Известие

Collapse
No announcement yet.

'Да живееш, сякаш няма бъдеще'

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    .................
    Сега това не може да стане, защото те са избиратели!
    На там си го добавете сами.

Не съм напълно съгласен с поста, ама това ми хареса много!
    Мисля, че това е квинтесенцията на темата...
    166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
    x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
      Не съм напълно съгласен с поста, ама това ми хареса много!
      Мисля, че това е квинтесенцията на темата...
      Ами да ги направим да не са избиратели! Гласува се с данъчна декларация и документ от следствието и съда!
      Или наличие на поне основно образование! Знам ли...
      Ама пак ще ревнат "защитниците" на правата на мангалите.(тук не става въпрос за човешки права, а за мангалски права - те са повече от човешките, ако не знаете).
      ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
      ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
      ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
      ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
        Ами да ги направим да не са избиратели! Гласува се с данъчна декларация и документ от следствието и съда!
        Или наличие на поне основно образование! Знам ли...
        Ама пак ще ревнат "защитниците" на правата на мангалите.(тук не става въпрос за човешки права, а за мангалски права - те са повече от човешките, ако не знаете).
        Хм, интересно виждане, със сигурност ефекта би бил положителен...ама мнооооо радикално!
        Аз бих въвел един прост IQ тест - тъкмо и други 'избиратели' ще отпаднат
        166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
        x145 1.6 boxer

Comment

Интересно как се тръгна от мин. председателя мухобойко и се стигна до циганите.
          От 100 км личи кой ни е най-главния проблем.
          В БГ има дискриминация - циганска .. и няма човек дето да не го дразни. И това може да се реши за 1 ден - БУКВАЛНО. Само дето 20г не ни стигнаха да го решим. И още толкова няма да ни стигнат поради една простичка причина - интересите на властимащите и народа/гражданите са различни и противоположни.
          И все повече сме бананова република - селски елит, отритнати интелектуалци, силни на дена - мутри, престъпниците - са привилигированите.
          Такава държава няма бъдеще - без доктрина, без ясни виждания за бъдещето (толкова смешно е да имаме основа цел за 10-на години да влезем в ЕС, ако ще и през задния двор/обор).
          Вече се стига и до уникални абсурди - да се говори открито за гяури, да се кълне БГ нацията в БЪЛГАРИЯ, да се трепят българи пред очите на ПАЗИТЕЛИТЕ НА РЕДА!
          Мислех си по едно време че Бойко има дупе и ще се справи с показната престъпност, само дето се оказа жалка путка с патка.
          Щатския модел хич не е лош - всякаква паплач напира за там и се справят. без сошъл номер си никой - нямаш достъп до нито една САЩ благинка. Така трябва да направим и за циганите.
          Помощи за деца - директно ги приспадат за детска градина/училище на децата, помощи за ток, води и т.н. по същия начин - тези помощи не са за кръчмата.
          Роди преди 16г - няма право на никакви помощи. Или в затвор или се отказва доброволно - доброволно осъден. И това за 5-10години поне
          Last edited by Bottata; d.m.y г., 17:35.
          ALFA 156 1.9JTD '98
          ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007

Comment

Това обаче е добре да важи и за българите, щото и там има бая такива индивиди, без застраховки например, здравни, по нашему вноски в НЗОК
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
              Това обаче е добре да важи и за българите, щото и там има бая такива индивиди, без застраховки например, здравни, по нашему вноски в НЗОК
              То ако не важи за всички, няма да важи за никой...
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Лошото е, че важи само за някои!
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Наказаха условно пиян с ”Хамър”, убил пешеходец Думите са излишни според мен. Циганите са си цигани, но и "българите" не сме стока... Сега не знам кое да направя първо - да се пропия или да си купя хамър, за да мога да си карам спокойно...
                  GTV 2.0 TS '95
                  Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

Working...
                  X