Известие

Collapse
No announcement yet.

ББ започна национализация!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
    Добра вечер
    Забавното е, че комунягите не бягат в С. Корея да пропагандират от там
    Че той павката като нищо пише от долно уйно през юес прокси
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
      А добър ден.

Може да излезеш от селото, ама обикновено е невъзможно селото да излезе от теб.
      Абе тука няма ли модератор да разчисти малко от навлеци. А за казаното от теб, потвръждаваш правилото си.

Да комунист си си... и за пореден път го доказа.
      Костов и за 1 световна война ли е виновен бре?
      Ама много ми е кеф как 10 години след управлението му, след тотален провал на кобурга и триглавата ламя... всички комуняги още него набеждавате

Ако приемем, че тезата е вярна... защо следващите управления не промениха правилата, така, че да не са глупост тези фондове?!?
      Тоталитатно мислене, брат. С една дума, всеки който не одобрява Костов е комунист. Бравус, ама да ти кажа, едва ли си скачал толкова колкото аз съм скачал по студентските митинги 1997г.
      Last edited by pavlin; d.m.y г., 03:53.

Comment

Е в долно уйно още да има комунизъм ли бре
        Не знаех, че са обявили автономия
        Но за да не излизаме в тотален офф от раздела... прави ли ти впечатление, че подобни експонати защитават по един и същи начин и станиГей и кобурга и ББ ... и изобщо за всичко Костов им е виновен, направо се чудя колко е вярна приказката за интелекта на тълпата, щом един и същи номер минава перманентно.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Е в долно уйно още да има комунизъм ли бре
          Не знаех, че са обявили автономия
          Но за да не излизаме в тотален офф от раздела... прави ли ти впечатление, че подобни експонати защитават по един и същи начин и станиГей и кобурга и ББ ... и изобщо за всичко Костов им е виновен, направо се чудя колко е вярна приказката за интелекта на тълпата, щом един и същи номер минава перманентно.
          Ми вярна, вярна, колко да е вярна.

В селата брат, особено забутаните комунизмът е жив. Паметниците седят и ги кичат с цветя ... И тва на има няма 20 км от София. Представи си кво е в дълбокия прованс ....
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Добра вечер
            Забавното е, че комунягите не бягат в С. Корея да пропагандират от там
            Свършихме аргументите по темата ли.

Comment

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
              Абе тука няма ли модератор да разчисти малко от навлеци.

Тоталитатно мислене, брат. С една дума, всеки който не одобрява Костов е комунист. Бравус, ама да ти кажа, едва ли си скачал толкова колкото аз съм скачал по студентските митинги 1997г.
              Буахахахах... намери на кого да го кажеш това за 97, момченце аз бях един от организаторите.
              Не, че се гордея особено... изработиха ни качествено... ей такива с мислене като твоето, дето се наредиха на опашките за лични облаги.
              А оная инерция трябваше да се използва и запази, защото и онова и следващите правителства също можеха да не забравят какво е да има хора по улиците!
              Доста от тях всъщност заминаха точно за САЩ да не си някое от тия лекенца?

НЕ извъртай ... не е изобщо в Костов проблема, не те карам да го одобряваш, питам защо 10 години след него т. нар. глупости не са оправени и ако не получа смислен отговор ще взема лично да се кандидатирам за модератор... поне един комуноиден навлек да разчистя

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

По делата им ще ги познаете. Отнася се както за вас така и за политиците. По-скоро Костов може да наречеш комунист отколкото мен, като се има предвид че беше финансов министър в правителството на Луканов. За съжаление, ограниченото мислене и израза на безсилие на някои хора за пореден път развалиха дискусията. Нямам какво повече да кажа, манталитета не е нещо където може да си го купиш от ЦУМ.
                Last edited by pavlin; d.m.y г., 08:15.

Comment

По делата им ще ги познаете. Отнася се както за вас така и за политиците. За съжаление, не съм аз този който за пореден път развали дискусията. Нямам какво повече да кажа, манталитета не е нещо където може да си го купиш от ЦУМ.

Както очаквах ... отговор няма.
                  Свършиха доводите нали?
                  По-добро признание от това няма как да направиш.
                  Интересно за твоите дела не казваш нищо?

---------- Post added at 23:23 ---------- Previous post was at 23:22 ----------

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                  Ми вярна, вярна, колко да е вярна.

В селата брат, особено забутаните комунизмът е жив. Паметниците седят и ги кичат с цветя ... И тва на има няма 20 км от София. Представи си кво е в дълбокия прованс ....
                  Виждал съм доста села в които не е така... друг е въпроса, че и те не знаят в какво живеят, някаква мъгла невероятна.

Comment

Като един супер самолюбивец цитирам себе си.

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                    Мили колеги, за съжаление този раздел вече няма модератор затова моля за повече старание от ваша страна. Нека темата си остане свързана със ПО.

П.П. Павлине, след "оня" път някакси не върви ти да учиш другите как да пишат.
                    П.П.П. Всеки коментар свързан с този мой коментар ще се счита за спам и ще бъде наказван със съотвения брой точки.
                    Пак моля за същото.
                    П.П. Павлине, "навлек" е обида и е пряко нарушения на правилата. Кво прави мода в тоя случай?
                    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Не съм аз този който започна да обижда и разводнява дискусията.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                        Ако четеш малко по-внимателно какво съм казал в предишните си постове, ще разбереш че има разлика между доброволно допълнително осигуряване и такова което е задължително пък управлявано от частни фондове и регламентирано с множество противоречия по законов път. Фондът в който се осигурявам "доброволно" (подчертавам за да не бъркаш понятията), няма показатели от рода: едната година имаме доходност +17% а следващата сме -27%. Ето за това става на въпрос и остави социалистическата пропаганда на мира. Нека да има частна инициатива, ама нека да не е преплетена с държавните функции и интерси.
                        и кво викаш пафка, дружествата които управляват задължителните и доброволните фондове са хапсолютну различни и ги управляват по хапсолютну различен начин. тия смешки с процентите не ги пиши щото не са верни.

Данните с показателите на фондовете са публикувани от КФН и за работодателите няма разлика на кого ще превеждат парите. След четири години, за колкото се отлага плащането на пенсии от пенсионните дружества, проблемът ще се върне в същата си изходна точка и тогава пак си говори за мухлясал социдеализъм. Проблемът на някои хора е в това че се хвърлят от една крайност в друга, а не могат да разберат че трябва да има баланс между частните, държавните и обществените интереси. Никой не очаква чудеса и изключителна доходност от един доброволен пенсионен фонд, ама когато смесваш солидарния принцип с индивидуалния, нещата също не са на добре. Разликата за осигурените е в това че поемат по-голям риск с пенсионните фондове и парите им минават през повече посредници, съответно и повече такси.
                        за работодателите е по-добре да внасят в такива фондове, щото си има агент който се грижи за служителите на работодателя и го търси. освен това е ясно къде отиват парите и за какво. за работника важи същото и той има стимул да го осигуряват на висока заплата, а и може във всеки момент да види какво става по партидата.
                        ПП
                        и айде стига с тия смешки за риска и таксите и посредниците
                        точка

Comment

• Абе Колев, защо не се кандидатираш за министър председател след като си толкова наясно с материята.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                            Абе Колев, защо не се кандидатираш за министър председател след като си толкова наясно с материята.
                            само ако и ти гласуваш за мен
                            точка

Comment

• Само ако ми дадеш един пенсионен фонд да си управлявам.

Comment

• Викам стига толкова ?
                                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
                                X