Известие

Collapse
No announcement yet.

Проект 2405

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
    Требе да си се почне на чисто, ето гражданката и управителка на фирма е донесла сама цветя,тоест несама, а придружена от свои близки, това е началото, това е датата
    Е..па за това си говорим)...идеята е добра...
    Б.Б. е върхът...и ще е идол за поколения напред.....толкова кадри заснети има, че другите пасти да ядат....
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

И песни да се пеят
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
        Князът е бил одобрен от великите сили и избран от народното събрание където повечето представители са били избрани от народа...
        На това вече ти отговорих:

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
        ...официални версии от преди 10-ти. Сега, 20 и кусур години по-късно вече има достатъчно литература, пълна с факти от онова време.

"Собственият" княз, както знаем, е избран от Учредителното събрание. 90% от депутатите в Учредителното събрание са избрани пряко или косвено от Дондуков и други доверени лица на руския цар. Това събрание приема конституция, написана от руския цар. Та, въпросният княз "случайно" се оказва племенник на руския цар. И вече съвсем "случайно", по някакво чисто "съвпадение", изборът на въпросния княз се случва точно на рождения ден на руския цар. И в този същия ден, точно преди събранието да избере княз, пред депутатите е прочетена телеграма от руския цар. Сещаш се, че в тази телеграма е пишело какъв подарък иска да получи за рождения си ден руския цар.

По-късно, когато князът започнал да не се подчинява на руския цар (вече братовчеда Александър ІІІ), му бил спретнат преврат от руския цар. Добре че Стамболов е успял да овладее положението и да направи контрапреврат.

Относно собствената армия: ами тя е била командвана от руски офицери. Когато отношенията на княза с руския цар се разпърдяли, руските офицери били изтеглени от руския цар. По това време не е имало българин с чин, по-висок от капитан.
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD
        Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

На това вече ти отговорих:
          Tя твоята работа като: "Едно баба си знае, едно баба си бае" и как ще ми докажеш че това което казваш е по-достоверно от това което аз казвам.

Comment

Tя твоята работа като: "Едно баба си знае, едно баба си бае" и как ще ми докажеш че това което казваш е по-достоверно от това което аз казвам.
            И на това съм отговорил, прочети в началото:

...официални версии от преди 10-ти. Сега, 20 и кусур години по-късно вече има достатъчно литература, пълна с факти от онова време...
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD
            Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Много добър отговор, типично в тоталитарен стил.

Comment

Много добър отговор, типично в тоталитарен стил.
                Добре, де, фуутлайн нотес ли искаш да сложа или какво? Казвам, че на пазара има доста литература, излагаща фактите от онова време, която ползвам за да се информирам. Кажи ми твоите твърдения къде ги пише, освен в нЕкои училищни учебници и в отявлената соц литература?
                Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Литературата която ползвам също е от съвременната и ти да не би да забрави българският език че използваш такива изрази като фуутлаин ноутс, които само объркват обикновеният българин.

Comment

...ти да не би да забрави българският език че използваш такива изрази като фуутлаин ноутс...
                    Използвах го в реплика към теб
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                    Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Working...
                    X