Известие

Collapse
No announcement yet.

Една година-равносметка на гафовете!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Една година-равносметка на гафовете!!!

Нека всеки посочи за гафове на управниците през изминалата година, може и коментар по него.За мен най-големия гаф е че пожарникар дойде на власт, и вместо да гаси пожарите ги разпали!
    Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Даааа, затваряме болници - строим магистрали... а бе на кой са му важни болните и пенсионерите, важно търговията между анадола и "западна европа" да се движи по хубави пътища...
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Comment

За мен най-важната издънка е грешната кадрова политика. Визирам предложенията за еврокомисар, министрите на здравеопазването и на този без портфейл.
      "Вятър замита стъпките ни - първо страстите, после времето ни поглъща."

Alfa Romeo 145 1.3 '95

Comment

Основния гаф на правителстовото е липсата на всякакви реформи. Наприбер това с болниците-това трябва да се направи-немедлено, както би казал Станишев, ама не би го направил също.Ние имаме болници, средно на глава повече от равнището на ЕС, но в тях нищо не се прави, освен елементарни операции.Всичко това е за сметка на здравето ни-резултата е най ниска продължителност на живота в Европа.Колкото по бързо се направи тая реформа и се закрият всякакви подобни заведения, с табелки "болници", в които се дават хапчета и се точи касата толкова по добре за нас. Там не може да се осъществи никакво сериозно лечение.И затова или уморяват бързо сериозно болните си, или тия болни бягат в големите окръжни центрове, както и трябва да бъде.Там пък пари не достагит и поради факта, че се издържат цяла сюрия безмислени здравни заведения.
        Една болница, трябва да прави всичко от взимане на кръв, до ракови и мозъчни и сърдечни операции и присаждания на органи, както се казва.Тоест болницата трябва да бъде универсална, специалицирана, толкова по добре.Тогава няма да има три заведения, в които се лекуват всякакви сериозни случаи от цялата страна.А например 10-12 или колкото трябва да бъдат реално.
        Но трябва кураж и мъжество, за да се приложат тези непопулярни и неразбираеми за повечето хора мерки, нещо което ББ няма и никога няма да го има, той си е един обикновен популист.
        Това го пиша не за да спорим, а като повод да се осъзнаят, ако могат хората, когато става думи за реформи, популзима на никого от нас не е от полза.Ако не могат да го осъзнаят, още дълго ще си стоим на гъза на географията и икономиката във всичко.
        Та за мен най големия гаф на правителстовото.Големи приказки и никакви резултати.
        Last edited by fred; d.m.y г., 16:39.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

За мен гаф №1 е подслушването на болницата в Г.О.,или по-точно начинът,по който беше представено пред обществеността от моя "любимец" Цв.Цв.
          ...
          155 1,6 TS 16V `96
          166 2,4 JTD `99
          147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Честно,трудно би ми било да направя класация на гафовете,а камо ли да направя равносметка на това,макар и кратко,но изключително некадърно и нагло управление.Тези просто ми счупиха глупомера.
            Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
            Основния гаф на правителстовото е липсата на всякакви реформи. Наприбер това с болниците-това трябва да се направи-немедлено, както би казал Станишев, ама не би го направил също.Ние имаме болници, средно на глава повече от равнището на ЕС, но в тях нищо не се прави, освен елементарни операции.Всичко това е за сметка на здравето ни-резултата е най ниска продължителност на живота в Европа.Колкото по бързо се направи тая реформа и се закрият всякакви подобни заведения, с табелки "болници", в които се дават хапчета и се точи касата толкова по добре за нас. Там не може да се осъществи никакво сериозно лечение.И затова или уморяват бързо сериозно болните си, или тия болни бягат в големите окръжни центрове, както и трябва да бъде.Там пък пари не достагит и поради факта, че се издържат цяла сюрия безмислени здравни заведения.
            Една болница, трябва да прави всичко от взимане на кръв, до ракови и мозъчни и сърдечни операции и присаждания на органи, както се казва.Тоест болницата трябва да бъде универсална, специалицирана, толкова по добре.Тогава няма да има три заведения, в които се лекуват всякакви сериозни случаи от цялата страна.А например 10-12 или колкото трябва да бъдат реално.
            Но трябва кураж и мъжество, за да се приложат тези непопулярни и неразбираеми за повечето хора мерки, нещо което ББ няма и никога няма да го има, той си е един обикновен популист.
            Това го пиша не за да спорим, а като повод да се осъзнаят, ако могат хората, когато става думи за реформи, популзима на никого от нас не е от полза.Ако не могат да го осъзнаят, още дълго ще си стоим на гъза на географията и икономиката във всичко.
            Та за мен най големия гаф на правителстовото.Големи приказки и никакви резултати.
            Колега,наистина има нужда от реформи в здравеопазването,но определено не такива,за които пишеш.Крайната цел на всички управляващи е точно това,което описваш.Приеми на доверие,че това не е добър вариант,най-вече за пациентите.От друга страна,лично за мен,би донесло известни облаги.Искам да ти кажа,че истината никога не е в крайностите и за всички има целесъобразно място под слънцето.
            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Вдигнаха акциза на цигарите, а аз си пуша контрабанда.
              Загубили са от това, само от мене около 600 лева.
              За сметка на това, понижиха качеството им и имам пълно морално оправдание!
              Вдигнаха и къркането за това сега не поркам Феймъс, а домошарка гроздова и съм по-доволен.
              Освен това инспекторите по екологията се нагушиха, щото никой не го е еня.
              Все още в Бг заводи серат директно в реките своите гнусотии.
              Колкото повече, толкова повече правят пачки инспекторите.
              За последно, инспекторите, дето отговарят за работната среда са просто с меки китки и народа продължава да бачка в скотски условия!

Освен това...
              Абе наздраве!
              След мако и аз ще съм поркан и всичко това, поне до махмурлука няма да има никакво значение!
              ЧНГ!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                ...Колега,наистина има нужда от реформи в здравеопазването,но определено не такива,за които пишеш.Крайната цел на всички управляващи е точно това,което описваш.Приеми на доверие,че това не е добър вариант,най-вече за пациентите.От друга страна,лично за мен,би донесло известни облаги.Искам да ти кажа,че истината никога не е в крайностите и за всички има целесъобразно място под слънцето.
                Е в крайна сметка аз не съм лекар, но родители ми са,бяха.Идеята ми е, че здравепозването ни трябва да е модерно и ефективно, в крайна сметка си има специалисти за това.
                Last edited by fred; d.m.y г., 08:33.
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Темата е абсурдна и изначално е оксиморон. свети генерал пожартикар месия биби по дефиниция е безгрешен и безгафов.
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

A, бе няма качествен материал, за който да се гласува.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                      A, бе няма качествен материал, за който да се гласува.
                      Градски,да не членуваш в управляващата партия
                      В този ред на мисли,който става за нещо,си гледа работата,а който не става за нищо се занимава с политика.

Comment

Затварянето на болници по малките градове ... там хора няма за какво да има болници да мрът ... намаляване на парите за бърза помощ намаляването на направления и тем подобни ... магистрала тракия много хубаво са я направили ... и т.н. и т.н. мисла че гафовете са доста за съжаление
                        Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                        Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                          Градски,да не членуваш в управляващата партия
                          В този ред на мисли,който става за нещо,си гледа работата,а който не става за нищо се занимава с политика.
                          Е, ми никой не може да се абстрахира от облагите, които носи властта и да разберат, че това си е работа като всяка една.
                          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                            Е, ми никой не може да се абстрахира от облагите, които носи властта и да разберат, че това си е работа като всяка една.
                            Как да се абстрахират,като те още от кандидатирането си са отишли там заради килипира,а не да свършат някаква работа.

Comment

най-големия гаф , според мен го направи българския народ. с нискокачественото образование , държавата вече се напълни само с идиоти, селски бекове , тарикати и далавераджии на дребно. тук , където си по-добре платен ако работиш като барман или продавач на обувки, отколкото инженер или доктор и където се закриват болници, а се правят молове , мисля че най-накрая успяхме да си изберем управляващи които напълно ни прилягат и са средностатистическа извадка на обществото.
                              точка

Comment

Working...
                              X