Известие

Collapse
No announcement yet.

Дянков обяви край на кризата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
    множесто каиши - ето предлагат още един да му метнат http://news.plovdiv24.bg/171179.html
    А, сори ма да го духат. Аз ли съм избрал биби и сие да ни управляват? Еми не. Ся като са мноо умни, да духат докато се научат да мислят преди да пускат бюлетината, за да не псуват после.
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

ооо да как ще им е лесно мъчат се горкичките знам един такъв човек с една фабрика който по случай кризата намали заплатите на работниците си въпреки че бяха и без това по-ниски от средните В същото време за има няма една година купи БМВ х6 ,2 атв по над 15 000 , Ауди S8и Бентли абе мъка мъка , а ония да бачкат по за 300-400лв + допълнителни часове - какво се оплакват виж шефовете им как се мъчат само абе криза голяма криза ама оздравителна криза ще оздрави обществото ни - такива като " ет.Бай Петко и син" с по един двама работника дето едва кретат хайваните с кредити и данъци самоосигряване
      ще ги издуха оздравителния вятър на кризата
      Дай да не гледаме в канчето на другите - парите и бизнеса са си негови. Когато си е купил БMВ-то така е преценил, това не значи, че сега мисли по същия начин. Може тези коли да му излезат солено сега.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
        А, сори ма да го духат. Аз ли съм избрал биби и сие да ни управляват? Еми не. Ся като са мноо умни, да духат докато се научат да мислят преди да пускат бюлетината, за да не псуват после.
        ... вече 3ти път някакви хора избират хора за които аз не съм гласувал обаче го духаме всички заедно ...

---------- Post added at 10:01 ---------- Previous post was at 09:57 ----------

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        Дай да не гледаме в канчето на другите - парите и бизнеса са си негови. Когато си е купил БMВ-то така е преценил, това не значи, че сега мисли по същия начин. Може тези коли да му излезат солено сега.
        Дали са негови незнам ,незнам ама постоянно разни другари от партията, която е най добрата майка на света там се мотат ма може да ходят там да се тревожат заедно за кризата за конкуренция за пазари ...
        sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

... вече 3ти път някакви хора избират хора за които аз не съм гласувал обаче го духаме всички заедно ...
          Така де. Ма поради чий трябва и да им съчувствам, че сами са се наврели в киреча, и за капак и мене са наврели там.

Comment

Дали са негови незнам ,незнам ама постоянно разни другари от партията, която е най добрата майка на света там се мотат ма може да ходят там да се тревожат заедно за кризата за конкуренция за пазари ...
            E, ми като не ти харесва този работодател - смени го и отиди на друго място, дето други другари ще се мотаят.
            sigpic

Comment

а някой няма ли да обяви край на живота им на тея ?
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

E, ми като не ти харесва този работодател - смени го и отиди на друго място, дето други другари ще се мотаят.
                Приятелю нямам нищо общо с този работодател идеята -която изказах е че фирмите които са от по-голямо значение за икономиката вече наистина излизат от кризата , така че Министър Дянков е прав,но за дребния бизнес и работниците кризата все още е в разгара си ....иначе за едно си прав където и да идеш все си сред другарите ...да се изплъзнеш от тях единствения път е емиграцията .
                Last edited by dimo; d.m.y г., 10:50.
                sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Чужбина: Където да чистиш подове е доходно, а другарите са още по-добре облечени.

това с емиграцията рядко успявам да му разбера смисъла...
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

Чай бе.
                    Тия работници с тристатях лева, ми сори ма са тъпи. Начи те както е каал един другар, могат да загубят само оковите си. Ибо 300 кинта месец и с просия ще изкарат.
                    Обаче ако сите спрат да работят (ама наистина всичксите), ми то този киек с бентлито ще фалира, а тогава тия дето са му дали куфарчето ще му пръснат я гъза, я главата.

Нал тъй?

Comment

Чай бе.
                      Тия работници с тристатях лева, ми сори ма са тъпи. Начи те както е каал един другар, могат да загубят само оковите си. Ибо 300 кинта месец и с просия ще изкарат.
                      Обаче ако сите спрат да работят (ама наистина всичксите), ми то този киек с бентлито ще фалира, а тогава тия дето са му дали куфарчето ще му пръснат я гъза, я главата.

Нал тъй?
                      А, това вече е подстрекателство.
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                        Чужбина: Където да чистиш подове е доходно, а другарите са още по-добре облечени.

това с емиграцията рядко успявам да му разбера смисъла...
                        Не всеки чисти подове в чужбина ,парадоксалното обаче е че дори чистещия подове успява да се нахрани и облече по добре от средния българин .
                        sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

А, това вече е подстрекателство.
                          Не съм ли прав?

Comment

Не съм ли прав?
                            Така е ама - страх лозе пази, още повече в тази криза.
                            sigpic

Comment

Така е ама - страх лозе пази, още повече в тази криза.
                              Е затва няма да се оправим. Щото това не е страх, а тъпотия (без извинение).

Comment

Е затва няма да се оправим. Щото това не е страх, а тъпотия (без извинение).
                                А, бе то у нас става едно надлъгване между работодател и работник, тъй че не е ясно къде е истината.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X