Известие

Collapse
No announcement yet.

Атака на Израел срещу международен хуманитарен конвой за Газа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Дреме им на евреите в какви води, с какъв флаг и кой се вози на тия кораби. Те толкова резолюции на ООН не спазват и продължават да се разпореждат самоволно в окупирани територии, че това им е най-малкото провинение. Просто има равни и по-равни в света и винаги е било така. Кой е прав в техния вековен спор вече е друга тема.
    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
    Mazda 6 2.3 2005
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
      Основанието е че има подозрение за незаконен трафик на оръжие. Все едно америцанците ако засекат лодка с наркотици идваща от Бахамите какво биха направили. Най вероятно биха се опитали да я задържат. Пиратите защо ги гонят в международни води с военни кораби. Защото ги подозират че правят нещо незаконно.
      тук лееееко не си прав. Ако американците заподозрят, че даден плавателен съд пренася опасни и забранени стоки ще го арестуват и проверят....когато влезне в техни териториални води. В международни води никой не може да напада безпричинно или по подозрения чужди плавателни съдове.В международни води американците нямат никаква юрисдикция, освен ако не ги нападнат и тогава не отвърнат на огъня. Просто закона е такъв. А и подозрение не означава, че има незаконен трафик на оръжие! мислиш ли, че ако на кораба имаше пушки, никой нямаше да отвърне на огъня?!?? близо 450 протестиращи, от тях 10 убити, над 40 настатанени в болница. А и пак казвам никой не е толкова тъп, че да качи на борда оръжие при все, че са наясно че конвоя ще бъде спрян. Имали са официално предупреждение. В случая Израел много, ама много се осраха.
      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

bouncer: съгласен съм за тактиката

направо бях възумен от флегматичните действия

при все, че съм виждал точно израелските спец. части да слизат от 4 въжета едновременно е непонятно за мен защо слизаха един по един през такъв огромен интервал....
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
          Признавам, че изказването ми за 500-те години беше малко провокативно. Целта беше да подчертая, че българите ако сме християни, следва поне да уважаваме евреите, ако не да ги подкрепяме.

Тези, които четат този раздел, знаят позицията ми по въпроса за турците, а и за толерантността изобщо.
          Като християни за кое да ги уважаваме евреите, за това че са предали Исус Христос ли ? Или за това че са го разпънали на Кръста? Или че са организирали преследване и гонения на християните ?
          Християнството не учи хората да харесват един народ повече от друг .
          Личната ми позиция винаги е била следната :
          Преди всичко трябва да се оценяват хората-по това какви човеци са какви са делата и постъпките им и тогава по расов,религиозен,политически, национален,сексуалнаориентация,и така нататък признаци..
          и за да не се отдалечавам много от темата Аз не харесвам като цяло нито един от трите основни етноса замесени в тази афера по начина по който не харесвам и педалите нямам нищо против тях стига обаче да не мисе натрапват и да не ме замесват в игрите си че тогава .. а тук идеята е май повече хора да се замесят в тази игра !
          sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
            тук лееееко не си прав. Ако американците заподозрят, че даден плавателен съд пренася опасни и забранени стоки ще го арестуват и проверят....когато влезне в техни териториални води. В международни води никой не може да напада безпричинно или по подозрения чужди плавателни съдове.В международни води американците нямат никаква юрисдикция, освен ако не ги нападнат и тогава не отвърнат на огъня. Просто закона е такъв. А и подозрение не означава, че има незаконен трафик на оръжие! мислиш ли, че ако на кораба имаше пушки, никой нямаше да отвърне на огъня?!?? близо 450 протестиращи, от тях 10 убити, над 40 настатанени в болница. А и пак казвам никой не е толкова тъп, че да качи на борда оръжие при все, че са наясно че конвоя ще бъде спрян. Имали са официално предупреждение. В случая Израел много, ама много се осраха.
            Ами то е имало огнестрелно оръжие на борда. Доколкото знам може да се преследва кораб в международни води по подозрение че върши нещо незаконно.

Comment

Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
              ...за кое да ги уважаваме евреите, за това че са предали Исус Христос ли ? Или за това че са го разпънали на Кръста? Или че са организирали преследване и гонения на християните ?...
              Тези клишета ме убиват! А Исус Христос какъв е? Да не е арабин случайно?

Все едно да кажа: аз тебе не те уважавам, защото си българин, а българите са предали Левски.
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD
              Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
                Заяждаш ли се?

Твърдение:

Реплика:

Твърдиш, че тонът е остър, аз твърдя, че не е.
                Колега,

никой не твърди, че тонът е остър още по-малко се заяжда! Всеки има право на мнение и е хубаво да го отстоява! Аз само намекнах, че няма безпристрастни мнения на което ти реагира в стил гузен негонен бяга.

Мир де'т се вика.
                Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

Ами то е имало огнестрелно оръжие на борда. Доколкото знам може да се преследва кораб в международни води по подозрение че върши нещо незаконно.
                  Тц не може.
                  Все едно сега във вас да влетят 10 израелци с качулки и да кажат:
                  "Пърдон мислехме че имаш оръжие, което смяташ да внесеш в Газа. Объркахме се сори."
                  И това ще ти се види нормално нали? Няма проблем? Кораба е суверенна територия.
                  Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                  ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                  Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Тук ще пусна едно линкче;

http://vbox7.com/play:bb82cfb4

Слушането на музика не е лошо все пак.

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                      Тц не може.
                      Все едно сега във вас да влетят 10 израелци с качулки и да кажат:
                      "Пърдон мислехме че имаш оръжие, което смяташ да внесеш в Газа. Объркахме се сори."
                      И това ще ти се види нормално нали? Няма проблем? Кораба е суверенна територия.
                      Да обаче може, понеже е имало официално обявена блокада в този район която се е контролирала от израелския флот.

Comment

Израелския флот не може да блокира международни води. Иначе мое да си обявяват официално квото си щат.
                        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Изобщо не ми пука как едни тарамбуки са пречукали десетина други тарамбуки. Всички от този регион са ми неприятни, а и да не забравяваме, че макар и от две различни религии, всички те са семити.
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                            Израелския флот не може да блокира международни води. Иначе мое да си обявяват официално квото си щат.
                            Правото е винаги на страната на по-силния пък ако ще и в космоса да е.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Така като отричаш всичко, какво се опитваш да докажеш.
                              Аз не отричам всичко, просто се съмнявам в това което се опитват да пробутат......не предпочитам да избера нещо, само и само за да кажа че имам избор......
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Основанието е че има подозрение за незаконен трафик на оръжие. Все едно америцанците ако засекат лодка с наркотици идваща от Бахамите какво биха направили. Най вероятно биха се опитали да я задържат. Пиратите защо ги гонят в международни води с военни кораби. Защото ги подозират че правят нещо незаконно.
                                Да не говорим пък какви са отношенията на турците и кюрдите или руснаците и разните им бивши републики, които те бяха прилапали в мечешката предгърдка на СССР.
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X