Известие

Collapse
No announcement yet.

И сега какво? - Лекари и полицаи 2

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Мило ми другарче, вас в нищо няма да се опитвам да ви убеждавам. Първо прочети нещо повече от вестник и сайт, пък после ще си говорим.

Ако слушкаш после може и да те запозная лично с няколко от водещите дофтори в Майчин дом. Евентуално.

ПП И за да не е спам съвсем, ако дадеш имената на майката можем да проверим кога е родено, колко е тежало и прочее дребни детайли.
    Last edited by търтей; d.m.y г., 16:51.
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Обсъждането на модераторството или на лични или в правилния раздел моля.
      Инак не съм куче да хапя някого...

С изключения ли ще се оборваме?
      Родителите не са ги дали, ние всички сме ги дали, но не толкова много разбира се - за това и у нас процента успеваемост без последващи увреждания е в пъти по-нисък от този в държавите от които вадеше статистики.

Все още в неонатологичните отделения НЯМА достатъчно кувьози, много голям брой от наличните са толкова стари, че увреждат зрението на бебетата в тях.
      Ама е по-лесно да се крещи убийци... докато ЦЦ вместо кувьози с парите дето са събирани от всеки от нас ще купува подслушвателни устройства.

Мислете малко ... проблемите с медицинското обслужване у не са заради лекарите!

Питам, ако бяха хвърлили тия ресурси в Г. Оряховица (те там ги и нямат, вика се екип от Плевен) по мъртвородено (според експертизата) 30 мин рехабилитирано неуспешно и бяха фалирали болницата, ти ли щеше да извадиш парите за това?
      Щото касата едва ли щеше да им ги даде, за мъртвородено... и влизат в казус жесток.
      Ей така опитайте се да погледнете и под тоя ъгъл...

Ти съдиш за приказки, аз питам искаш ли теб да съдим за приказки... ако не искаш - не прави на другите това дето не искаш да правят на теб!
      Last edited by morfius; d.m.y г., 16:38.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
        Мило ми другарче, вас в нищо няма да се опитвам да ви убеждавам. Първо прочети нещо повече от вестник и сайт, пък после ще си говорим.

Ако слушкаш после може и да те запозная лично с няколко от водещите дофтори в Майчин дом. Евентуално.
        Нарочно ти написах датата на раждането, поразпитай водешите доктори за тая дата, какъв плод круша, ябълка или мамул се е родил и колко тежащ се е родил и какво е по нататъшното му развитие Ей ти жокер майка Емануела бебе Цветан адрес Люлин 10

Тука мили ми колеги Алфисти става въпрос за човешки живот, не за евтин PR, не за касапския речник на докторите. Едни от вас не харесващи Б.Б. и Ц.Ц. сипят евтина пропаганда и ни заливат с неверно инфо. Други които дори не се стъпвали в такова заведение обявяват тези и теории които са смешни, ако не се лъжа видях едно компетентно мнение от медицинско лице ако не бъркам разбира се..... а става дума за една невинна душа може би дишаща изхвърлена във "фризера". На мене от такава гледка ми се гади и дано е евтин PR цялата работа защото всичко се връща рано или късно. Никои няма право да иззема функциите на господ.
        Last edited by thecleaner; d.m.y г., 17:08.
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Тъкмо няколко аборта са записани на тая дата.
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
            Тука мили ми колеги Алфисти става въпрос за човешки живот, не за евтин PR, не за касапския речник на докторите. Едни от вас не харесващи Б.Б. и Ц.Ц. сипят евтина пропаганда и ни заливат с неверно инфо. Други които дори не се стъпвали в такова заведение обявяват тези и теории които са смешни, ако не се лъжа видях едно компетентно мнение от медицинско лице ако не бъркам разбира се..... а става дума за една невинна душа може би дишаща изхвърлена във "фризера". На мене от такава гледка ми се гади и дано е евтин PR цялата работа защото всичко се връща рано или късно. Никои няма право да иззема функциите на господ.
            В момента лъжеш най-безрамно и манипулираш точно ти!

Точно за човешките животи и евтиния ПР става дума, за лекари и милиционери, за цената на здравето и здравеопазването, за стадо което получава каквото си заслужава.

Става дума за официален документ от СЪДЕБНА медицина срещу извадени от контекста и прочетени артистично "СРС та", става дума за съд за думи, а не за деяния, става дума за лов на вещици.

- Всяка морга е фризер по своята същност, контейнера за биологични отпадъци също... тук показваш, че изобщо не мислиш... а хукваш да ловиш вещици.
            - Касапския език го оцени на 50% присъда... но на чужд гръб и 100 тояги са малко нали?

Искам да видя изрично посочено кое от информацията е неверно, ще можеш ли да се обосновеш?

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
              В момента лъжеш най-безрамно и манипулираш точно ти!

Точно за човешките животи и евтиния ПР става дума, за лекари и милиционери, за цената на здравето и здравеопазването, за стадо което получава каквото си заслужава.

Става дума за официален документ от СЪДЕБНА медицина срещу извадени от контекста и прочетени артистично "СРС та", става дума за съд за думи, а не за деяния, става дума за лов на вещици.

- Всяка морга е фризер по своята същност, контейнера за биологични отпадъци също... тук показваш, че изобщо не мислиш... а хукваш да ловиш вещици.
              - Касапския език го оцени на 50% присъда... но на чужд гръб и 100 тояги са малко нали?

Искам да видя изрично посочено кое от информацията е неверно, ще можеш ли да се обосновеш?
              Точно очакваш да подхванете темата Съдебна медицина и по случая пак да се позова на "интернето".

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=278303
              http://dnes.dir.bg/news.php?id=2785408
              http://www.dnes.bg/crime/2008/03/18/...s-organi.49040

Дали не е лично отмъщение или лов на вещици? Дали някои не си го връща на милицонерите? Това също е за обмисляне. Както казах в по-горен пост не вярвам на Бг експерти с експертиза ако ще и хилядаторна да е
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

А на БГ извадки от СРС поднесени манипулативно и обслужващи очевадни интереси вярваш?

На фона на тия 3 статии мога да извадя 33 за милиционери... за активни мероприятия... за крадене на едро от управниците ни.

Но явно българина си остава злобен и дребнав... той предпочита да вярва, че докторите са убийци, а милиционерите светци.
                Предпочита боя/тормоза в милицията като наказание...
                Предпочита да го лъжат, че ще се лекува без пари...
                Предпочита да го правят на метилява овца!
                Така сеира е по-голям, има удобни за мразене и потъпкване (едно е да се дървиш на лекарка, друго на милиционер някак), изобщо прасето се радва на кочината си.

Comment

А на БГ извадки от СРС поднесени манипулативно и обслужващи очевадни интереси вярваш?

На фона на тия 3 статии мога да извадя 33 за милиционери... за активни мероприятия... за крадене на едро от управниците ни.

Но явно българина си остава злобен и дребнав... той предпочита да вярва, че докторите са убийци, а милиционерите светци.
                  Предпочита боя/тормоза в милицията като наказание...
                  Предпочита да го лъжат, че ще се лекува без пари...
                  Предпочита да го правят на метилява овца!
                  Така сеира е по-голям, има удобни за мразене и потъпкване (едно е да се дървиш на лекарка, друго на милиционер някак), изобщо прасето се радва на кочината си.
                  Не не вярвам, когато се чуят автентичните записи тогава ще повярвам пак съм го написал по горе. Но не вярвам и на експертизата. Та както казах истината е винаги някъде по средата. Който си заслужава да му се дървя ще му се дървя а може и да го о.... , независимо лекарка или полицай.

Пак малко офф бебето Цветан от днес вече е 2010гр. и ви праща много поздрави.
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

Е тогава на каква база осъди лекарите преди няколко мнения?
                    Нещо почваш да си противоречиш...

А мен ме дразни генерирането и насочването на злоба и помия към съсловията които се опитат да вдигнат глава срещу великите в управлението ни.

Дразни ме докато няма пари за здравеопазване с парите ни от здравни вноски да се финансира милиционерщина.

Дразни ме и като гледам как масово се кълве на комунистическата версия на Хипократовата клетва.

ПП - Цветан да е жив и здрав, но едва ли му е до нашите драсканици ... много е малък

Comment

Аз не твърдя че плода ще оживее, твърдя че има някакви дори и минимални шансове да оздравее а щом е така тия дофтори заслужават да не казвам какво ако не са положили 101% усулия да спасят човечето. Ако има и 50% истина от СРС тата само за приказки трябва да идат на топло.

Тук съм съгласен, все пак и аз написах, че една от причините от този плод да стане човешко същество са именно грижите и то на 100%.
                      Колеги, моля ви не използвайте или поне не се доверявайте на сляпо на статии в интернет особено на вестникарски относно медицински казуси.
                      Моля ви също да не се караме - вие го написахте - истината е по средата, а ние няма как да я видим, защото нито сме били там, нито знаем точно как стоят нещата. Поздрави.
                      "Вятър замита стъпките ни - първо страстите, после времето ни поглъща."

Alfa Romeo 145 1.3 '95

Comment

Колега в конкретния случаи истината не е по средата, а някъде съвсем в страни от случая.
                        В него самия истината е работа на съда.
                        Но станалото отдавна излезе извън конкретния случай.

Comment

Е тогава на каква база осъди лекарите преди няколко мнения?
                          Нещо почваш да си противоречиш...

А мен ме дразни генерирането и насочването на злоба и помия към съсловията които се опитат да вдигнат глава срещу великите в управлението ни.

Дразни ме докато няма пари за здравеопазване с парите ни от здравни вноски да се финансира милиционерщина.

Дразни ме и като гледам как масово се кълве на комунистическата версия на Хипократовата клетва.

ПП - Цветан да е жив и здрав, но едва ли му е до нашите драсканици ... много е малък
                          Покажи ми с кой пост осъждам докторите, освен ако търтея не е такъв.
                          Fiat Punto 1.4GT 1996
                          Hyundai Tucson 2.0 2007
                          Renault Clio 1.5 2019

Comment

Според мен трябва да се хвърли и малко яснота по въпроса с НЕПЪЛНОЛЕТНАТА майка, решенията й, поведението на нейните родители, на бащата на детето (плода). Когато се раздухваше историята не видях нито едно интервю на майката ( да не би да е имало и да съм го пропуснал) ?
                            "Вятър замита стъпките ни - първо страстите, после времето ни поглъща."

Alfa Romeo 145 1.3 '95

Comment

Покажи ми с кой пост осъждам докторите, освен ако търтея не е такъв.
                              Темата не е за търтея все пак!

Аз не твърдя че плода ще оживее, твърдя че има някакви дори и минимални шансове да оздравее а щом е така тия дофтори заслужават да не казвам какво ако не са положили 101% усулия да спасят човечето. Ако има и 50% истина от СРС тата само за приказки трябва да идат на топло.

Това твои думи ли са или не са?
                              Прати ли ги на топло за приказки или не?

И така и не ми отговори на въпроса имат ли условия и пари (щото медицината струва пари, в тия случаи много пари) да ги положат тия 101%
                              Защото ако нямат, съдиш грешните хора...

Comment

Темата не е за търтея все пак!

Това твои думи ли са или не са?
                                Прати ли ги на топло за приказки или не?

И така и не ми отговори на въпроса имат ли условия и пари (щото медицината струва пари, в тия случаи много пари) да ги положат тия 101%
                                Защото ако нямат, съдиш грешните хора...
                                В "осъдителните" ми думи колко пъти прочете ако, но ако са го говорили какво да ги правим, да им се извиним че са ги подслушвали ли? Това че няма пари оправдава ли ги по някакъв начин ако са допуснали лекарска небрежност.

http://www.op.vt.prb.bg/news.php
                                Fiat Punto 1.4GT 1996
                                Hyundai Tucson 2.0 2007
                                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                                X