Известие

Collapse
No announcement yet.

Провал

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
    Ами,не съм съгласенКолко бана е сложил Търтея?Според мен не трябваше да се отказва.
    и аз съм на същото мнение
    лошото е ,че останаха малко като него!!!

---------- Post added at 18:57 ---------- Previous post was at 18:55 ----------

малко отстрани от темата ама
    викам Пазарджишката агитка да му идем малко на гости

---------- Post added at 19:03 ---------- Previous post was at 18:57 ----------

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
    Евала с теб сме!
    Мъжко е да се откажеш!
    Нео невиждам нищо колегиално
    все пак сте приятели . или бехте!
    защо не го направите както преди!!
    Last edited by toki4a; d.m.y г., 21:33.
    155 осем хиляди клапана 16 вериги
    0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение
      Колега, с безкрайното ми уважение към факта, че си по-голям от мен само искам да ти напомня как една БГ естрадна певица в първите години на "демокрацията" наляво и надясно тръбеше как била репресирана, понеже баща и лежал в беленският затвор. После се оказа, че въпросният баща е бил там за блудство с малолетна, но някак си малко хора разбраха за това!

А иначе и аз мога да кажа:

"Комунистите са виновни за парниковият ефект и озоновата дупка!!! Който не е с мен е ченге!!! Костов е виновен за кризата!" ... и т.н.

П.С. Аз бях дотук! Заминавам на море и от там на вилата, където ще си кося кротко райграса, ще пия бира и ракийка, като мезя с на жената салатите и ще псувам управляващите!

П.С.С. Темата започна да се изражда в "Другарко/Госпожо пък кажете му понеже той/тя ми изяде десерта!".
      За положението у нас, като цяло са виновни единствено и само комунистите-никога, след 2 национални катастрофи, България не е била в такова положение, да не говорим за моралните последици, които ще бъдат по трайни и от икономическите.Не казвам, че България или българина щяха да са примерно Япония, но това, да ни мине една загубена Гърция или Сърбия, като стандарт е смешно и жалко.За твоя пример - кой за какъв се предствя и не е друга работа /не знам за коя певица говориш, ама ако е Б.Карадочева много бъркаш.И защо принципните комунисти не пратиха в Белене внука и синът на бай Тошо, внука си беше и изнасилвач.Те да бяха осъдили и сега поне един за банковата криза, ама нейсе, всичките са милионери на гърба на простия ни народ. Знаеш ли иначе, че Народния съд у нас е издал много повече смъртни присъди от Нюрнбергския процес, ама ще спра дотук.
      Иначе тая тема край няма, то е ясно, благодаря за уважнието, в крайна сметка и аз се стремя да уважавам всеки, особено, когато се стреми да мисли, като теб.
      Приятна почивка, само не ми е ясно това косене що за кеф, ама ти си знаеш, другото го приемам
      Last edited by fred; d.m.y г., 23:02.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Не четох всички мнения в детайли, но смятам че намесването на някакъв минал обществен строй не е уместно в случая.
        В случая се е наложило взимане на Соломоновско решение, което винаги може да бъде тълкувано двуяко.
        Търтея си е пич, но в интерес на истината в случая беше меко казано арогантен.
        Нека не забравяме, че едно от правилата е уважение към личността на всички пишещи.
        От друга страна неграмотно пишещите хора не могат да придизвикат уважение у него.
        Отделен въпрос е дали случката е повод за отстраняването му или е причина - това го знаят само хората взимащи решение в този форум.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Като гледам, наплюхме се добре, сега е време да си седнеме на задниците и да осмислим, какво става и защо!Не знам конкретния случай на Търтея, но виждам какво става. Модовете, които работят най-много, изгарят първи!
          Логично е!
          Те работят за форума, а не за да са им оцветени в зелено никовете.
          Водени от това, че им пука за съответния раздел, те непрекъснато провокират юзерите и ги тласкат напред.
          Кога с провокативна тема, кога с някое наказание, но такива не съм засякал да злоупотребяват съзнателно с правата си.
          Явно е , че форума търпи реорганизация и тепърва ще видим, какво ще се получи!
          Като знам племето какво е, май нищо ново няма да стане!
          Единственото, което ме притеснява е да не имаме бот-модератори, стриктно спазващи всяка буква, защото от това се затриха доста, иначе симпатични форуми с потенциал.
          Всяка свръхактивност води до изхабяване!
          Може би трябва да се помисли за мандатност на модовете! Давам само идея на управата.
          Времето е горещо, та е по-добре да се оборудваме с по една студена бира и охладиме страстите!
          Аз след малко товаря таратайката и заминавам на северното Черноморие!
          Все пак, всеки е модератор на собствените си простотии!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Момчето пчела не трябва да се отказва толкова лесно, хубаво не е модератор - голяма работа. Има познания в много области и широка обща култура, нивото му е високо, но за съжаление си гледа от високото и не прави опити да лети на ниско. Най лошото е, че сякаш не може да губи, а няма да е лошо да се научи. В живота достойната загуба е по-важна от нечестната победа.

---------- Post added at 19:17 ---------- Previous post was at 19:15 ----------

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
            Може би трябва да се помисли за мандатност на модовете! Давам само идея на управата.
            Да и сами да си ги избираме, с гласуване и прочие.

---------- Post added at 19:18 ---------- Previous post was at 19:17 ----------

...
            Все пак, всеки е модератор на собствените си простотии!
            Е някой за глобален модератор си имат жени .

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
              Или някакви временни БАН-ове за да не се самозабравят, но да не се губят стойностните хора.
              sigpic

Comment

Дери, това не е много полезно, защото мнението на мнозинството е винаги погрешно. Ако мода се харесва на всички, значи има нещо збъркано!
                А няма да стане, защото и клуба и форума са частни и в края на краищата, други решават и определят правилата.
                С тях сме се съгласили още при регистрацията!

На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Дери, това не е много полезно, защото мнението на мнозинството е винаги погрешно. Ако мода се харесва на всички, значи има нещо збъркано!
                  А няма да стане, защото и клуба и форума са частни и в края на краищата, други решават и определят правилата.
                  С тях сме се съгласили още при регистрацията!

Щях да напиша малко глупости, но се сетих за стария номер с четенето до 10, зададох си няколко въпроса и си отговорих. Гласуването отпада.

Не съм съгласен само с мнозинството греши, едно решение дали еднилично или колективно единствено времето го проверява и пак има доста условности.
                  Last edited by Derry; d.m.y г., 00:41.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

В цялата тази шумотевица май има намесени фирмени права и отговорности. Нает ли си да представляваш обществен форум, какъвто е един модератор, не може да си приказваш каквото си искаш. В последствие може да се стигне до правни проблеми за организацията. На там, като че ли вървят нещата.
                    Last edited by pavlin; d.m.y г., 04:00.

Comment

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                      ...Нает ли си да представляваш обществен форум, какъвто е един модератор, не може да си приказваш каквото си искаш...
                      Може, но също така може и да те махнат когато си искат.
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                      Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

О,
                        съвсем
                        нормално е да не го разбират Търтея.Малко хора са му на нивото
                        “Жестоко е сред бурени да бъдеш цвете”- Фр.Петрарка
                        п.п.
                        Провал да,но не и личен ,драги
                        Напротив.
                        Last edited by viki; d.m.y г., 11:44.
                        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Ако ще вадим цитати аз ще се включа с този от Матея свето Евангелие Глава 7 точка 6 : " Не давайте светинята на псетата, и не хвърляйте бисера си пред свините, за да го не стъпчат с краката си и като се обърнат, да ви разкъсат".Само да не ни обвинят в култ към личността.
                          Last edited by old alfist; d.m.y г., 14:19.
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                            О,
                            съвсем
                            нормално е да не го разбират Търтея.Малко хора са му на нивото
                            “Жестоко е сред бурени да бъдеш цвете”- Фр.Петрарка
                            п.п
                            Провал да,но не и личен ,драги
                            Напротив.
                            Те ако цветята имат такова отношение, не знам от бурените какво да очакваме. Пак се намесва криворазбраната солидарност и намеците за някакви си нива. Нека, ако някой е сбъркал, да си поеме последствията и в края на краищата, незаменими хора няма.

---------- Post added at 13:51 ---------- Previous post was at 13:45 ----------

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
                            Може, но също така може и да те махнат когато си искат.
                            Съвсем нормално за една частна организация, когато си нарушил правилата.
                            Last edited by pavlin; d.m.y г., 15:55.

Comment

Съвсем нормално за една частна организация, когато си нарушил правилата.
                              Същото важи и за останалите потребители

Comment

...Съвсем нормално за една частна организация, когато си нарушил правилата.
                                Нормално е дори и когато не си ги нарушил.
                                Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                                Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Working...
                                X