Известие

Collapse
No announcement yet.

И сега какво? - Лекари и полицаи 2

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Небрежност и предумишлено убийство едно и също ли са?
    50% от цинизма - акат ли?
    Признай си, че реагира първосигнално (точно както и искаха с тия СРС та ЦЦ и ко) и да спрем с дърлежа... пък може и нова тема за това що е то медицина и как се аджаба гради да отворим.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
      Небрежност и предумишлено убийство едно и също ли са?
      50% от цинизма - акат ли?
      Признай си, че реагира първосигнално (точно както и искаха с тия СРС та ЦЦ и ко) и да спрем с дърлежа... пък може и нова тема за това що е то медицина и как се аджаба гради да отворим.
      Реагирах остро единствено на твърдението че видиш ли 500грама бебе не е бебе а некъв изрод, и нема как да оцелее видиш ли, а това насочва темата в съвсем друга посока т.е. каквото и да са направили докторите е се тая Ц.Ц. е виновен а това е съвсем друга тема.
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

И на база какви познания казваш, че плод 500 грама е жизнеспособен?
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Добре де, са що се абите да спорите кога и как било живо или не, има къде къде по приятно нещо за обсъждане, като например колко голям нагъл е цецко......не че е чудо голямо, но все пак излиза че тва си е чиста полицейщина - неска фащат кой им кефне и публично го обявят за долен престъпник медийно, утре кое ли ще е следващото......
          Дося не съм гласувал, но направо почвам да се замислям дали на следващите избори да не ида и да пусна за тия с най голям шанс да ги катурнат тия мърсоли......предните не правеха кой знае какво, но пък тия правят каквото си искат......кое ли е по кофти деба......
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Е нали за тва се дразним, бе Ники, щото някой чул нещо си по телевизора видиш ли и арее лекарите са свине и неграмотници.
            Ма той кво разбира от медицина кой ти гледа.

Comment

Понеже стана въпрос за същността на темата,то тя за мен е само и единствено:
              Равни ли сме в същност пред закона?
              Упражняването на власт,трябва ли да води неотменно до закононарушения?
              Ще се научим ли,най-накрая,да не поставяме каруцата пред коня?И ще започнем ли да си ползваме главите за друго,освен за равновесие?
              Коментарите за лекарска компетентност не са обект на темата,а и без да се обиждате,повечето колеги са на светлинни години от понятието за медицина.Не е коректно да коментираш материя,която не разбираш.
              Квалификациите за действие,бездействие,небрежност и т.н. са обект на правната сфера и обикновено са съчетани с квалификацията "престъпна",тоест също нямат отношение към темата.
              За цената на здравеопазването ще кажа само,че човек отценява това,което е имал,когато го загуби.Вие го губите всеки ден.
              Това е в морално отношение.
              Във финикийски знаци - повечето от вас не са и сънували такава цифра.За справка,една ампула от медикамента необходим,за да диша един незрял детски бял дроб е над 1000лв.,а понякога се налага използването на няколко за деня.Болницата,в която работя,си позволява да държи запас от 3 ампули.
              Колкото до отношението ми към съвременният "Бърдоква" и обкръжението му,то е резултат единственно и само на действията им спрямо народа ни,но щом народа ги одобрава,добре.Всеки сам си кове съдбата.
              Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение

Е нали за тва се дразним, бе Ники, щото някой чул нещо си по телевизора видиш ли и арее лекарите са свине и неграмотници.
                Ма той кво разбира от медицина кой ти гледа.
                Освен да ти донеса бебето за което щеше да провериш и май забрави на некоя среща, незная по какъв друг начин да те убедя.
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Не ми се обяснявай на мен. Обяснявай се на колегите лекари във форума.

Като проверя ще напиша.

Comment

Не ми се обяснявай на мен. Обяснявай се на колегите лекари във форума.

Като проверя ще напиша.
                    Извинявай че ти се "обяснявам" но съм тъп и останах с убеждение че въпроса беше към мен. Спирам да пиша в темата, не харесвам когато някои го "вади голем но мек" и после се прави на "ущипана госпожица". Наслагах кавички да не ме репортне некои за обида.
                    Fiat Punto 1.4GT 1996
                    Hyundai Tucson 2.0 2007
                    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Администратор???

Нека Професора се самосезира,защото ми омръзна да чета мнения на бивши и настоящи модератори, които не разбраха,че когато някой има мнение различно от тяхното, не е цивилизовано да обиждат,или предупреждават по начин по който правят впечатление, че форума е на баща им!
                      Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                        Добре де, са що се абите да спорите кога и как било живо или не, има къде къде по приятно нещо за обсъждане, като например колко голям нагъл е цецко......не че е чудо голямо, но все пак излиза че тва си е чиста полицейщина - неска фащат кой им кефне и публично го обявят за долен престъпник медийно, утре кое ли ще е следващото......
                        Дося не съм гласувал, но направо почвам да се замислям дали на следващите избори да не ида и да пусна за тия с най голям шанс да ги катурнат тия мърсоли......предните не правеха кой знае какво, но пък тия правят каквото си искат......кое ли е по кофти деба......
                        Давай да гласуваме за някой психопат с екстравагантни решения - може би пък да оцели по случайност пътя към благоденствието.
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                        sigpic

Comment

В крайна сметка, правителството постигна целта си-след тоя случай,вече няма протести на лекарите за повече пари в здравеопазването

Comment

Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщение
                            Нека Професора се самосезира,защото ми омръзна да чета мнения на бивши и настоящи модератори, които не разбраха,че когато някой има мнение различно от тяхното, не е цивилизовано да обиждат,или предупреждават по начин по който правят впечатление, че форума е на баща им!
                            Сега за офтопик или за обсъждане на модераторската работа да ти сервирам?

Ако някое мнение ти се струва обидно, застани зад думите си и го рапортувай. Екипа ще го разгледа и ще реши. Тук само размиваш темата.

Следващото подобно мнение независимо от автора ще си го отнесе на общо основание!

---------- Post added at 21:10 ---------- Previous post was at 21:05 ----------

Първоначално публикувано от Георги Живков Покажи съобщение
                            В крайна сметка, правителството постигна целта си-след тоя случай,вече няма протести на лекарите за повече пари в здравеопазването
                            Не само, че няма протести, ами и пари няма... че и 1.5 млрд от здравеопазване се отклониха за "по-благородни" цели.

И скоро ще има нови обвинения на лекари... защото просто отиваме към момент в който НЯМА да могат да си вършат работата, но вместо да се посочат реалните причини, пак ще се окъпат овцете.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Ще ме извиняваш колега, ама не прекаляваш ли малко, ми ти на база на какви познания казваш че не е???? Какъв вид доктор си? Кои точно книги прочете ???
                              "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                                Реагирах остро единствено на твърдението че видиш ли 500грама бебе не е бебе а некъв изрод, и нема как да оцелее видиш ли, а това насочва темата в съвсем друга посока т.е. каквото и да са направили докторите е се тая Ц.Ц. е виновен а това е съвсем друга тема.
                                Има си стандарти в медицината, които за да се променят се иска наливане на пари в сравнение с които дори резерва на касата е малка сума.
                                Един от тия стандарти касае точно границата - жизнеспособно/нежизнеспособно.
                                Никъде не става дума за изроди в случая, става дума за идиотски казус - ако не влиза в стандарта и попилеят парите на болницата по него, никой няма да им ги възстанови (току виж тогава както са ги слухтели за злоупотреби, ги бяха обвинили, че точат пари уж за лечение на умрели)... ако не направят нищо повече, от опит за рехабилитация - ще ги съдят за убийство.

Ти ако беше на тяхно място нямаше ли да откачиш и да говориш и по-големи глупости???

Изобщо осъзнавате ли на какво подлагаме с овчедушието си ония на които разчитаме когато сме зле?

---------- Post added at 22:02 ---------- Previous post was at 21:59 ----------

Първоначално публикувано от souze Покажи съобщение
                                Ще ме извиняваш колега, ама не прекаляваш ли малко, ми ти на база на какви познания казваш че не е???? Какъв вид доктор си? Кои точно книги прочете ???
                                Прочети отговора ми до чистачът... точни цифри не давам, че не ми се издирват учебниците по АГ из мазето точно сега.

Лекарите във форума или който ги има тия учебници може да провери и да даде цифрите.

Comment

Working...
                                X