абе то проблема е че все търсим спасителя който ще дойде да ни оправи, ама съм се убедил че си заслужаваме управниците.
Известие
Collapse
No announcement yet.
И сега какво? - Лекари и полицаи 2
Collapse
X
-
Вие за принципа на по-малкото зло да сте чували?
Но българина мисли в деня след изборите... преди това търси месии, мачовци, мутри и демагози - да ги прати да го "оправят".
И резултата го виждаме в тази тема... и не само в нея.
Да чухте ЦЦ да се извини... дори не на лекарите дето им срина и реномето и живота, на пациентите в тая болница... на жените дето им предстоят раждания и с подобни мероприятия ги стресира ненужно?
Няма да се извини... разчита на късата памет на стадото.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеВие за принципа на по-малкото зло да сте чували?
Но българина мисли в деня след изборите... преди това търси месии, мачовци, мутри и демагози - да ги прати да го "оправят".
И резултата го виждаме в тази тема... и не само в нея.
Да чухте ЦЦ да се извини... дори не на лекарите дето им срина и реномето и живота, на пациентите в тая болница... на жените дето им предстоят раждания и с подобни мероприятия ги стресира ненужно?
Няма да се извини... разчита на късата памет на стадото.
колкото до тая болница, там ходят да раждат почти всички търновки , щото тук условията са доста по-зле.точка
Comment
-
Абе колеги, колко от коментиралите темата имат медицинска квалификация и необходимият стажа за практикуване на професията лекар?
Гледам някои хора много активни в стил "на всяко гърне похлупак", други изчерпали всякакви доводи словесни, сипят заплахи ... евала, ашколсун!
За протокола да отбележа:
4 години от живота си съм споделил с квалифициран медик. Това, което съм видял със собствените си очи, няма кой да ме убеди, че не е така а именно:
- яко инкасиране на парични средства от здравната каса с повод или без, както и раздаване на направления на тия, от които имаме полза (финансова облага или други услуги), а нормалните хора - кучета ги яли
- всяка възможност за пренасочване на клиенти (да клиенти не пациенти!!!) към частният кабинет не се пропуска
- посещение на семинари организирани от фармацевтичните гиганти изцяло за сметка на организатора (а тия семинари се правят на разни интересни места като Париж, Рим, Канарските острови и т.н., с нощувки само в хотели 5 *)
- инкасиране на суми от предписаните лекарства по рецепта от производителя на съответните лекарства (нещо като търговска отстъпка от резервните части за сервизите, където си ремонтираме ние автомобилите)
Перверзно-цинично е тия хора наричащи себе си лекари да ме учат на морал и да ми обясняват как "едва свързват двата края" !
П.С. Честита Коледа колеги!
Comment
-
Абсолютно!!!
Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщениеАбе колеги, колко от коментиралите темата имат медицинска квалификация и необходимият стажа за практикуване на професията лекар?
Гледам някои хора много активни в стил "на всяко гърне похлупак", други изчерпали всякакви доводи словесни, сипят заплахи ... евала, ашколсун!
4 години от живота си съм споделил с квалифициран медик. Това, което съм видял със собствените си очи, няма кой да ме убеди, че не е така а именно:
- яко инкасиране на парични средства от здравната каса с повод или без, както и раздаване на направления на тия, от които имаме полза (финансова облага или други услуги), а нормалните хора - кучета ги яли
- всяка възможност за пренасочване на клиенти (да клиенти не пациенти!!!) към частният кабинет не се пропуска
- посещение на семинари организирани от фармацевтичните гиганти изцяло за сметка на организатора (а тия семинари се правят на разни интересни места като Париж, Рим, Канарските острови и т.н., с нощувки само в хотели 5 *)
- инкасиране на суми от предписаните лекарства по рецепта от производителя на съответните лекарства (нещо като търговска отстъпка от резервните части за сервизите, където си ремонтираме ние автомобилите)
Перверзно-цинично е тия хора наричащи себе си лекари да ме учат на морал и да ми обясняват как "едва свързват двата края" !
П.С. Честита Коледа колеги!И горнооряховската болница не прави изключения от това! Тааа, за това и разследваха шефа + за неясен разход на средства от дарения,
и случайно стигнаха до този случай! А някои наши колеги направиха от този случай капитал и се опитват да ни докажат, че имат едва ли не академично образование по материята! И не се усещат, че това освен смешно е и жалко!
Честита Коледа и от мен!Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
-
Определено лекарите и полицаите в наши дни имат една обща черта,харктерна за цялото ни мило общество -корупция и склонност към изнудване.Да не ви дава господ да се убедите в това, особен в часта за лекарите, защото при тях залога е по голям, такова лицемерие и алчнст са просто пословични.Много ясно, че има и изключения, ама те само потвърждават правилото.
И това ще е така, докато не си организираме реда в държавата.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщениеАбе колеги, колко от коментиралите темата имат медицинска квалификация и необходимият стажа за практикуване на професията лекар?
П.С. Честита Коледа колеги!
Айде весела Коледа!Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Това че джипита и прочее нямат вече друг бог освен парите е така, но все пак и системата е виновна и намесена в това......
Но пък и в конкретния случай дори и най - големите гадове да са тия, това не е начина да се процедира с тях, щото това е чиста полицейщина......."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеАз веднъж вече питах какви са условията и бекграунда в Г. Оряховица, но никой нищо не каза.
има и нова болница (така и казват-нова болница) строена по комунизма и незавършена. там е спешното, а в незавършената част в момента се двуомят- дали да бъде болница или просто да направят кауфланд. там човек ако отиде с кола,няма къде да паркира щото паркинга за пациенти е преправен в охраняем платен паркинг.
има и стара болница (а щом в търново казват на нещо 'старо' повярвай ми, така е) която е малко трудно достъпна, ако не се лъжа, правена е някъде преди освобождението и там се намира родилното и другите лекарски истории.
всичко това, съчетано и с преобладаващите негативни отзиви за търновските лекари, праща хората в горнооряховската болница, където всъщност отзивите специално за родилното са доооооста добри. тая болница обслужва още лясковец и всичко наоколо че чак до полски тръмбеш.
проблема е че тя според мен прилича на точно тия болници които нашите хора искат да закрият. то можеби точно това е и идеята. да се настроят хората срещу лекарите и да се покаже колко опасни са тия 160 болници (толкова ли бяха)които биби иска да закрие.точка
Comment
-
Значи, да обобщя фактите!
Излиза нещо, от междукрачието на едно момиче и се започва да се спори, живо ли е било или не.
Докторите се самообвиняват и ЦЦ ги анатемосва.
Елита на нацията ни обяснява, че каруцарския им език, да ме извинят каруцарите, ама и тях не съм ги чувал така да се изразяват, си е съвсем в реда на нещата. Нещо като професионален език! Да се чудиш, как са завършили 8-ми клас.
После се решава, че сестрата е некомпетентна и оставят, много уверено, аутопсията да покаже дали е било мъртвородено или умряло.
Естествено се доказва, че е мъртвородено, а това, че още три часа е мърдало се обяснява с тикове и нежеланието му да се съобразява с мнението на докторите.
Сещам се за: Гарван гарвану око не вади"!
Лошото е, че заради няколко лумпена се лумпенизира цялата гилдия!
Иначе аз вярвам на жена ми, щото е специалист!
В петия месец и да оживее по някакви причини, то то ще е недоразвит идиот или урод!
Изключение правят родените в петия месец бебета, когато булката е имал вземане-даване няколко месеца преди сватбата с друг Мачо!
Изобщо така се раждат и седмачета и осмачета и други шестачета.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
http://e-vestnik.bg/10712/d-r-nikola...to-na-zhivkov/
Приятно четене. Прочетете до края, доста истини е казал."Вятър замита стъпките ни - първо страстите, после времето ни поглъща."
Alfa Romeo 145 1.3 '95
Comment
Comment