Първоначално публикувано от Mind_Control
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Електромобилите - имат ли бъдеще?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеДа бе. Идеално е. Особено зимата, като вали дъжд или в някои части на ляолин.
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеЗимата не, ама на слаб дъжд е най-яко да се кара картинг.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Да, а сега си представи, че с това влизаш в дупка на околовръстното.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa Pilot Покажи съобщениеЗа електрическите коли незнам, ама електрическите велосипеди имат голямо бъдеще със сигурностAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеА, ми то какъв е смисъла - дай да караме ел.велосипеди и да въртим педали вкъщи на разни измишльотини.
А тренажорите с педали са идеална рехабилитационна апаратура в болници и клиники...Last edited by sa6o_roman; d.m.y г., 00:35.по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщениеНа мен лично ми харесва това,че ел. мотора е с почти постоянна величина въртящ момент.Дали не е гот от 0-100 да набираш за примерно 6 сек , а от 0-200 за 12?Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеА, ми то какъв е смисъла - дай да караме ел.велосипеди и да въртим педали вкъщи на разни измишльотини.
http://www.lowtechmagazine.com/2010/...-tech-car.html
Според техните изчисления веломобила е 20 пъти по-икономичен от Nissan Leaf и то ако разчиташ само на електромотораAlfa Romeo 155 2.0 16V Super
Comment
Comment