Известие

Collapse
No announcement yet.

Старите коли с яки данъци от 2012 г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Честита нова стригалка...
    Същия цирк гледахме навремето с пропан-бутана, после с метана, сега ще са данъците, утре нещо друго.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщение
      На мен не са ми приятни, мнооо яките икаруси, които ни обгазяват... предполагм и на теб...
      Икарусите им правят един качествен рециклаж, слагат им двигатели на метан и няма ядове.

Докато ние си мислим за екология, ония горе си мислят за ПАРИ!
      Всичко е пари, на никой не му пука за екологията.
      Тва с екологията е за да си оправдаят постъпките по някакъв смешен начин, който обаче действа пред масата от хора.

Винаги когато трябват пари шофьорите са на първа линия.
      Цяла европа си кара с номера от преди 25-30 години, но ние си ги сменихме, нали?

(За сведение: моята Алфета дойде с рег. табели на 35 години!)
      Last edited by Speeder; d.m.y г., 12:28.
      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Не знам какво му се връзвате на този, аз не съм го чула веднъж да е казал нещо смислено, откакто е министър. Може да съм пропуснала Но след толкова глупости какво да му слушаш
        Същата песен не я ли слушахме и преди 1-2 години?
        '81% от влезлите у нас коли през миналата година са употребявани и са внесени от частни лица. Българската държава пропуска фискалния ефект от събирането на данъци и такси от тях,' брей, брей Не стига, че и данък им плащаш, и пак недоволни. Както се казваше в един култов филм - 'За да получиш, първо трябва да дадеш'. Само че на никой министър още не му е минало през ума това.
        Last edited by pinkmousy; d.m.y г., 12:52.
        GTV 2.0 TS '95
        Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

Все повече се убеждавам, че дрянков е неграмотен. Вдигането на данъците само намалява събираемостта и ефекта за бюджета е отрицателен. Пише го в учебника за първи или втори курс, не помня вече точно.

Изобщо, кои идиоти избраха герб още не ми става ясно ... Нито ми е ясно поради что още ги търпим. Ми то партията майка провеждаше по-смислена политика ...
          Немам думи.
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
            Ми то партията майка провеждаше по-смислена политика ...
            Немам думи.
            То това е и част от целта, после да казват от майката, вижте, че без нас по-зле

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

...Вдигането на данъците само намалява събираемостта и ефекта за бюджета е отрицателен. Пише го в учебника за първи или втори курс, не помня вече точно...
              понеже знам, че обичаш да си напълно точен в това, което се казва, а и не съм убеден, че всички четящи са били в точно този първи или втори курс за който говориш, това което казваш е вярно само ако икономиката се намира във втората половина на кривата на Лафер... ама да не издребняваме за такава глупост... като цяло тук се селектират взаимноизключващи се политики и от тях се прави компилация само на нещата които изглеждат изгодни за бюджета като останалата им част (както се сещате напълно необходима за да се постигне ефекта от политиката) тотално се игнорира... това явно минава пред невероятно учения и образовам с по 15 вишОта средностатистически българин...

Сещам се за оня виц дето един отваря вратата на гинекологичния кабинет и гледа вътре гинеколога опъва жена му и човека пита "КАКВО ПРАВИШ БЕЕ?!!!" а доктора веднага съобразява ситуациятя и вика "Правя и масаж на шийката на матката." и нашия "А-а-а, добре, че имам 3 висши, иначе ако бях някой простак щях да си помисля, че я чукаш!" Е те това е същата работа според мен но в различен мащаб

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                понеже знам, че обичаш да си напълно точен в това, което се казва, а и не съм убеден, че всички четящи са били в точно този първи или втори курс за който говориш, това което казваш е вярно само ако икономиката се намира във втората половина на кривата на Лафер... ама да не издребняваме за такава глупост...
                Е нашата икономика все едно е в първата половина
                За капак, като отчетем българския манталитет и изконна любов към държавата аз съм склонен да твърдя, че при нас тази първа половината от кривата е несъществуваща.

като цяло тук се селектират взаимноизключващи се политики и от тях се прави компилация само на нещата които изглеждат изгодни за бюджета ...
                Нормално, като ни управляват хора без грам политическа и икономическа мисъл и единствената им цел е да се налапат максимално бързо.

Comment

Пропър фак'т (както каза поета в "Гепи")

Comment

Аз па не съм съгласен аз да плащам 440 лв. данък,а бай Ганьо с Жигата да плаща 20 лв.не стааа,никъде по света го няма.Съгласен съм че политиката е грешна,ма кво да се прави,тя кат гледам последните 20 години се си е така
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                      Аз па не съм съгласен аз да плащам 440 лв. данък,а бай Ганьо с Жигата да плаща 20 лв.не стааа,никъде по света го няма.Съгласен съм че политиката е грешна,ма кво да се прави,тя кат гледам последните 20 години се си е така
                      Кой колкото може
                      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                        ...
                        кое от двете предпочиташ: 1) и ти да плащаш за алфата 20 лева или 2) и оня с жигата да плаща 440...?

Comment

кое от двете предпочиташ: 1) и ти да плащаш за алфата 20 лева или 2) и оня с жигата да плаща 440...?
                          3. Да взимам 3 000 евро заплата и да ми е през дедовия колко плащам.

Comment

Автомобила да се оценява комплексно... стойност по шваке, безопасност, екология, техническа пригодност (да не се бърка с изправност) и т.н.
                            За първите 1 до 3 години може да има отстъпки, за лизингови също... но те не трябва да формират схемата, а да я допълват.
                            А парите дето ги даваме да отиват по предназначение!
                            Докато последното не стане факт... и 20 лв. са много!!!
                            Last edited by morfius; d.m.y г., 14:42. Основание: добавка

Comment

3. Да взимам 3 000 евро заплата и да ми е през дедовия колко плащам.
                              Това е най-добрия вариант,но от другите две,мнооо ясно че предпочитам аз да плащам 20 лв.,и да знам за какво съм ги дал.
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
                                При положение че огромната част от автомобилите са стари
                                и за една много голяма част от тях и сега не си плащат навреме всички данъци и такси, как с ново увеличение ще постигнат подобряване на този показател?
                                Да допуснем че всички не изрядни бъдат спрени от движение то тогава как ще се гарантира спазването на Четирите свободи на движение в ЕС - свобода на движение на стоки, услуги, капитали и хора.
                                Не могат да гарантират здравеопазване
                                не могат да гарантират образование
                                не могат да гарантират пенсии
                                не могат да осигурят свобода на движение
                                не могат да гарантират спазване на законите
                                не могат да генерират икономически растеж
                                Абе тези нещо могат ли да свършат изобщо за какво им плащаме ?
                                Ама мога да скубят данъци
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X