Първоначално публикувано от dimo
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дянков обяви край на кризата
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщениеооо да как ще им е лесно мъчат се горкичките знам един такъв човек с една фабрика който по случай кризата намали заплатите на работниците си въпреки че бяха и без това по-ниски от средните В същото време за има няма една година купи БМВ х6 ,2 атв по над 15 000 , Ауди S8и Бентли абе мъка мъка , а ония да бачкат по за 300-400лв + допълнителни часове - какво се оплакват виж шефовете им как се мъчат само абе криза голяма криза ама оздравителна криза ще оздрави обществото ни - такива като " ет.Бай Петко и син" с по един двама работника дето едва кретат хайваните с кредити и данъци самоосигряване
ще ги издуха оздравителния вятър на кризатаAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеА, сори ма да го духат. Аз ли съм избрал биби и сие да ни управляват? Еми не. Ся като са мноо умни, да духат докато се научат да мислят преди да пускат бюлетината, за да не псуват после.
---------- Post added at 10:01 ---------- Previous post was at 09:57 ----------
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеДай да не гледаме в канчето на другите - парите и бизнеса са си негови. Когато си е купил БMВ-то така е преценил, това не значи, че сега мисли по същия начин. Може тези коли да му излезат солено сега.sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение... вече 3ти път някакви хора избират хора за които аз не съм гласувал обаче го духаме всички заедно ...Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщениеДали са негови незнам ,незнам ама постоянно разни другари от партията, която е най добрата майка на света там се мотат ма може да ходят там да се тревожат заедно за кризата за конкуренция за пазари ...Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеE, ми като не ти харесва този работодател - смени го и отиди на друго място, дето други другари ще се мотаят.Last edited by dimo; d.m.y г., 10:50.sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Чай бе.
Тия работници с тристатях лева, ми сори ма са тъпи. Начи те както е каал един другар, могат да загубят само оковите си. Ибо 300 кинта месец и с просия ще изкарат.
Обаче ако сите спрат да работят (ама наистина всичксите), ми то този киек с бентлито ще фалира, а тогава тия дето са му дали куфарчето ще му пръснат я гъза, я главата.
Нал тъй?Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеЧай бе.
Тия работници с тристатях лева, ми сори ма са тъпи. Начи те както е каал един другар, могат да загубят само оковите си. Ибо 300 кинта месец и с просия ще изкарат.
Обаче ако сите спрат да работят (ама наистина всичксите), ми то този киек с бентлито ще фалира, а тогава тия дето са му дали куфарчето ще му пръснат я гъза, я главата.
Нал тъй?Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеЧужбина: Където да чистиш подове е доходно, а другарите са още по-добре облечени.
това с емиграцията рядко успявам да му разбера смисъла...sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеА, това вече е подстрекателство.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеНе съм ли прав?Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеТака е ама - страх лозе пази, още повече в тази криза.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеЕ затва няма да се оправим. Щото това не е страх, а тъпотия (без извинение).Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
Comment