Това е продължение на започнала дискусия в темата за атаката на хуманитарният конвой в Газа. Нека всеки който проявява интерес да сподели мнението си за руската икономика и по каквво си прилича и различава от българската и тези на най-развитите страни.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колко развита е руската икономика
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Русия в последните години живее само на износ (петрол, газ, диаманти), в момента в който на някой от тези ресурси цената падне руснаците побеляват като полярни мечки.
Който е чел сигурно още помни какви совалки имаше от Русия към ОПЕК да вдигне цените на петрола когато цената му удари дъното.
Всеки вижда как Русия върти номера с износа на природен газ и всячески иска да го монополизира.
Проблема им е, че нямат качествени стоки извън военния комплекс, а само на оръжия не се живее...Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
-
интересно ми е с гореизброените ресурси, колко от руснаците преживяват, защото това не покрива цялата им икономика
а и някак си да се лафи по тази тема, без човек "от вътре" ми е странно, само по слухове и капки новини, минали през 20 ситаАко парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
Русанците живеят може да се каже скотски на фона на богаствата си, не употребяват рационално ресурсите. Руската икономика е лошо структурирана, неефективна, тъй като е градена 70 години на принципа на идеологията, а на не пазара.Няма ефективни реформи. Ролята на човека в Русия винаги е била на второ място, след амбициите на господарите и.
Даже и арабите на базата на петрола са изградили добър стандарт за народите си.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщениеТези които купуват имоти ,не са от средната класа руснаци.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Само малката подробност, че бензина им няма акзиц и като цяло значително по-евтиния им начин на живот /без Москва и Петербург/ ме кара да мисля, че ако ще и никаква икономика да нямат пак ще са по-добре от нас. Русия не използва рационално собствените си ресурси, а САЩ ползва рационално ресурсите на почти целия свят.
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеЧе то средна класа руснаци нямаsigpic Alfasud/156 1.8ex
156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6
Comment
-
Всъщност термина средна класа показва какъв е дохода на тази група, която е представителна за обществото, има средни доходи в еди какъв си размер и е гръбнака на икономическото активното общество.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
Comment