Известие

Collapse
No announcement yet.

айде сега я втасахме .. или докъде води некадърния PR

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
    За съжаление нямам право на съдебен иск срещу тези, които са гласували за бат Рамбо.
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
      Сефте се излагаме тия преди това също го правеха.
      Инвестиций сме изтървали - поредния богаташ който да си изкара луди пари в бг, че на всикото отгоре араби. Тез откачалки ще наслагат динамита още докато строят . Между другото съм противник на глобализма и на всякакви изнесени производства в трети страни и т.н. Все едно в българия няма достатъчно богати те да построят пистата, че ще иде друг.
      Не драматизираш - изказваш мнение .
      Интересно. Защо ти е такъв проблем някой да изкара пари, ако и ти печелиш от това? Не съм останал с впечатление да си създание от злоба.
      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
      Roosevelt

Comment

Сефте се излагаме тия преди това също го правеха.
        Инвестиций сме изтървали - поредния богаташ който да си изкара луди пари в бг, че на всикото отгоре араби. Тез откачалки ще наслагат динамита още докато строят . Между другото съм противник на глобализма и на всякакви изнесени производства в трети страни и т.н. Все едно в българия няма достатъчно богати те да построят пистата, че ще иде друг.
        Не драматизираш - изказваш мнение .
        Колега, глобализацията е започнала преди доста векове преди Христа с Великото преселение на народите. Затова е малко странно да си против това гората да се разлиства.
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

... Затова е малко странно да си против това гората да се разлиства.
          Тъкмо бях почнал да драматизирам нещата/псувни/ след като гледах ББ и изказването на министърчето в стил ама аз не го знам а и не ми требе....ама ти ми върна усмивката на лицето с това изказване
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Ами да ви кажа, че от 1970 и някоя се говори за писта у нас, първоначално съм чувал за сливенско, я не се косете
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

май не разбирате смисъла на темата...

боли ме за пистата и дали ще се построи..

това, което е трагично в случая е, че некадърността и евтиния ПР почват да дават отражение и на международната сцена...
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                май не разбирате смисъла на темата...

боли ме за пистата и дали ще се построи..

това, което е трагично в случая е, че некадърността и евтиния ПР почват да дават отражение и на международната сцена...
                че те винаги са давали ние сме известни с глупостите си навсякъде а иначе не знам защо ама ББ малко започва да ми бие на оня Живков (ако някой го помни) ...
                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                  че те винаги са давали ние сме известни с глупостите си навсякъде а иначе не знам защо ама ББ малко започва да ми бие на оня Живков (ако някой го помни) ...
                  Aми нормално е - вижте пак снимката на двамцата (само дето ББ тогава е само охрана, бодигардче или каквото там)
                  Искам да кажа, че има светъл пример, от който да се учи (пък е и бил 'в кухнята' тогава...)

пс: сетих се за още нещо; имаше навремето една книжка - "Като братя при братя"; има запис на всички официални изявления при посещението на БГ делегазия в СССР, даже и на космодрума в Байконур.
                  Мнооого интересни неща е казал др. Живков - дори знам, че книгата е изземвана след това (имало е пропуск и нередактиране при издаването...)
                  Ако успея ще я изровя и ще постна нещо!
                  Attached Files
                  166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                  x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                    Интересно. Защо ти е такъв проблем някой да изкара пари, ако и ти печелиш от това? Не съм останал с впечатление да си създание от злоба.
                    E не съм много злобен арабите като инвеститори не ми харесват, предубеден съм за някои работи, но пък ако ми хареса пистата може да си променя мнението.

---------- Post added at 14:54 ---------- Previous post was at 14:52 ----------

Колега, глобализацията е започнала преди доста векове преди Христа с Великото преселение на народите. Затова е малко странно да си против това гората да се разлиства.
                    Точно искам, нокиа да се прави само във финландия, сони само в япония, алфа да си е самостоятелна и т.н. Това имам в предвид като казвам против глобализацията.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
                      Aми нормално е - вижте пак снимката на двамцата (само дето ББ тогава е само охрана, бодигардче или каквото там)
                      Искам да кажа, че има светъл пример, от който да се учи (пък е и бил 'в кухнята' тогава...)

пс: сетих се за още нещо; имаше навремето една книжка - "Като братя при братя"; има запис на всички официални изявления при посещението на БГ делегазия в СССР, даже и на космодрума в Байконур.
                      Мнооого интересни неща е казал др. Живков - дори знам, че книгата е изземвана след това (имало е пропуск и нередактиране при издаването...)
                      Ако успея ще я изровя и ще постна нещо!
                      На снимката малко визията не я е издокарал, предполагам тогава не си е и помислял до каде ще я докара.

Книгата ще е интересна, той Живков малко е приказвал каквото му дойде.

http://www.sportal.bg/news.php?news=257472 - пистата все още е мъглява .
                      Last edited by Derry; d.m.y г., 18:21.

Comment

Според мен който и да стане премиер, все ще намерите за какво да го плюете. В България това е национална черта.
                        2014: Deutschland über alles

Comment

А според мен който и да стане премиер винаги ще забравя какво е говорил преди изборите, и ще си гледа състоянието на джоба приоритетно! За съжаление май и това е национална черта!
                          Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                          Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
                            А според мен който и да стане премиер винаги ще забравя какво е говорил преди изборите, и ще си гледа състоянието на джоба приоритетно! За съжаление май и това е национална черта!
                            Не е само национална, а общочовешка! Само че в т.нар. цивилизован свят хората мислят и за повече от един мандат.

---------- Post added at 08:10 ---------- Previous post was at 08:07 ----------

E не съм много злобен арабите като инвеститори не ми харесват, предубеден съм за някои работи, но пък ако ми хареса пистата може да си променя мнението.

---------- Post added at 14:54 ---------- Previous post was at 14:52 ----------

Точно искам, нокиа да се прави само във финландия, сони само в япония, алфа да си е самостоятелна и т.н. Това имам в предвид като казвам против глобализацията.
                            Искаш, ама не става. Големите корпорации, които движат икономиката, не могат да се ограничават само в една държава, разрастват се, купуват по-малки фирми по целия свят.
                            Отделен въпрос е, че ако са далновидни и все пак не са загубили човешкото в себе си, шефовете на такива корпорации ще запазят характерния облик на новозакупения си продукт.
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Не е само национална, а общочовешка! Само че в т.нар. цивилизован свят хората мислят и за повече от един мандат.

---------- Post added at 08:10 ---------- Previous post was at 08:07 ----------

Искаш, ама не става. Големите корпорации, които движат икономиката, не могат да се ограничават само в една държава, разрастват се, купуват по-малки фирми по целия свят.
                              Отделен въпрос е, че ако са далновидни и все пак не са загубили човешкото в себе си, шефовете на такива корпорации ще запазят характерния облик на новозакупения си продукт.
                              Да знам и затова хората с неприлично много пари са измислили псевдо домокрацията да имаш право да мрънкаш и да не ти обръщат внимание. Избора е сведен до избиране на по-малките злини, но пък в живота рядко пъти можеш да избираш и още по рядко да избираш правилното.

Comment

оказа се, че цялата галимация е една голяма шега на двама идиота

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                                Според мен който и да стане премиер, все ще намерите за какво да го плюете. В България това е национална черта.
                                оф стига с тея инфантилни изказвания

типично българска черта е пък да мрънкаш, че българите мрънкат !

това, че на теб не ти пука кой как те излага на международната сцена не означава че всички трябва да гледат с кравешки поглед и страхопочитание негово величество пожарникаря!

тоя толуп освен да ни закопава нищо не прави!
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X