Известие

Collapse
No announcement yet.

Провал

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Еми какво пък, не беше лошо разделчето, нека да си съществува, друг въпрос е как, без контрол .
    Ценното на такива форуми, е че може и на някой, който папагалства и повтаря комунистическите лакардии да му проблесне нещо в мозъка.Дано има такива. Но за съжаление, като цяло, тиква, която е плод на друга такава, промивана с десетилетия, съчетано и с това, че не е чела нищо, освен учебници и вестници, няма как да се развие.Иначе може да научи висша математика и 5-6 езика даже, ама пак няма да може да мисли.
    Мисленето е харктерно за по образованите и развити индивиди, а по - простите мразят да мислят.По тази причина у Македония например в днешни дни си мислят, че са македонци, а не българи.

Ето един типичен индивид, представител на тази "школа":

Първоначално публикувано от BaiJedi Покажи съобщение
    Ами чудесно! Поздравявам те за това решение! Жалко,че вече няма кой да ми обясни колко е добър Иван Костов,колко тъпи са руснаците,колко са гадни селяните,какви олигофрени са потребителите в този форум и т.н. Ще ми липсват и патриотично-истеричните изцепки и псевдо-историческите тълкувания на най големия експерт тука! Със здраве и дано си намериш по-подходяща трибуна!
    Last edited by fred; d.m.y г., 09:37.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
      Еми какво пък, не беше лошо разделчето, нека да си съществува, друг въпрос е как, без контрол .
      Ценното на такива форуми, е че може и на някой, който папагалства и повтаря комунистическите лакардии да му проблесне нещо в мозъка.Дано има такива. Но за съжаление, като цяло, тиква, която е плод на друга такава, промивана с десетилетия, съчетано и с това, че не е чела нищо, освен учебници и вестници, няма как да се развие.Иначе може да научи висша математика и 5-6 езика даже, ама пак няма да може да мисли.
      Мисленето е харктерно за по образованите и развити индивиди, а по - простите мразят да мислят.По тази причина у Македония например в днешни дни си мислят, че са македонци, а не българи.

Ето един типичен индивид, представител на тази "школа":
      Индивидът въобще не е тиква, ами нормално мислещ човек и нека да не месим комунизма навсякъде. Някои хора май се дразнят когато им кажат истината в очите. Стига вече с криво разбраната солидарност. Аз също не бях очарован от дебелашките на моменти похвати с които се регулираше този раздел, човек трябва да осъзнае, че за да се води дискусия първо трябва да се уважава и приема мнението на другите.
      Last edited by pavlin; d.m.y г., 15:09.

Comment

търтей, сякаш не си очаквал да са такива нещата и у тоя раздел, я се вземи в ръце
        голям си бил идеалист, да превъзпитаваш хора на стари години, кога им се е втвърдила черепахата
        разделът си е интересен
        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
          Индивидът въобще не е тиква, ами нормално мислещ човек и нека да не месим комунизма навсякъде. Някои хора май се дразнят когато им кажат истината в очите. Стига вече с криво разбраната солидарност. Аз също не бях очарован от дебелашките на моменти похвати с които се регулираше този раздел, човек трябва да осъзнае, че за да се води дискусия първо трябва да се уважава и приема мнението на другите.
          Отношението към комунизма е мерило за интелигентността на човека, казал го е Йосиф Бродски, аз съм напълно съгласен с него, съмнявам, че цитата, на човека, който използвах в моя пост е чувал кой е този Бродски например, а и да е чувал, полза няма.
          Уважение може да има, както казваш ти, когато има дискусия, а когато слушаме безкрайните клишета на червените другари, няма какво да се дискутира.
          А форум без контрол става говорилня и анархия, винаги е така, няма начин, да няма контрол.
          sigpic

Comment

Отношението към комунизма е мерило за интелигентността на човека, казал го е Йосиф Бродски, аз съм напълно съгласен с него, съмнявам, че цитата, на човека, който използвах в моя пост е чувал кой е този Бродски например, а и да е чувал, полза няма.
            Уважение може да има, както казваш ти, когато има дискусия, а когато слушаме безкрайните клишета на червените другари, няма какво да се дискутира.
            А форум без контрол става говорилня и анархия, винаги е така, няма начин, да няма контрол.
            Това дали някой е чувал за Йосиф Бродски, въобще не е мерило за интелигентност и защо всички трябва да споделяме мнението на един човек. Съгласен съм, че контрол трябва да има но не и демонстриран по циничен начин на моменти. За мен тема от рода "Идвайте ми още селяни в родното ми село" или да наричаш потребителите на форума кретени е израз на не добро възпитание или неспособност да си владееш емоциите.

Comment

Търтей, прав си ама не си
              Не може да мислим еднакво, къде отива тогава разнообразието в природата.
              П.С. пак много говорящо заглавие си сложил на темата ...
              146 1.6 TS '00
              156 2.4 JTD '01

Comment

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                Това дали някой е чувал за Йосиф Бродски, въобще не е мерило за интелигентност и защо всички трябва да споделяме мнението на един човек. Съгласен съм, че контрол трябва да има но не и демонстриран по циничен начин на моменти. За мен тема от рода "Идвайте ми още селяни в родното ми село" или да наричаш потребителите на форума кретени е израз на не добро възпитание или неспособност да си владееш емоциите.
                Йосиф Бродски е казал, че мерилото за интелигетност е отношението на човек към комунизма, с което съм съгласен и аз. Както отбелязва и колегата morfius това важи за и за двете ни познати в последното столетие системи.А ако някой не го е разбрал, значи е дурак......
                Иначе, какво да се прави, никой не е съвършен, в това число и ние с теб и търтея.Ясно е, че ако има модератор ще е привърженик на едно или дурго нещо, теза и т.н.
                Last edited by fred; d.m.y г., 21:50.
                sigpic

Comment

Провал е липсата на какво във форума/раздела?

И за да е по темата за политиката и икономиката - не само комунизма, отношението към всеки подобен строй е мерило за интелекта на човека.
                  Колкото и това да не се харесва на някои ... комунизма и фашизма са две страни на една и съща монета.
                  Но едната страна е забранена, а другата всячески се опитват да я реабилитират.
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Провал, е според Търтея, е че никой не възроптал срещу едноличните му решения, аз така го поразбрах
                    sigpic

Comment

Това да си модератор си е много хлъзгава работа.Един го свалят защото не наложил наказания, друг защото искал да наложи, трети пък защото е наложил - изобщо страшна работа.
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                      sigpic

Comment

Провал, е според Търтея, е че никой не възроптал срещу едноличните му решения, аз така го поразбрах
                        Че да бяхме свиквали комисия като в парламента за всяко решение тогава
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Едно уточнение.

Разбрах, че писанието ми звучи като нападка към участиците тук. Напротив, много съм задължен на всички, които бяха активни тук, защото този раздел нямаше да е това което е без пишещите в него. Благодаря ви.

Не съм и очаквал, че някой ще възразява срещу едноличните ми решения, просто защото позицията мод налага взимането на такива. Кога добри, кога лоши.

Най-интересно е, че хората, които откровено ме мразят като че ли най-добре са разбрали, какво имам предвид. Омразата, явно, води до изострено шесто чуство към своя обект.

Ако реша, че има смисъл (което на база настоящия момент няма да стане - спете спокойно деца) ще попиша детайлно в членския раздел кой как какво.
                          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                            ...Ако реша, че има смисъл (което на база настоящия момент няма да стане - спете спокойно деца) ще попиша детайлно в членския раздел кой как какво.
                            Пиши, стига си мързелувал, Търтей такъв ...

Comment

Аз бих казал, че разделът е интересен и ползата от него е да могат хората да си кажат откровенно мнението по дадени теми. Ако разделът е имал някакви политически цели, това не е най-подходящата и единствена форма за постигането им.

Comment

Сефте чета тема и не мога да взема решение какво става
                                BMW E39 528i

Comment

Working...
                                X