Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов национален празник - кога?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Такива дати наистина са по приемливи за мен, доколкото знам няма точна дата на създавенето на Аспарухова България /ден/, което си е началото на България поне по тези земи.
    Last edited by fred; d.m.y г., 20:38.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

За мен истинския нционален празник е 3ти Март. Освобождението на България е това, за което са се борили и са платили с живота си личности като Левски, Ботев, Хаджи Дивитър (да не ги изреждам всичките). Освобождението, въпреки че не е извоювано със собствени сили е преломна дата в българската история. Ако не беше то дати като 6-ти и 22-ри септември може би нямаше да се състоят.
      Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
      Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Еха. Гот е да се възраждат стари теми, без да са прочетени внимателно.
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
          За мен истинския нционален празник е 3ти Март. Освобождението на България е това, за което са се борили и са платили с живота си личности като Левски, Ботев, Хаджи Дивитър (да не ги изреждам всичките). Освобождението, въпреки че не е извоювано със собствени сили е преломна дата в българската история. Ако не беше то дати като 6-ти и 22-ри септември може би нямаше да се състоят.
          Много правилно си го е казал човекът.

Comment

24 Май.

Comment

Първоначално публикувано от Naiden777 Покажи съобщение
              24 Май.
              Що не попрочетеш малко темата за "проекта 2405"?

---------- Post added at 22:36 ---------- Previous post was at 22:34 ----------

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
              За мен истинския нционален празник е 3ти Март...Ако не беше то дати като 6-ти и 22-ри септември може би нямаше да се състоят.
              По същата логика, но с по-голяма сила същото важи за 20-ти април/2-ри май Ако не беше то, нЕмаше и 3-ти март да го има.
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD
              Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Working...
              X