кАртечница се пише бе деба
Известие
Collapse
No announcement yet.
Паметник на паметта или на унижението?*
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениекАртечница се пише бе дебаLexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеНе искам да омаловажавам постижението на Списаревски, но в неговия подвиг има повече смелост, отколкото умение за въздушен бой. Поне с такова впечатление оставам четейки. Не е нормално за мен да се разбиеш със здрав самолет във врага, вместо да се опиташ да го свалиш с къртечниците си.
Наистина ще е най-добре ако се въздържаме от такива коментари за падналите герои.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеНе искам да омаловажавам постижението на Списаревски, но в неговия подвиг има повече смелост, отколкото умение за въздушен бой. Поне с такова впечатление оставам четейки. Не е нормално за мен да се разбиеш със здрав самолет във врага, вместо да се опиташ да го свалиш с къртечниците си.
То и аз нямамам, ама ........
ПП Сега видях, че е имало акция за почистване на паметника, браво на организаторите, Търтея де и дано е имало още едни човек понеAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Помощници имаше достатъчно. Алфисти двама на кръст.
Мисля че свъшихме добра работа.
Поради факта че оня ден имаше адски тъпи коментари по повод инициативата, много моля, следващите авторите им да си ги задръжат за себе си.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеПомощници имаше достатъчно. Алфисти двама на кръст.
Мисля че свъшихме добра работа.Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
Развитие по въпроса с паметника. От 24 часа.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=713310166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Да уточним, че тоз Каракачанов, лидер на това ВМРО е агент на ДС, 6 то управление.В историческото развитие на тая му партийка често пъти се е замесвал със съмнителни "бизнесмени" по места, въобще е типичния пошъл политик, представител на нашия преход-съчетал в себе си алчност, наглост и безкруполност.Като казвам партийка, това означава, че тази партия няма нищо общо с идеита на ВМРО,освен че се е кръстила така.
Те малко и за това:
http://www.forum.bg-nacionalisti.org...ic=3135.0;wap2
http://dodoiv.blog.bg/politika/2010/...?reply=1730429Last edited by fred; d.m.y г., 11:56.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Вярно е, ама в случая са прави. Не ме кефи американският посланик да се държи като съветски.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
То това е един въпрос, донякъде е така, но има и друг-вярно ли е това, което казва, говорим в пълния му смисъл-корупция, бандитизъм, липса на осъдителни присъди срещу едрата престъпн, дс кадри навсякъде и т.н,
А за Каракачана-не може един неморален да говори за морал, не само и той, то като се почне от Гоце, та не се знае къде да се свърши..Last edited by fred; d.m.y г., 15:01.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
Comment