Известие

Collapse
No announcement yet.

'Да живееш, сякаш няма бъдеще'

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
    Ето ви един оптимист:
    http://society.actualno.com/news_317260.html

хахаха, човека си прави планове за следващите 10г
    Интересно ми е ако Дянков беше казал че България е една от най-забутаните страни и няма никакво бъдеще, дали повечето хора биха доволни от неговото изказване.

Comment

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
      Интересно ми е ако Дянков беше казал че България е една от най-забутаните страни и няма никакво бъдеще, дали повечето хора биха доволни от неговото изказване.

Не! И това нямаше да е вярно!

А и щеше да го хока Бат СУпермен, че му чупи рейтинга!
      Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
      Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Кое е вярното тогава.

Comment

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
          Кое е вярното тогава.
          то във България вярно няма
          A.Р.33 vl 1.4 2карба 90г. Няма я вече!

Comment

В България никога не може да има доволни. Слагаш им българин за треньор - не става, слагаш Матеус - още по-зле. Страната на плювалниците. Винаги е по-лено нещо да се оплюе, а и така много по-бъро се събират съмишленици, отколкото да се направи нещо градивно. Място, където Андрешко продължава, че ако не и с още по-голяма сила, да е национлен герой и идеал няма да е лесно да се постигне нещо положително.
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
            ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
              В България никога не може да има доволни. Слагаш им българин за треньор - не става, слагаш Матеус - още по-зле. Страната на плювалниците. Винаги е по-лено нещо да се оплюе, а и така много по-бъро се събират съмишленици, отколкото да се направи нещо градивно. Място, където Андрешко продължава, че ако не и с още по-голяма сила, да е национлен герой и идеал няма да е лесно да се постигне нещо положително.
              Много си прав за това!
              Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
              Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Колеги, интервюто е точно като популярна лекция.
                Популярните лекции са паразитни, както се изразява сър Ар.К.Дойл, защото използват труда на други хора и не казват нищо ново!
                Антропология и какво беше там, това са все неясни и отвлечени специалности, когато става въпрос за филолог и пресесечната им точка е там, където се пресичат социологията и ветеринарната медицина.
                А, че е промъкнал се цървулан, ще ви го докажа веднага.
                " Някакси обаче не може да се СЛУЧИ на общностно ниво."
                Моден напоследък израз в София!
                Случват се случайните неща.Когато нещо е целенасочено, то СТАВА!
                Никой уважаващ себе си филолог не би използвал модни думи или изрази.На това ги учат през цялото им следване. Използването им показва, че е спал на лекциите!
                Иронията му към Стамболов, просто показва, че е запознат с историята и политикономиката, колкото и с благоприличието.
                С една дума, сам го е казал– селски политикан и лектор!
                Не искам да го дисектирам повече, защото вярно, че не съм гнуслив човек, но от такива ми се повдига!
                Last edited by mordohy; d.m.y г., 10:27.
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Принципно съм съгласен с Мордохай, само едно уточнение-иронията не е към Стамболов, а към Стамболийски, но последния се покрива с твърдението овластен селянин, независимо от някои положителни негови страни в управлението и трагичната му гибел.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от GALIN4O Покажи съобщение
                    след 10 години ако продължават така нашите управници, ще сме умрели от глад и няма да има как да напуснем БЪЛХАРИЯ със извинение за думата с главни букви-грешката не е случайна
                    Може би това http://dnes.dir.bg/news/naselenie-de...-6975746?nt=12 ще реши проблема. Явно управляващите на това разчитат - няма човек, няма проблем Само не разбирам за какво издържаме НСИ, за да ни казва ЦРУ какво става в тази държава...
                    GTV 2.0 TS '95
                    Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

Ми това е положението. При предпоследното ми предложение за вземане на дейно участие в решаването на демографския проблем, ме зашлевиха. Не става така, другарки, не става. Вижте шведите при демографска криза колко елегантно решиха проблема и сега колко филми се правят по въпроса. За друго шведско не се говори, на практика.

От друга страна пък, какво ще ни е хубаво, като имаме по един хотел на черноморието на глава от населението, а?
                      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                      Roosevelt

Comment

То НСИ си има публикации, а ЦРУ не знам къде ги публикува, та сама си прави изводите.
                        Сложих проучване на НСИ за населението.Като цяло цифрата е друга, спрямо тази на ЦРУ, ако въобще е на ЦРУ, може и да е на ГРУ примерно, на извънземните или на група съветски учени.

http://www.nsi.bg/eventbg.php?n=386
                        Last edited by fred; d.m.y г., 12:58.
                        sigpic

Comment

В интерес на истината, ЦРУ публикуват сравнително адекватни, макар и понякога не съвсем точни данни на сайта си.
                          I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                          Roosevelt

Comment

А напълно възможно е, аз съм съветски възпитаник и не се доверявам на вражески разузнавания
                            Ама и големи глупости излизат от тях, но няма значение.
                            А по сериозно, то това е истина, като цяло.Дали са 80 или 40 хил. все тая.
                            Тия проблеми обикновено се решават най вече с развитие на икономиката, повишаване на стандартта и прираст отвън, имигранти.
                            В Европа са рядкост семейтва с повече от 2, максимум три деца /тук на става дума за разните му малцинства, ясно е кои /
                            Така или иначе обаче, в по далечна преспиктива според учените, бялата раса въобще ще изчезне, та какво остава за нас.Но тия далечни бъднини и прогнозита за тях са доста абстрактратни.
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                              Ми това е положението. При предпоследното ми предложение за вземане на дейно участие в решаването на демографския проблем, ме зашлевиха. Не става така, другарки, не става. Вижте шведите при демографска криза колко елегантно решиха проблема и сега колко филми се правят по въпроса. За друго шведско не се говори, на практика.
                              Да не става дума за шведскатаа..... маса?
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                              ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                                ...
                                От друга страна пък, какво ще ни е хубаво, като имаме по един хотел на черноморието на глава от населението, а?
                                И викаш хотел, а в хотела....цигани! Ех, че весело!

Проблемът не е че Българите намаляват, а че циганите се увеличават!
                                И все по-малко Българи трябва да издържат все повече цигани, това е!
                                ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                                ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                                ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                                ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Working...
                                X