If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
айде сега я втасахме .. или докъде води некадърния PR
Сефте се излагаме тия преди това също го правеха.
Инвестиций сме изтървали - поредния богаташ който да си изкара луди пари в бг, че на всикото отгоре араби. Тез откачалки ще наслагат динамита още докато строят . Между другото съм противник на глобализма и на всякакви изнесени производства в трети страни и т.н. Все едно в българия няма достатъчно богати те да построят пистата, че ще иде друг.
Не драматизираш - изказваш мнение .
Интересно. Защо ти е такъв проблем някой да изкара пари, ако и ти печелиш от това? Не съм останал с впечатление да си създание от злоба.
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Сефте се излагаме тия преди това също го правеха.
Инвестиций сме изтървали - поредния богаташ който да си изкара луди пари в бг, че на всикото отгоре араби. Тез откачалки ще наслагат динамита още докато строят . Между другото съм противник на глобализма и на всякакви изнесени производства в трети страни и т.н. Все едно в българия няма достатъчно богати те да построят пистата, че ще иде друг.
Не драматизираш - изказваш мнение .
Колега, глобализацията е започнала преди доста векове преди Христа с Великото преселение на народите. Затова е малко странно да си против това гората да се разлиства.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
... Затова е малко странно да си против това гората да се разлиства.
Тъкмо бях почнал да драматизирам нещата/псувни/ след като гледах ББ и изказването на министърчето в стил ама аз не го знам а и не ми требе....ама ти ми върна усмивката на лицето с това изказване
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
това, което е трагично в случая е, че некадърността и евтиния ПР почват да дават отражение и на международната сцена...
че те винаги са давали ние сме известни с глупостите си навсякъде а иначе не знам защо ама ББ малко започва да ми бие на оня Живков (ако някой го помни) ...
че те винаги са давали ние сме известни с глупостите си навсякъде а иначе не знам защо ама ББ малко започва да ми бие на оня Живков (ако някой го помни) ...
Aми нормално е - вижте пак снимката на двамцата (само дето ББ тогава е само охрана, бодигардче или каквото там)
Искам да кажа, че има светъл пример, от който да се учи (пък е и бил 'в кухнята' тогава...)
пс: сетих се за още нещо; имаше навремето една книжка - "Като братя при братя"; има запис на всички официални изявления при посещението на БГ делегазия в СССР, даже и на космодрума в Байконур.
Мнооого интересни неща е казал др. Живков - дори знам, че книгата е изземвана след това (имало е пропуск и нередактиране при издаването...)
Ако успея ще я изровя и ще постна нещо!
Attached Files
166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Интересно. Защо ти е такъв проблем някой да изкара пари, ако и ти печелиш от това? Не съм останал с впечатление да си създание от злоба.
E не съм много злобен арабите като инвеститори не ми харесват, предубеден съм за някои работи, но пък ако ми хареса пистата може да си променя мнението.
---------- Post added at 14:54 ---------- Previous post was at 14:52 ----------
Колега, глобализацията е започнала преди доста векове преди Христа с Великото преселение на народите. Затова е малко странно да си против това гората да се разлиства.
Точно искам, нокиа да се прави само във финландия, сони само в япония, алфа да си е самостоятелна и т.н. Това имам в предвид като казвам против глобализацията.
Aми нормално е - вижте пак снимката на двамцата (само дето ББ тогава е само охрана, бодигардче или каквото там)
Искам да кажа, че има светъл пример, от който да се учи (пък е и бил 'в кухнята' тогава...)
пс: сетих се за още нещо; имаше навремето една книжка - "Като братя при братя"; има запис на всички официални изявления при посещението на БГ делегазия в СССР, даже и на космодрума в Байконур.
Мнооого интересни неща е казал др. Живков - дори знам, че книгата е изземвана след това (имало е пропуск и нередактиране при издаването...)
Ако успея ще я изровя и ще постна нещо!
На снимката малко визията не я е издокарал, предполагам тогава не си е и помислял до каде ще я докара.
Книгата ще е интересна, той Живков малко е приказвал каквото му дойде.
А според мен който и да стане премиер винаги ще забравя какво е говорил преди изборите, и ще си гледа състоянието на джоба приоритетно! За съжаление май и това е национална черта!
Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
А според мен който и да стане премиер винаги ще забравя какво е говорил преди изборите, и ще си гледа състоянието на джоба приоритетно! За съжаление май и това е национална черта!
Не е само национална, а общочовешка! Само че в т.нар. цивилизован свят хората мислят и за повече от един мандат.
---------- Post added at 08:10 ---------- Previous post was at 08:07 ----------
E не съм много злобен арабите като инвеститори не ми харесват, предубеден съм за някои работи, но пък ако ми хареса пистата може да си променя мнението.
---------- Post added at 14:54 ---------- Previous post was at 14:52 ----------
Точно искам, нокиа да се прави само във финландия, сони само в япония, алфа да си е самостоятелна и т.н. Това имам в предвид като казвам против глобализацията.
Искаш, ама не става. Големите корпорации, които движат икономиката, не могат да се ограничават само в една държава, разрастват се, купуват по-малки фирми по целия свят.
Отделен въпрос е, че ако са далновидни и все пак не са загубили човешкото в себе си, шефовете на такива корпорации ще запазят характерния облик на новозакупения си продукт.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Не е само национална, а общочовешка! Само че в т.нар. цивилизован свят хората мислят и за повече от един мандат.
---------- Post added at 08:10 ---------- Previous post was at 08:07 ----------
Искаш, ама не става. Големите корпорации, които движат икономиката, не могат да се ограничават само в една държава, разрастват се, купуват по-малки фирми по целия свят.
Отделен въпрос е, че ако са далновидни и все пак не са загубили човешкото в себе си, шефовете на такива корпорации ще запазят характерния облик на новозакупения си продукт.
Да знам и затова хората с неприлично много пари са измислили псевдо домокрацията да имаш право да мрънкаш и да не ти обръщат внимание. Избора е сведен до избиране на по-малките злини, но пък в живота рядко пъти можеш да избираш и още по рядко да избираш правилното.
Според мен който и да стане премиер, все ще намерите за какво да го плюете. В България това е национална черта.
оф стига с тея инфантилни изказвания
типично българска черта е пък да мрънкаш, че българите мрънкат !
това, че на теб не ти пука кой как те излага на международната сцена не означава че всички трябва да гледат с кравешки поглед и страхопочитание негово величество пожарникаря!
Comment