Известие

Collapse
No announcement yet.

И сега какво? - Лекари и полицаи 2

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщение
    Не е ясно, точно какво се опита да кажеш...

А за това че е мърдало, е обяснимо...
    Казах точно, каквото исках, а то е, да не обсъждаме неща, за които не сме уверени, но все пак да четем между редовете!
    Ситуацията може да се изопачава по много направления и всички ще са прави и не до там, ама за едно съм сигурен от цялото развитие на скандала!
    За простака няма какво да питаш!
    Той сам се обажда!
    Но по правило, той пръв се обижда, въпреки, че сам си е надробил попарата!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Да, прав си. Има две страни и двете са малко неясни.
      А както забелязваме, случая културно приключи да се дискутира и тръби...
      Това ме навежда, към мисли в защита на лекарите.

Comment

• Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщение
        Да, прав си. Има две страни и двете са малко неясни.
        А както забелязваме, случая културно приключи да се дискутира и тръби...
        Това ме навежда, към мисли в защита на лекарите.
        Не се заблуждавай.Нищо не е приключило.Понеже имаха "наглостта" да не са виновни,изпратихме башибозука от "Касата",за да направи "велики" открития.Сега болницата ще и таковат такованката във финансово отношение.
        И ако това не е отмъщение....
        За незапознатите само ще кажа,че ако се направи един одит,в която и да е болница,резултата няма да е по-различен.Просто когато работиш без ясно разписани правила,които освен всичко друго се сменят по няколко пъти в месеца,резултата е предварително ясен.Да не говорим,че ако искаш да си покриеш разходите,трябва да ходиш постоянно по ръба.
        В крайна сметка си го отнасят хората,а те по линията на най-малкото съпротивление и с добра менторска помощ мразят лекарите,щото нали трябва някой да е виновен.Истинските виновници винаги заемат стойка
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Съгласен!
          Имам информация от кухнята!
          За това и казах да сме внимателни, щото ще го отнесат пак тия, които въпреки всичко се опитват да направят и правят нещо!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Ами каквато и да е информацията, мирише и от двете страни, както е казал поетът-разровиш ли го ще мирише и ще горчи като отрова,
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Working...
            X