If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За първи път германски лидер прави толкова смело признание. Само по себе си то потвърждава сериозността на проблемите с интеграцията, за които някои продължават да си затварят очите. http://focus-news.bg/?id=n1451273
За мен, това е популистко изказване, целящо да спечели консервативно настроените.
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Това не пречи да е голата истина... мултикултурата работи при условие, че компонентите и имат желание за подобна.
1 или повече групи се самозатваря... и мултикултурата се превръша в двоен стандарт и социален цирей.
А в момента в който някои почне да говори за малцинства, дискриминация и т.н... вече ясно, че мирише на пари и интереси.
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
За мен, това е популистко изказване, целящо да спечели консервативно настроените.
Консервативно настроените не сме ли хора ? Нашето мнение няма ли право на изразяване ?
На мен лично ми е писнало дами обясняват противоестествени неща как трябва да обичаме друговерци,чужденци и малцинства повече от себе си и че педалите са едни много приятни хора и няма нищо по-хубаво от това да си обратен и тем подобни нихилистични и крайно либерални простотии .
Разбира се обратната крайност с нищо не е по-добра за това трябва да има един разумен баланс и нещата да се наричат с истинските им имена и да следват естествения си ход като в случая с Меркел .
Ами дали за добро или лошо, няй-накрая някой трябваше да го каже и Европа да си признае недалновидната политика, която е водила десетилетия наред в това отношение. Дали е популистко или не, в случая е без значение, защото важното е, че най-накрая някои се престраши и изказа първата еретична мисъл. Разбира се, че единственото правилно нещо е този, който отиде някъде, той да се опита да се приобщо и да се нагоди към местния начин на живот. Затварянето на общностите в себе си е нещо пагубно и ние се сблъскваме всекидневно у нас с него - в лицето на бай Мангал
Лошо, много лошо...
Кога един фармацевтичен пазар расте??? Ами тогава, когато хората страдат!
Мда, даже положителна нотка долавям че са сложили в новината.
Скоро очаквам и с развитието и разрастването на погребалния бизнес да се похвалят!
Има добри новини, кой казва че няма?
Comment