Такива дати наистина са по приемливи за мен, доколкото знам няма точна дата на създавенето на Аспарухова България /ден/, което си е началото на България поне по тези земи.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Нов национален празник - кога?
Collapse
X
-
За мен истинския нционален празник е 3ти Март. Освобождението на България е това, за което са се борили и са платили с живота си личности като Левски, Ботев, Хаджи Дивитър (да не ги изреждам всичките). Освобождението, въпреки че не е извоювано със собствени сили е преломна дата в българската история. Ако не беше то дати като 6-ти и 22-ри септември може би нямаше да се състоят.Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщениеЗа мен истинския нционален празник е 3ти Март. Освобождението на България е това, за което са се борили и са платили с живота си личности като Левски, Ботев, Хаджи Дивитър (да не ги изреждам всичките). Освобождението, въпреки че не е извоювано със собствени сили е преломна дата в българската история. Ако не беше то дати като 6-ти и 22-ри септември може би нямаше да се състоят.
Comment
-
Първоначално публикувано от Naiden777 Покажи съобщение24 Май.
---------- Post added at 22:36 ---------- Previous post was at 22:34 ----------
Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщениеЗа мен истинския нционален празник е 3ти Март...Ако не беше то дати като 6-ти и 22-ри септември може би нямаше да се състоят.Ако не беше то, нЕмаше и 3-ти март да го има.
Comment
Comment