Известие

Collapse
No announcement yet.

Лекари и полицаи?!?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

То защо е подслушването е почти ясно - политически пишкомер м/у кмета и ГЕРБ.

Тия СРС та колкото повече чета за тях толкова повече смърдят на активно мероприятие.
    Много интересна реплика - бебето отивало при Баташов, той човека починал 2 - 3 часа преди това... те ще го ползват за евфемизъм... мирише на манипулация.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Във Флорида наскоро имаше случай на бебе родено на по- малко от 7 месеца. Лекарите го спасиха, стоя няколко месеца в болницата при специални наблюдения и го дадоха на майката без увреждания. Начина по който са постъпили тези доктори не ги оправдава по никакъв начин и не съответства на докторските им задължения.

Comment

20 седмици и 5 дни.
        Това в възрастта която се дава в новините.
        Това колко месеца са ?
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

1 случай... иначе нямаше да е новина.
          Павлине, не се бутай дето не отбираш... щото акушер-гинеколог ми ги обяснява някои неща.

И не става дума дали са виновни в небрежност, убийство или не, става дума за показна милиционерщина и похвати познати от 6 на ДС по татово време.

---------- Post added at 16:04 ---------- Previous post was at 16:02 ----------

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
          20 седмици и 5 дни.
          Това в възрастта която се дава в новините.
          Това колко месеца са ?
          Вече никой не знае на колко е... последното изказване на Цв. Цв е, че било на 23 седмици.

Вероятността да оживее без кувьози, неонатолози и минимум месец интензивно лечение е клоняща към нулата.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално, когато излезе новината бях твърдо убеден, че това е поредният ПР на Цецо Шестака, обаче след като разсекретиха СРС тата не съм толкова убеден. Що се отнася до подслушването на телефони и други способи за събиране на доказателства чрез СРС , да се твърди, че МВР подслушва който си иска е меко казано проява на неинформираност. Първо за да се приложат СРС се иска одобрението на съответният председател на окръжен съд, мотивите трябва да да сериозни. В този конкретен случай явно е имало такова одобрение защото СРС тата нямаше да могат да се използват като доказателство. Второ, знаете ли какъв технически, финансов и човешки ресурс се изисква за да се подслушват масово разговори?
            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Пак питам, защо не пуснаха оригиналните разговори?
              СРС в случая може да не стават за нищо... прокуратурата защо първоначално заяви, че нямало основание за задържане и обвинение?

А да се преслуша всичко иска ресурс... да се запише, само изчислителна мощ и дисково пространство.
              Пък после ще се търси из базата ако трябва нещо... ИТ опита не прощава

Едит: вадя го от новините, че си стана цял роман... Ст. Кинг ряпа да яде.
              Last edited by morfius; d.m.y г., 16:27.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                1 случай... иначе нямаше да е новина.
                Павлине, не се бутай дето не отбираш... щото акушер-гинеколог ми ги обяснява някои неща.

И не става дума дали са виновни в небрежност, убийство или не, става дума за показна милиционерщина и похвати познати от 6 на ДС по татово време.

---------- Post added at 16:04 ---------- Previous post was at 16:02 ----------

Вече никой не знае на колко е... последното изказване на Цв. Цв е, че било на 23 седмици.

Вероятността да оживее без кувьози, неонатолози и минимум месец интензивно лечение е клоняща към нулата.
                Аз не се бъркам, ами ти давам факти. Както и да го погледнеш, действието на тези доктори си е предумишлено убийство и не знам какво може да ги оправдае.

Comment

Павлине, ти току що осъди някого без да имаш 1 грам доказателства.
                  Ако продължиш в същия дух, ще почна и аз така да те съдя... ще трия където те видя, само да видиш хубаво ли е

Сочиш ми изключителен случай, новина... и това, че тук не е станало същото за теб е предумишлено убийство.
                  Ми за мен твоето поведение е тролене... и ще вземам мерки

Comment

Я кажете на какво ви прилича това?

Арестуваха четирима лекари за смъртта на новородено

- Извратена медицина
                    - Политическа разправа
                    - Жълта журналистика
                    - Милиционерски номера от стари времена
                    - Малцинствени номера за дране на пари
                    - Друго?
                    аз залагам на следните
                    -Извратена медицина
                    - Политическа разправа
                    - Жълта журналистика
                    - Милиционерски номера от стари времена
                    sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Павлине, ти току що осъди някого без да имаш 1 грам доказателства.
                      Ако продължиш в същия дух, ще почна и аз така да те съдя... ще трия където те видя, само да видиш хубаво ли е

Сочиш ми изключителен случай, новина... и това, че тук не е станало същото за теб е предумишлено убийство.
                      Ми за мен твоето поведение е тролене... и ще вземам мерки
                      За да не бъда голословен, ето ти линка. Бебето е било на 22 седмици и с размера на химикалка, щом това се е случило веднъж значи че може да се случи и още много пъти. Лекарите имат задължението да спасяват човешки животи и нямат никакво право да ги отнемат. Ако доказателствата са верни, докторите са виновни.

http://www.wsvn.com/news/articles/local/mi40173

Не знам как можеш да определиш това като тролене.
                      Last edited by pavlin; d.m.y г., 17:03.

Comment

They say Amillia is among the first babies known to survive after a gestation period of fewer than 22 weeks. She was just 9 1/2 inches long and weighed less than 10 ounces when she was born Oct. 24. She was delivered after just under 22 weeks of pregnancy; full-term births come after 37 to 40 weeks.

От собствения ти линк...

- Първото известно бебе оцеляло след раждане под 22 седмица!

Останалото е активно мероприятие в стил добре познат от миналото...
                        Last edited by morfius; d.m.y г., 17:51. Основание: .

Comment

Казва се че е била измежду първите бебета (един вид измежду малкото) родени около 20та седмица и 10 унции е около 350 грама. Никъде не се казва че е единствената и че такова нещо не може да се случи отново. Не виждам това с какво оправдава докторите ако доказателствата са верни и държа да не ме обиждаш. Много по-лесно би било просто да приемеш фактите.
                          Last edited by pavlin; d.m.y г., 17:12.

Comment

За да е новина - не е обичайно... според лекари (незамесени в случая) вероятността това да се случи в нашите условия е под 1/10000 ... и според правилата, ако не са спазени ред условия - плода НЕ се реанимира.
                            Някои нещица не са ти ясни...

Но тук изобщо не става дума дали някой от тях или и 4 та са виновни в нещо (небрежност, цинизъм, убийство), а как милиционерщината и произвола при ареста и оповестяването са активно мероприятие целящо демонизиране на лекарите, може би защото не клекнаха и все още говорят за протести?
                            Или защото трябваше да се отклони общественото внимание от национализирането на парите които всеки от нас му вземат всеки месец, уж за здраве?

Ахаа.. почнах да те обиждам, а ти като нарече 4 ма души убийци - не ги обиди никак... почни да мислиш преди да пишеш моля!

Comment

Пак питам, защо не пуснаха оригиналните разговори?
                              СРС в случая може да не стават за нищо... прокуратурата защо първоначално заяви, че нямало основание за задържане и обвинение?

А да се преслуша всичко иска ресурс... да се запише, само изчислителна мощ и дисково пространство.
                              Пък после ще се търси из базата ако трябва нещо... ИТ опита не прощава

Едит: вадя го от новините, че си стана цял роман... Ст. Кинг ряпа да яде.
                              Защото записите на разговори се отразяват на хартия при този който води делото, а самият запис е в техническата служба. Много по лесно и бързо е да бъде представен за разсекретяване написаното. За другото се иска повечко време.
                              За шума по медиите съм напълно съгласен, че не е редно и че целите му са други. Докато съдът не отсъди никой не може да те унижава публично по този начин.
                              Last edited by BLUE1; d.m.y г., 17:24.
                              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Имаха достатъчно време да подготвят активно мероприятие, да арестуват, да пускат, да ходят да конфискуват телефони... а за това нямали.
                                Да залагаме ли, дали ще пуснат оригиналните нередактирани и необработени записи?

Интересно ти като по запознат, смяташ ли за редно такъв показен арест и медиен съд, дали не нарушава един куп закони и европейски директиви?

Дали пък начина по който ги арестуваха и подмятаха по медиите няма да е достатъчно основание да провали дело, при вина?

И още мнооого въпроси

Comment

Working...
                                X