А бе докато медиите ни заливат с информация за лошите доктори, полицаи, учители, земеделци и други съсловия, някой знае ли колко танкера с руски петрол бяха разтоварени на пристанище Бургас, колко тона нефт докараха, колко акциз плати Валентин Златев за обработеното количество, упс те Лукойл май бяха няколко месеца в профилактика, всъщност то май и нямаше технически как да се премери колко петрол влиза в тази рафинерия, а ма той и Златев е приятел на ББ, ей така ме е яд, че това не е по темата.........дали не е ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Лекари и полицаи?!?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Колега, то не е по темата, но по темата точно има доста пари намесени - милиард и половина от здравните ни вноски, национализирани от министри и мин. председател с милиционерско минало.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Как може да се очаква, че здравеопазвамето ще е нормално, като всичко друго е сбъркано.
Системата на здравеопозването е здравия и богатия плаща за бедния и болния - т.е. солидарност.
И тук е ролята на правителствата да следят за тази солидарност - контрол по събираемостта и контрал по разпраделянето, но никой няма смелостта да направи това.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеКак може да се очаква, че здравеопазвамето ще е нормално, като всичко друго е сбъркано.
Системата на здравеопозването е здравия и богатия плаща за бедния и болния - т.е. солидарност.
И тук е ролята на правителствата да следят за тази солидарност - контрол по събираемостта и контрал по разпраделянето, но никой няма смелостта да направи това.Има ли такива неща и що е то, че аз в България освен разни хорица, който се опитват за 4 години където каквото могат да прелапат друго не виждам. Прителката ми работи в най добрата кардиохирургия в София а може би и в страната, като ми разправя за какво иде реч, аз в болница няма да влеза...
Comment
-
Първоначално публикувано от infernus Покажи съобщениеПравителство, депутати ?!?Има ли такива неща и що е то, че аз в България освен разни хорица, който се опитват за 4 години където каквото могат да прелапат друго не виждам. Прителката ми работи в най добрата кардиохирургия в София а може би и в страната, като ми разправя за какво иде реч, аз в болница няма да влеза...
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеКолега, то не е по темата, но по темата точно има доста пари намесени - милиард и половина от здравните ни вноски, национализирани от министри и мин. председател с милиционерско минало.
Comment
-
Оф, айде спри вече да пишеш глупости. Държавата по дефиниция лошо управлява парите. Иначе комунизма щеше да е смислена система.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеОф, айде спри вече да пишеш глупости. Държавата по дефиниция лошо управлява парите. Иначе комунизма щеше да е смислена система.
Comment
-
Пак се отнесохте.
Модератора на раздела ако има желание да чисти и дели.
От мен толкова.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
Comment