Известие

Collapse
No announcement yet.

Да спрем талибанизацията на Българското училище.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пичови, съжалявам че ще ви го кажа, ама не се изказвайте за неща които очевидно не са ви ясни.
    Ако някой е очаквал в Бибилята да пише само за любов е в дълбока грешка, но което е по-важното, показва профанно запознаване с материята.
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
      Пичови, съжалявам че ще ви го кажа, ама не се изказвайте за неща които очевидно не са ви ясни.
      Ако някой е очаквал в Бибилята да пише само за любов е в дълбока грешка, но което е по-важното, показва профанно запознаване с материята.
      Не думай.
      Кое точно не е ясно в пасажа, в който бог изпраща мечки да разкъсат деца, защото са се подиграли на някого?
      Или пък кое е неясното в този "миролюбив" призив, приканващ към вселенска любов:
      15. погуби жителите на оня град с острието на меча, предай на заклятие него и всичко, що е в него, и добитъка му погуби с острието на меча;
      Може би ще обясниш на нас профаните защо не сме прави, о велики мислителю, разбиращ от всичко?
      Alfa Romeo 166 3.0 V6
      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Не, няма да ви обясня.

Comment

Не, няма да ви обясня.
          Съвсем очакван отговор.

Все още ли не си осъзнал, че твоята гледна точка, твоето разбиране и възприемане на света и всичко в него и твоето мнение не са единствени и общовалидни и най-вече - вярни?
          Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

• Ами нали с нещо трябва да плашим и децата , бе!
            Само Кукери не стигат.
            Трябва и про...гин.
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Тая тема май започна да придобива уродлив вид и се чудя защо все още някой се опитва да опонира на едно твърдо и неразбиваемо ядро, което си знае неговото и с топ не може се помръдне.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                Тая тема май започна да придобива уродлив вид и се чудя защо все още някой се опитва да опонира на едно твърдо и неразбиваемо ядро, което си знае неговото и с топ не може се помръдне.
                И аз това се питам.
                Остава сега да уточним, кое е това ядро, защото аз проблем със зачитането на чуждото мнение нямам, ама някакси не обичам да ме наричат профан и неразбиращ, само защото държа на същото това мое лично мнение.
                Което, държа да отбележа, защитава именно лична гледна точка по религиозните въпроси, въпреки че за някои хора вярата изглежда толква доказана и непоклатима, колкото и 2+2=4.
                Само че аз не съм съгласен - доказателства за ползата от религия и църкви/джамии и пр. не съществуват, не и в 21ви век.
                Last edited by Fear; d.m.y г., 22:59.
                Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                  И аз това се питам.
                  Остава сега да уточним, кое е това ядро, защото аз проблем със зачитането на чуждото мнение нямам, ама някакси не обичам да ме наричат профан и неразбиращ, само защото държа на същото това мое лично мнение.
                  Което, държа да отбележа, защитава именно лична гледна точка по религиозните въпроси, въпреки че за някои хора вярата изглежда толква доказана и непоклатима, колкото и 2+2=4.
                  Само че аз не съм съгласен - доказателства за ползата от религия и църкви/джамии и пр. не съществуват, не и в 21ви век.
                  Наистина не е хубаво с пяна на уста да се доказва нещо, което не може да се види и пипне - добре е, че се видяха мнения и предполагам, че на всеки четящ ще му остане някаква информация, която може да му потрябва в живота.
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                  sigpic

Comment

• Иха. Тука отново се завихри скандал!
                    Много интересно, че когато се покаже различната гледна точка, всички скачат като опарени.

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                    Тая тема май започна да придобива уродлив вид и се чудя защо все още някой се опитва да опонира на едно твърдо и неразбиваемо ядро, което си знае неговото и с топ не може се помръдне.
                    Честно казано и аз се замислям защо опонирам на прорелигиозно настроеното ядро, което обвини всички хора, които не са като тях в малоумие, дървоглавие неморалност и т.н. В агресивното желание да наложиш собствените си възгледи на всички няма особено морал да ви кажа! Ама явно се получава одобрение свише.
                    Агресията още повече ме кара да съм атеист! Да не желая и моите деца да бъдат агресивни към инакомислещите!
                    Last edited by Ramsezsh; d.m.y г., 23:17.
                    Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                    Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

• Чак прорелигиозно ядро не виждам, но че всички са се запънали като магаре на мост и не отстъпват...
                      Мисля, че е време за доизясняване и разчистване на сметки!
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                        Ми язе вчера ти дзвънех ма ти не рачи

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                          Да. Говорихме си за кръстосване на халби! Което е добра идея! И няма грам агресия в нея
                          Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                          Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

някакси не обичам да ме наричат профан и неразбиращ, само защото държа на същото това мое лично мнение.
                            Което ти мнение, естествено е вярно и общовалидно, а?

Comment

Което ти мнение, естествено е вярно и общовалидно, а?
                              Някъде да виждаш да съм го казал?
                              Да съм казал, че нещата свързани с моето мнение не са ясни някому, а после да съм отказал да се се обоснова?
                              Да се опитвам да защитавам идеята, че моите атеистични разбирания трябва да се изучават в училище, м?
                              Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Някъде да виждаш да съм го казал?
                                Да съм казал, че нещата свързани с моето мнение не са ясни някому, а после да съм отказал да се се обоснова?
                                Да се опитвам да защитавам идеята, че моите атеистични разбирания трябва да се изучават в училище, м?
                                Всъщност да, виждал съм да го казваш. Не е необходимо да е в прав текст.

Ми защитаваш, щото като няма религия остава само атеизмът.

Не мога да ти обясня, защото (очевадно) ти липсват базови познания, за да разбереш обяснението.

Comment

Working...
                                X