Качествено и евтино Здравеопазване няма, още повече пък частно.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Лекари и полицаи?!?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ако това е истина..... нямам думи http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/1...ovoriha.105444Алфа 146'96 1,7 ie 16V еx
159 1.9jtdm 150 cc 2007
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеКачествено и евтино Здравеопазване няма, още повече пък частно.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
morfius, ти некъв шибан адвокат на гинеколозите ли го раздаваш?Просто тия така са се омазали ,че няма спасение ,а ти 3 страници си изписал в опит да ни разясниш кво мероприятие е било и тн. глупости Мисля ,че колегите във форума имат глави на раменете си и всеки си е направил изводите за себе си и не е необходимо да ни занимаваш с твоите глупостиalfa romeo 166 2.4 jtd
Comment
-
Шибан си го запази за лична употреба, да не налагам санкции!
Инак ... се явявам мислещ, а не ловуващ вещици... колкото и това да не се харесва на каращите на емоции
А дали е истина кой ще гарантира???
Че от милиционери друго освен активно мероприятие аз не очаквам, те просто повече не могат!Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеbass логиката ти е ужасна.
Аз ще го кажа така : Като се знаем ние инженерите как завършихме - ме е страх да отида на лекар .
Да пояснявам ли ?Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Цинична е... но не знам да съдят за цинизъм все още.
Като не ви кефи цинизма ходете на врачки... лекарите от нерви и напрежение нямат друг избор - цинизъм или алкохолизъм.
И други подобни на алкохолизма.
Случайно познавах професор в патоанатомията... с тия приказки не можете да ме уплашите.
Проумейте най-накрая ... вина и наказания има право да налага само съда, ако не сте доволни от съда - има си ред и начини да го показвате.
Вашето е лов на вещици!!!Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеЯвно другарските съдилища още са вървежни.
Ясно е, че сред лекарите има всякакви, както сред всички други хора.
Но утре ще нарочат някои други... и всички ще ловуват вещици, а някои ще се чудят от къде им е дошло.
После ще са третите...
А ББ и ЦЦ ще лапат милиарди... и ще ни правят на лабораторни бели мишки с лоботомия.Welcome to the real world
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеЕй това и милиционерщините вървежни ме карат да се занимавам с темата, а не друго.
Ясно е, че сред лекарите има всякакви, както сред всички други хора.
Но утре ще нарочат някои други... и всички ще ловуват вещици, а някои ще се чудят от къде им е дошло.
После ще са третите...
А ББ и ЦЦ ще лапат милиарди... и ще ни правят на лабораторни бели мишки с лоботомия.
То е ясно,че и лекарите са хора,като всички други и има всякакви помежду ни.
Разберете другото.Днес са лекари,а утре ...?Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеМацко, не знам как е у ваше село, ма примерно в Пенсилвания е частно. И като си си направил читава здравна застраховка е много евтино.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеЦинична е... но не знам да съдят за цинизъм все още.
Като не ви кефи цинизма ходете на врачки... лекарите от нерви и напрежение нямат друг избор - цинизъм или алкохолизъм.
И други подобни на алкохолизма.
Случайно познавах професор в патоанатомията... с тия приказки не можете да ме уплашите.
Проумейте най-накрая ... вина и наказания има право да налага само съда, ако не сте доволни от съда - има си ред и начини да го показвате.
Вашето е лов на вещици!!!Алфа 146'96 1,7 ie 16V еx
159 1.9jtdm 150 cc 2007
Comment
Comment