Известие

Collapse
No announcement yet.

И сега какво? - Лекари и полицаи 2

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

абе то проблема е че все търсим спасителя който ще дойде да ни оправи, ама съм се убедил че си заслужаваме управниците.
    точка

Comment

Вие за принципа на по-малкото зло да сте чували?

Но българина мисли в деня след изборите... преди това търси месии, мачовци, мутри и демагози - да ги прати да го "оправят".
      И резултата го виждаме в тази тема... и не само в нея.

Да чухте ЦЦ да се извини... дори не на лекарите дето им срина и реномето и живота, на пациентите в тая болница... на жените дето им предстоят раждания и с подобни мероприятия ги стресира ненужно?
      Няма да се извини... разчита на късата памет на стадото.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
        Вие за принципа на по-малкото зло да сте чували?

Но българина мисли в деня след изборите... преди това търси месии, мачовци, мутри и демагози - да ги прати да го "оправят".
        И резултата го виждаме в тази тема... и не само в нея.

Да чухте ЦЦ да се извини... дори не на лекарите дето им срина и реномето и живота, на пациентите в тая болница... на жените дето им предстоят раждания и с подобни мероприятия ги стресира ненужно?
        Няма да се извини... разчита на късата памет на стадото.
        така е, властолюбив кариерист е една идея по-добре от шапкар и горе долу на нивото на претенция негово величество. иначе от цецко извинение няма да видим, ами чакаме следващото зрелище за масите.
        колкото до тая болница, там ходят да раждат почти всички търновки , щото тук условията са доста по-зле.
        точка

Comment

Аз веднъж вече питах какви са условията и бекграунда в Г. Оряховица, но никой нищо не каза.
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Абе колеги, колко от коментиралите темата имат медицинска квалификация и необходимият стажа за практикуване на професията лекар?

Гледам някои хора много активни в стил "на всяко гърне похлупак", други изчерпали всякакви доводи словесни, сипят заплахи ... евала, ашколсун!

За протокола да отбележа:

4 години от живота си съм споделил с квалифициран медик. Това, което съм видял със собствените си очи, няма кой да ме убеди, че не е така а именно:
            - яко инкасиране на парични средства от здравната каса с повод или без, както и раздаване на направления на тия, от които имаме полза (финансова облага или други услуги), а нормалните хора - кучета ги яли
            - всяка възможност за пренасочване на клиенти (да клиенти не пациенти!!!) към частният кабинет не се пропуска
            - посещение на семинари организирани от фармацевтичните гиганти изцяло за сметка на организатора (а тия семинари се правят на разни интересни места като Париж, Рим, Канарските острови и т.н., с нощувки само в хотели 5 *)
            - инкасиране на суми от предписаните лекарства по рецепта от производителя на съответните лекарства (нещо като търговска отстъпка от резервните части за сервизите, където си ремонтираме ние автомобилите)

Перверзно-цинично е тия хора наричащи себе си лекари да ме учат на морал и да ми обясняват как "едва свързват двата края" !

П.С. Честита Коледа колеги!
            Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

Абсолютно!!!

Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение
              Абе колеги, колко от коментиралите темата имат медицинска квалификация и необходимият стажа за практикуване на професията лекар?

Гледам някои хора много активни в стил "на всяко гърне похлупак", други изчерпали всякакви доводи словесни, сипят заплахи ... евала, ашколсун!

4 години от живота си съм споделил с квалифициран медик. Това, което съм видял със собствените си очи, няма кой да ме убеди, че не е така а именно:
              - яко инкасиране на парични средства от здравната каса с повод или без, както и раздаване на направления на тия, от които имаме полза (финансова облага или други услуги), а нормалните хора - кучета ги яли
              - всяка възможност за пренасочване на клиенти (да клиенти не пациенти!!!) към частният кабинет не се пропуска
              - посещение на семинари организирани от фармацевтичните гиганти изцяло за сметка на организатора (а тия семинари се правят на разни интересни места като Париж, Рим, Канарските острови и т.н., с нощувки само в хотели 5 *)
              - инкасиране на суми от предписаните лекарства по рецепта от производителя на съответните лекарства (нещо като търговска отстъпка от резервните части за сервизите, където си ремонтираме ние автомобилите)

Перверзно-цинично е тия хора наричащи себе си лекари да ме учат на морал и да ми обясняват как "едва свързват двата края" !

Точно така! И горнооряховската болница не прави изключения от това! Тааа, за това и разследваха шефа + за неясен разход на средства от дарения, и случайно стигнаха до този случай! А някои наши колеги направиха от този случай капитал и се опитват да ни докажат, че имат едва ли не академично образование по материята! И не се усещат, че това освен смешно е и жалко!
              Честита Коледа и от мен!
              Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Определено лекарите и полицаите в наши дни имат една обща черта,харктерна за цялото ни мило общество -корупция и склонност към изнудване.Да не ви дава господ да се убедите в това, особен в часта за лекарите, защото при тях залога е по голям, такова лицемерие и алчнст са просто пословични.Много ясно, че има и изключения, ама те само потвърждават правилото.
                И това ще е така, докато не си организираме реда в държавата.
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

На който му е тъпо да го подостри!

Цвъка анонимно - ОК, но явно и речника му беден и не може да намери точните изразни средства.

Хайде със здраве и поздрави на ентелегенцията от дълбоката провинция!
                  Attached Files
                  Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение

Е аз пък работя медицина от някаквиси години и имам някакви наблюдения.Това,дето си го видял не е и частица от случващото се,но също така е валидно за доста ограничена група.Останалите само ви ядат лайната и "милото" отношение.В този дух,сърдечно ви пожелавам,когато ви се наложи да ви лекуват лекари,като тези за които говорите,а другите,които за вас не съществуват,да не се сещат за вас.

Айде весела Коледа!
                    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Това че джипита и прочее нямат вече друг бог освен парите е така, но все пак и системата е виновна и намесена в това......
                      Но пък и в конкретния случай дори и най - големите гадове да са тия, това не е начина да се процедира с тях, щото това е чиста полицейщина.......
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                        Аз веднъж вече питах какви са условията и бекграунда в Г. Оряховица, но никой нищо не каза.
                        бекграунда е следния. в търново има поликлиника, която всъщност не е лечебно заведение ,а по скоро универсален магазин. можеш да си купиш баничка,закуска,нещо сладко, кафенце, вестници и списания, слънчеви очила,шапки и ръкавици, ключодържатели и така нататък.
                        има и нова болница (така и казват-нова болница) строена по комунизма и незавършена. там е спешното, а в незавършената част в момента се двуомят- дали да бъде болница или просто да направят кауфланд. там човек ако отиде с кола,няма къде да паркира щото паркинга за пациенти е преправен в охраняем платен паркинг.
                        има и стара болница (а щом в търново казват на нещо 'старо' повярвай ми, така е) която е малко трудно достъпна, ако не се лъжа, правена е някъде преди освобождението и там се намира родилното и другите лекарски истории.
                        всичко това, съчетано и с преобладаващите негативни отзиви за търновските лекари, праща хората в горнооряховската болница, където всъщност отзивите специално за родилното са доооооста добри. тая болница обслужва още лясковец и всичко наоколо че чак до полски тръмбеш.
                        проблема е че тя според мен прилича на точно тия болници които нашите хора искат да закрият. то можеби точно това е и идеята. да се настроят хората срещу лекарите и да се покаже колко опасни са тия 160 болници (толкова ли бяха)които биби иска да закрие.
                        точка

Comment

• Значи, да обобщя фактите!
                          Излиза нещо, от междукрачието на едно момиче и се започва да се спори, живо ли е било или не.
                          Докторите се самообвиняват и ЦЦ ги анатемосва.
                          Елита на нацията ни обяснява, че каруцарския им език, да ме извинят каруцарите, ама и тях не съм ги чувал така да се изразяват, си е съвсем в реда на нещата. Нещо като професионален език! Да се чудиш, как са завършили 8-ми клас.
                          После се решава, че сестрата е некомпетентна и оставят, много уверено, аутопсията да покаже дали е било мъртвородено или умряло.
                          Естествено се доказва, че е мъртвородено, а това, че още три часа е мърдало се обяснява с тикове и нежеланието му да се съобразява с мнението на докторите.
                          Сещам се за: Гарван гарвану око не вади"!
                          Лошото е, че заради няколко лумпена се лумпенизира цялата гилдия!
                          Иначе аз вярвам на жена ми, щото е специалист!
                          В петия месец и да оживее по някакви причини, то то ще е недоразвит идиот или урод!
                          Изключение правят родените в петия месец бебета, когато булката е имал вземане-даване няколко месеца преди сватбата с друг Мачо!
                          Изобщо така се раждат и седмачета и осмачета и други шестачета.
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Не е ясно, точно какво се опита да кажеш...

А за това че е мърдало, е обяснимо...

Comment

• http://e-vestnik.bg/10712/d-r-nikola...to-na-zhivkov/

Приятно четене. Прочетете до края, доста истини е казал.
                              "Вятър замита стъпките ни - първо страстите, после времето ни поглъща."

Alfa Romeo 145 1.3 '95

Comment

• Гледайте господари на ефира от днес 27,12,2010 и там има какво да се види
                                Fiat Punto 1.4GT 1996
                                Hyundai Tucson 2.0 2007
                                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                                X