Известие

Collapse
No announcement yet.

Гръцкия премиер плаши гърците с България

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Сега попрочетох темата и истински се развеселих!
    Мнозина от нас смятат, че Гърция е цъфнала та вързала.
    Наблюденията ви , колеги са от Солун и Атина!
    Явно не сте ги виждали осрани от поредната стачка или ако сте ги виждали сте си мислели, че е временно явление.
    Боклука и те си го хвърлят където им падне, като е стара традиция да си запалят селското бунище и да се давят в пушеци.
    Колкото за емигрантите- ами по мои наблюдения, няма село, на което поне 10% да не работи в чужбина.Гръцки диаспори има навсякъде.
    А сега ,малко за стандарта!
    Факт е, че от 20-25 години, стандарта им е рязко повишен, но това е една илюзия, за която могат да платят много скъпо по всички правила на икономиката, но духът е пуснат от бутилката и хич не ми се вярва това да стане.
    Каквото и да се приказва, пак ще им дадат пари и ще им се опростят дълговете.
    Гърция няма друга икономика, освен туризъм, маслини, портокали, мрамор, канабис и други фуражи.
    Безкрайните оргии на островите:Родос, Лесбос, Самотраки и други, да не ги изброявам, са нещото, заради което много политици пак ще си развържат кесиите и там нямат пръст фермерите, а техните протести са само удобен повод.
    60% са полунеграмотни, а 30 напълно неграмотни!
    Човек с основно образование се счита за много напредничав!
    Факт е, че болшинството от децата започват работа на 10-12 годишна възраст! Говоря за работа на пълен работен ден
    Факт е, че имат огромни територии, които са без електричество!
    Факт е, че имат области, където спят в началото на миналия, че и на по-миналия век!
    Факт е, че децата им се друсат яко, защото ги привикват още от бебета.Дават им афион, за да не им пречат!
    Вендетата е още на мода!
    Това Екология!?
    Забравете!
    От див селянин, не може да очакваш нищо!
    Той гледа днеска да се наплюска и нищо повече.
    Та те дори не могат да гледат един филм.Устойчивото им внимание е около 10-15 секунди.Колкото на тригодишно дете!
    Ядене, пиене и сране.Това са им приоритетите!
    Ще ви дам още няколко неща за размисъл , пък вие си направете извода, дали сами са постигнали тоя илюзиорен стандарт или някой им го е подхвърлил, с определена цел.
    В техния език се набиват на очи две думи.Ксенос и бастардо.
    Първата означава чужденец, но и враг!
    Това заслужава отделен анализ!Има върху какво да се помисли!
    Втората означава копеле, но и педераст!
    Първото, както и да е.Селска психика.Всеки чужденец е и враг, но втората!?...
    Оказа се, че по стара традиция, щом момчето няма баща, останалите се считат за длъжни да го изнасилват, когато им падне!Обществото им не бих казал, че е търпимо към тия неща.По-скоро, ги насърчава с пълното си безразличие или просто скотско мислене.
    В Н.Хори имаше един баща, който изнасилваше 15 годишната си дъщеря!Всички знаеха, но никой не го имаше за нещо особено.Какво да прави човека!? Умряла му жената и за да не води мащеха, я е подкарал от 12 годишна!
    Засипах ви с тия гадости, за да разберете, че няма начин, как едно такова общество изведнъж да си повиши стандарта , без външна намеса. Няма начин и как само да го задържи! В такава безнравственост и бездуховност е невъзможно да се роди нещо позитивно.
    С парите, които им дадоха си построиха криви магистрали, луксозни болници, накупиха си ненужни трактори и комбайни, коли и нови къщи, а в икономиката им се наляха пари само там , където бяха просто изядени и не доведоха нито до модернизация на производството, нито до модернизация на селското стопанство.Просто потънаха в бетона и асфалта.
    Ако бяхме ние, да са ни продали банките на парчета, но за тях пак ще има.
    Защо ли!?
    Ами Оргията трябва да продължи!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

грешка
      Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 12:10.
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
        грешка
        Поживеи 10-12 години там, научи езика така, че да можеш да положиш 5 часов писмен и устен изпит, за да си защитиш дипломата, кръсти дете на твой приятел,погреби приятел, опознай се с генерал от полицията и с бивш(тогава настоящ) министър на отбраната и тогава си помисли, дали приказвам глупости, породени от алкохолен делириум!
        Това е малък щрих
        , гарниран с бегла усмивка!
        Истината е много по-жестока!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

грешка
          Защо мислиш така? Аз лично нямам представа, грешка ли е или не, но ми е интересно, защо да не е.
          Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
            Сега попрочетох темата и истински се развеселих!
            Мнозина от нас смятат, че Гърция е цъфнала та вързала.
            [/B]
            Е, по добре са от нас със сигурност поне 100пъти. Подобни факти не липсват и на българите, от тези които си посочил .Народът им е единен, не прилича на нашето население. Що се отнася до инфраструктурата им, поне не пилича на "Припят", за разлика от нашата.
            sigpic Alfasud/156 1.8ex
            156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

ох не ме разбрахте

просто писах едно съобщение тук, и това беше грешка - беше за друга тема

извинявам се за недоразумението
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

грешка
                И аз мисля, че Стоян е прав... доста крайно и едностранно мнение за гърците изказа колега по-горе.

Аз от тях като приятели и като посрещане на гости лошо не съм видял. Преди два дни се върнах от Санторини където за пореден път изкарах прекрасна почивка. Домакинята беше повече от любезна да ни кара където си поискаме и да ни предоставя всичко което си поискахме допълнително.

В ресторантите из целия остров беше достатъчно да кажем само името й за препоръка и веднага ни се намираше маса и получавахме максимално добро обслужване.

Като цяло са дооооста по-напред във ментално отношение към туриста. Типичен пример - отиваме на екскурзия с кораб около Санторини. Да, но кораба е препълнен - при отказа ни да се качим - веднага се извика втори кораб за да се разпределят пътниците. Нещо на което в България само ще ти вдигнат рамене и ще ти кажат да се оправяш

Като цяло Гърция винаги е била галеника на Европа и е била политически закриляна - така ще се случи и сега. Затова политическите и икономическите сравнения между нашата страна и Гърция са немислими. Нека си гледаме в собствената паница и не съдим комшиите
                Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                  И аз мисля, че Стоян е прав... доста крайно и едностранно мнение за гърците изказа колега по-горе.

Аз от тях като приятели и като посрещане на гости лошо не съм видял. Преди два дни се върнах от Санторини където за пореден път изкарах прекрасна почивка. Домакинята беше повече от любезна да ни кара където си поискаме и да ни предоставя всичко което си поискахме допълнително.

В ресторантите из целия остров беше достатъчно да кажем само името й за препоръка и веднага ни се намираше маса и получавахме максимално добро обслужване.

Като цяло са дооооста по-напред във ментално отношение към туриста. Типичен пример - отиваме на екскурзия с кораб около Санторини. Да, но кораба е препълнен - при отказа ни да се качим - веднага се извика втори кораб за да се разпределят пътниците. Нещо на което в България само ще ти вдигнат рамене и ще ти кажат да се оправяш

Като цяло Гърция винаги е била галеника на Европа и е била политически закриляна - така ще се случи и сега. Затова политическите и икономическите сравнения между нашата страна и Гърция са немислими. Нека си гледаме в собствената паница и не съдим комшиите
                  Каза за добрите страни, които никога не съм ги отричал.При внимателен прочит ще ги откриеш дори и в по-горния ми пост.Има много какво да учим от тях или по-точно да си припомняме!

Comment

Working...
                  X