Известие
Collapse
No announcement yet.
Атака на Израел срещу международен хуманитарен конвой за Газа
Collapse
X
-
Атака на Израел срещу международен хуманитарен конвой за Газа
Тагове: Няма
-
Ми нормално за Израел.Те винаги са действали по принципа Израел пръв навсякъде и за винаги.Щом смятат че има заплаха те си правят каквото смятат,за добре.1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv
-
Цялата организация на тоя поход е добре организирана провокация от страна на Хамаз и други ислямисти /не случайно тук се включи активно и Турция, страна членка на НАТО, но управлявана от ислямистко правителство с доста консервативни възгледи/ това.Единствената грешка на Израел е, че трябваше да избегне жертви.Но пак има едно Но-войниците /израелските/ са били нападнати от араби с железни пръти, а и някои са имали огнестрелно оръжие.Както виждате провокацията е налице.
Но Израел е бил съгласен да пусне конвоя, но да мине през израелско пристанище, с цел проверка на товара /да няма оръжие/.Защото е ясно, че покрай тези коновои, които няма да преминават през никаква проверка ще бъдат доставяни оръжия за ислямиститите.След като не се подчиняват на разпоредбите на изралските власти е атакуван въпросният кораб.
Целта на арабите от една страна, тези конвои да пренасят покрай помощите и оръжие, а пък на Израел да предотвратява това.
Като цяло съм на страната на Израел.Не съм расист, но смятам че Европа и Израел трябва ясно да кажат НЕ на ислямската напаст.Last edited by fred; d.m.y г., 10:17.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Евреите нямат място в Газа. Те са окупаторите на Палестина, а тук ни насаждат за разни палестински терористи-Те си бранят територията от еврейските ОКУПАТОРИ. Да не забравяме че са нова държава от 1948г. С откупени земи с парите на Ротшилдови.
Comment
-
Първоначално публикувано от franki1 Покажи съобщениеЕвреите нямат място в Газа. Те са окупаторите на Палестина, а тук ни насаждат за разни палестински терористи-Те си бранят територията от еврейските ОКУПАТОРИ. Да не забравяме че са нова държава от 1948г. С откупени земи с парите на Ротшилдови.
Същите турци, които сега реват, влизат в Ирак често, често, нали, а на Кипър какво правят, а?
Провокация, за съжаление много успешна- това е!ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от franki1 Покажи съобщениеЕвреите нямат място в Газа. Те са окупаторите на Палестина, а тук ни насаждат за разни палестински терористи-Те си бранят територията от еврейските ОКУПАТОРИ. Да не забравяме че са нова държава от 1948г. С откупени земи с парите на Ротшилдови.
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеАйде стига, в един момент всеки е бил окупатор! ВСЕКИ!!!
Същите турци, които сега реват, влизат в Ирак често, често, нали, а на Кипър какво правят, а?
Провокация, за съжаление много успешна- това е!Last edited by fred; d.m.y г., 10:26.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Може да е имало и провокация но-
Евреите много да внимават да не настъпят котето по опашката и да се здърпат с турчолята които са една сериозна сила ,не като ония мангали с камъните ...тук нещата могат много лошо да загрубеят .sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Дали са били нападнати от арабите или не, никой не може да каже. Това го твърдят еврейте. Имало един арабин подпиращ се на прът и айдеееее....
А чий са го крепели еврейте на кораба?Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеДали са били нападнати от арабите или не, никой не може да каже. Това го твърдят еврейте. Имало един арабин подпиращ се на прът и айдеееее....
А чий са го крепели еврейте на кораба?ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщениеМоже да е имало и провокация но-
Евреите много да внимават да не настъпят котето по опашката и да се здърпат с турчолята които са една сериозна сила ,не като ония мангали с камъните ...тук нещата могат много лошо да загрубеят .Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
за видеото
Аз не знам израелците да са направили нещо някога без причина, ей така. Харесвам им това, че когато се месят в световната политика (изключая техните спорни земи) гледат да преследват парите, не толкова кървавите сблъсъци. Като гледам клипчето заключавам, че ако аз съм на кораб и нахълтат до зъби въоръжени войници с хеликоптери, не бих ги бил с пръти, ако ми е чиста работата. Също и 99 % от цивилните европейци не биха го сторили. Смисъл турците завалиите може да не са виновни, но покрай турците като щъкат, винаги минават с тях и опасни екстремисти, ислямисти, радикали, терористи, и каквото си щете там. Нищо чудно и на тоя кораб да е имало такива, аз не подценявам МОССАД, щом са направили цяла операция...Само ние лековерните хорица си мислим че като събираме кораби с хуманитарни помощи, всички са се хванали за ръце и с усмивка ни помагат безкористно и не използват това за да си прокарват техните интереси.Alfa 156 2.0 - ех,
Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.
Comment
-
Абсолютно вярно, тия гръмки фрази за мир и помощи, всщъност често са прикрития за много далавери.Само да припомня,че покойния Ясер Арафат, стана милионер покрай това че бе несменям лидер на палестинците десетилетия наред.
Отделно, интересен факт е, че този райо, палестниския е бил до Първата световна война под владение на Турция и сега тя отново се опитва да възвърне влияните си там, най малко.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
Comment