Първоначално публикувано от code
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
'Да живееш, сякаш няма бъдеще'
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеИнтересно ми е ако Дянков беше казал че България е една от най-забутаните страни и няма никакво бъдеще, дали повечето хора биха доволни от неговото изказване.
Не! И това нямаше да е вярно!
А и щеше да го хока Бат СУпермен, че му чупи рейтинга!Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеКое е вярното тогава.
Comment
-
В България никога не може да има доволни. Слагаш им българин за треньор - не става, слагаш Матеус - още по-зле. Страната на плювалниците. Винаги е по-лено нещо да се оплюе, а и така много по-бъро се събират съмишленици, отколкото да се направи нещо градивно. Място, където Андрешко продължава, че ако не и с още по-голяма сила, да е национлен герой и идеал няма да е лесно да се постигне нещо положително.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеВ България никога не може да има доволни. Слагаш им българин за треньор - не става, слагаш Матеус - още по-зле. Страната на плювалниците. Винаги е по-лено нещо да се оплюе, а и така много по-бъро се събират съмишленици, отколкото да се направи нещо градивно. Място, където Андрешко продължава, че ако не и с още по-голяма сила, да е национлен герой и идеал няма да е лесно да се постигне нещо положително.Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
Колеги, интервюто е точно като популярна лекция.
Популярните лекции са паразитни, както се изразява сър Ар.К.Дойл, защото използват труда на други хора и не казват нищо ново!
Антропология и какво беше там, това са все неясни и отвлечени специалности, когато става въпрос за филолог и пресесечната им точка е там, където се пресичат социологията и ветеринарната медицина.
А, че е промъкнал се цървулан, ще ви го докажа веднага.
" Някакси обаче не може да се СЛУЧИ на общностно ниво."
Моден напоследък израз в София!
Случват се случайните неща.Когато нещо е целенасочено, то СТАВА!
Никой уважаващ себе си филолог не би използвал модни думи или изрази.На това ги учат през цялото им следване. Използването им показва, че е спал на лекциите!
Иронията му към Стамболов, просто показва, че е запознат с историята и политикономиката, колкото и с благоприличието.
С една дума, сам го е казал– селски политикан и лектор!
Не искам да го дисектирам повече, защото вярно, че не съм гнуслив човек, но от такива ми се повдига!Last edited by mordohy; d.m.y г., 10:27.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Принципно съм съгласен с Мордохай, само едно уточнение-иронията не е към Стамболов, а към Стамболийски, но последния се покрива с твърдението овластен селянин, независимо от някои положителни негови страни в управлението и трагичната му гибел.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от GALIN4O Покажи съобщениеслед 10 години ако продължават така нашите управници, ще сме умрели от глад и няма да има как да напуснем БЪЛХАРИЯ със извинение за думата с главни букви-грешката не е случайнаСамо не разбирам за какво издържаме НСИ, за да ни казва ЦРУ какво става в тази държава...
GTV 2.0 TS '95
Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex
Comment
-
Ми това е положението. При предпоследното ми предложение за вземане на дейно участие в решаването на демографския проблем, ме зашлевиха. Не става така, другарки, не става. Вижте шведите при демографска криза колко елегантно решиха проблема и сега колко филми се правят по въпроса. За друго шведско не се говори, на практика.
От друга страна пък, какво ще ни е хубаво, като имаме по един хотел на черноморието на глава от населението, а?I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
То НСИ си има публикации, а ЦРУ не знам къде ги публикува, та сама си прави изводите.
Сложих проучване на НСИ за населението.Като цяло цифрата е друга, спрямо тази на ЦРУ, ако въобще е на ЦРУ, може и да е на ГРУ примерно, на извънземните или на група съветски учени.
http://www.nsi.bg/eventbg.php?n=386Last edited by fred; d.m.y г., 12:58.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
В интерес на истината, ЦРУ публикуват сравнително адекватни, макар и понякога не съвсем точни данни на сайта си.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
А напълно възможно е, аз съм съветски възпитаник и не се доверявам на вражески разузнавания
Ама и големи глупости излизат от тях, но няма значение.
А по сериозно, то това е истина, като цяло.Дали са 80 или 40 хил. все тая.
Тия проблеми обикновено се решават най вече с развитие на икономиката, повишаване на стандартта и прираст отвън, имигранти.
В Европа са рядкост семейтва с повече от 2, максимум три деца /тук на става дума за разните му малцинства, ясно е кои/
Така или иначе обаче, в по далечна преспиктива според учените, бялата раса въобще ще изчезне, та какво остава за нас.Но тия далечни бъднини и прогнозита за тях са доста абстрактратни.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеМи това е положението. При предпоследното ми предложение за вземане на дейно участие в решаването на демографския проблем, ме зашлевиха. Не става така, другарки, не става. Вижте шведите при демографска криза колко елегантно решиха проблема и сега колко филми се правят по въпроса. За друго шведско не се говори, на практика.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение...
От друга страна пък, какво ще ни е хубаво, като имаме по един хотел на черноморието на глава от населението, а?
Проблемът не е че Българите намаляват, а че циганите се увеличават!
И все по-малко Българи трябва да издържат все повече цигани, това е!ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
Comment