Известие
Collapse
No announcement yet.
айде сега я втасахме .. или докъде води некадърния PR
Collapse
X
-
E то това не знам дали накой го повярва още като заговориха че ще има Ф1. Обаче Бойко кефи пак.
Хората искат извинение от "от кабинета на министър-председателя." Тоест от най-висшата държавна иснтитуция. Нашто момче обаче бърза да каже, че той не е виновен. Все едно спорят за домати. "Не бях аз". Все дно има значение кой е, дължим им извинение като държава.
П.П. Задачка: Дали ако случайно бяха направили писта, борчето щеше да каже "Да благодарим на Румен Петков, аз нямам нищо общо" или пак щяхме да се наслушаме на "АЗ" , "Довел съм", "Платил съм", "Построил съм ви писта"Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
и аз не виждам ПР, по скоро умиращи от скука и адски тъпи журналисти, които са толкова профанизирани, че пишат без абсолютно да мислят.
---------- Post added at 13:18 ---------- Previous post was at 13:13 ----------
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеE то това не знам дали накой го повярва още като заговориха че ще има Ф1. Обаче Бойко кефи пак.
Хората искат извинение от "от кабинета на министър-председателя." Тоест от най-висшата държавна иснтитуция. Нашто момче обаче бърза да каже, че той не е виновен. Все едно спорят за домати. "Не бях аз". Все дно има значение кой е, дължим им извинение като държава.
П.П. Задачка: Дали ако случайно бяха направили писта, борчето щеше да каже "Да благодарим на Румен Петков, аз нямам нищо общо" или пак щяхме да се наслушаме на "АЗ" , "Довел съм", "Платил съм", "Построил съм ви писта"
Между другото ББ се оформя като истински политиктакъв какъвто го искаме и такъв какъвто си го представяме
Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
А, бе мръсници са си всичките - хлъзгаво се измъкват и накрая журналистите го отнасят, макар, че и те не са напълно невинни.
Хвания единия па удари другия.Last edited by old alfist; d.m.y г., 14:29.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениекъм ББ - ми ти кой си бе сульоооооо, кой ти взе персонала, те сами ли те намериха !!! ТИ СИ ТАМ, КАТО СГАФЯТ ТВОИТЕ ХОРА - ГАФЪТ Е ТВОЙ !!!!
тоя е най-големия имбецил на света
а е гаф на ПР-а, защото вече лош имидж насират още пвоече...
А иначе тук ББ се показа като много наивен, глуповато наивен бих казал. Трябвало е да проверят тия какви са, щом преговаря от името на държавата.
И все пак, Формула 1 във България ми се струва неизпълним проект в близко бъдеще(поне 5 години), каквото и да приказват.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
От няколко дена насам като седна пред ПЦ-то и само се смея..Онзи ден с новината, че ще се има писта за Ф1 в България, вчера с един виц за насекомо с голям х*й, днес с това.
ББ всъщност използва похвата на атомнотото Куку..Казва нещо и лавината е започнала.Хората му са същите.След като изгледаха новините преди няколко вечери когато беше обявена тази глупотевина, как от пресслужбата на МС не се обадиха по медийте и не ги корегираха. То не било така, ами било иначе. Работата стана ако мине номера. Това е прийома на сегашното правителство.Това правителство е медийно.Всеки ден маняшки акции с всевъзможни имена, всеки ден арестувани хора, всеки ден Цв.Цв казва как бори престъпността и накрая 99% от арестуваните са на свобода.
Сещате ли се как ББ като беше вътрешен министър и когато арестуваха престъпниците и след това ги пускаха той ревеше с пълно гърло "ние ги залавяме те ги пускат". Сега кво стана "ние ги залавяме, ние си ги пускаме".
Искрено се забавлявам с това правителство.Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
Ее как какво е виновен ББ ?! неговият екип ни излага и ни прави за посмешище...
Хората говорят за това, че ОФИЦИАЛНО ще се погрижат техните партньори и общо взето всички по света да се погрижат да не инвестират в България... говорим си за единия от най-големите източници на сухи пари за инвестиране ?!!?!
Какъв е проблема и за какво е виновен ББ ли ?!?!?!
И не ми казвайте, че драматизирам проблема излишно - въпросът е принципен.sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеЕе как какво е виновен ББ ?! неговият екип ни излага и ни прави за посмешище...
Хората говорят за това, че ОФИЦИАЛНО ще се погрижат техните партньори и общо взето всички по света да се погрижат да не инвестират в България... говорим си за единия от най-големите източници на сухи пари за инвестиране ?!!?!
Какъв е проблема и за какво е виновен ББ ли ?!?!?!
И не ми казвайте, че драматизирам проблема излишно - въпросът е принципен.тия преди това също го правеха.
Инвестиций сме изтървали - поредния богаташ който да си изкара луди пари в бг, че на всикото отгоре араби. Тез откачалки ще наслагат динамита още докато строят. Между другото съм противник на глобализма и на всякакви изнесени производства в трети страни и т.н. Все едно в българия няма достатъчно богати те да построят пистата, че ще иде друг.
Не драматизираш - изказваш мнение.
Comment
-
Май и на мен спря да ми бъде смешно. Вместо да се върши нещо се търси основно медийната изява и празните приказки. От ББ май се чува само едно - колко лоши са всички останали и какъв супермен е той. Имаше един лаф за кривата ракта, май това е начина на разсъждение на ББ.Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
На мен никога не ми е било смешно. Не за друго, а защото съм (един от всички) потърпевш.
За съжаление нямам право на съдебен иск срещу тези, които са гласували за бат Рамбо.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
Comment