим сега. Ето, прочетете го внимателно да си знаете правата: http://iphone.dnevnik.bg/bulgaria/20...o_ni_arestuva/
    Last edited by Доко; d.m.y г., 23:36.

Comment

Kаквото посееш ,такова жънеш ! Много хубаво си ги арестуваха и оритаха ,не трябва да има никаква прошка за престъпниците
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Fiat Bravo II 1.4 90hp
      sigpic
      Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
        ...а бе трбва да видите поляците, колко бият при задържане...тия бяха най-страхливата нация!
        соравка: втората световна

не знам колко са били най-страхливата нация
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
          Kаквото посееш ,такова жънеш ! Много хубаво си ги арестуваха и оритаха ,не трябва да има никаква прошка за престъпниците
          Да де, трябва да има наказание за престъпниците. Но дали някой е виновен или не, не се определя от органите на МВР, а от съда. Не е добре, когато служители, които не са квалифицирани да определят това, а често са и просто значително по-глупави, изземват функциите на знаещите какво правят.
          I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
          Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
            ...Ето, прочетете го внимателно да си знаете правата: http://iphone.dnevnik.bg/bulgaria/20...o_ni_arestuva/

"Моментът не е подходящ за въпроси"

Получихме устен отговор от пресцентъра на МВР, че не е възможно засега да осигурят служител за искания разговор, моментът не е подходящ. Висш служител на министерството каза неофициално, че подобен разговор "ще продължи да нагнетява напрежение, което не е желателно в момента".

Овикновено един разговор проведен от разумни хора разрежда напрежение, но... ще чакат по-подходящ момент.
            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение

"Моментът не е подходящ за въпроси"

Получихме устен отговор от пресцентъра на МВР, че не е възможно засега да осигурят служител за искания разговор, моментът не е подходящ. Висш служител на министерството каза неофициално, че подобен разговор "ще продължи да нагнетява напрежение, което не е желателно в момента".

Овикновено един разговор проведен от разумни хора разрежда напрежение, но... ще чакат по-подходящ момент.
              Направо си е за нова тема - Превръщаме ли се в полицейска държава ? Методите на Б.Борисов почват леко да будят безспокойство. Интересно от последните медийно-рейтингови операции по-задържане на супер, мега, яките престъпници колко са останали в ареста, май 90% са вънка?
              Last edited by Доко; d.m.y г., 11:31.

Comment

Ами за да е сеира пълен следващата 'показна акция' ще се казва Криминале ('щото няма как да се преведе Pulp Fiction) и забавлението и одобрението ще се получи и от други социални прослойки...
                (По някакви новини казаха, че тези акции имали одобрението на по-нискоинтелигентните българи и тези от по-малките населени места - демек ние, простаците от село; да, ама мен нещо не ме кефи...)
                166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                  Да де, трябва да има наказание за престъпниците. Но дали някой е виновен или не, не се определя от органите на МВР, а от съда. Не е добре, когато служители, които не са квалифицирани да определят това, а често са и просто значително по-глупави, изземват функциите на знаещите какво правят.
                  Прав си. Понякога стават и грешки (първото порше) ,но за разлика от съдилищата ,които не винаги си вършат работата както трябва ,тея момчета направиха точно това което им е наредено и бяха безупречно добри в изпълнението на задачата си.
                  Fiat Bravo II 1.4 90hp
                  sigpic

Comment

Това с показността е по цял свят.
                    Повъртете каналите на кабелната - редовно се излъчват гонки и задържане на престъпници.
                    Определено има ефект... Със съмнителна стойност.
                    Last edited by Pepo; d.m.y г., 15:02.
                    156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                    Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                      Прав си. Понякога стават и грешки (първото порше) ,но за разлика от съдилищата ,които не винаги си вършат работата както трябва ,тея момчета направиха точно това което им е наредено и бяха безупречно добри в изпълнението на задачата си.
                      Казваш, че органите на МВР си вършат работата както трябва винаги? Аз лично имам повече вяра в съдебната система, от колкото на полицията.
                      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                      Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                        Казваш, че органите на МВР си вършат работата както трябва винаги? Аз лично имам повече вяра в съдебната система, от колкото на полицията.
                        Казвам ,че полицаите в този случай си свършиха работата Аз нямам вяра на почти никого и подлагам всичко под съмнение.
                        Fiat Bravo II 1.4 90hp
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                          соравка: втората световна

не знам колко са били най-страхливата нация
                          Говоря за личен опит и то в една доста по-скорошна война...трябва да видите как реагират на вика "мине..." изпокриват се кат мишоци, обаче като вържат 1-2 иракчанина стават големи мъже и бият като за световно..то някои бивши мои колеги /и аз / имаме опит до колко може да се разчита на поляците в засада - изчезват със скоростта на бити педераси...
                          Mitsubishi Outlander
                          Mitsubishi Space Star
                          Daihatsu Terios

Comment

Много хубаво си процедират братушките-бой до посиняване.

Comment

Но с германците тия пролеми не съществуват.Стоят швабите и не мърдат. Знаеш, че гърба ти е сигурен!Много лоялни копелета!Евала!
                              А колкото за задържанията- ами нищо не е такова, каквото изглежда!Има си правила и колкото и да изглеждат репресивни, на 50% са за защита на задържания.Колкото и гадни да изглеждат от страни!
                              Май се оляхме и ще ни привикат!
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                              X