If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нека всеки посочи за гафове на управниците през изминалата година, може и коментар по него.За мен най-големия гаф е че пожарникар дойде на власт, и вместо да гаси пожарите ги разпали!
Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Даааа, затваряме болници - строим магистрали... а бе на кой са му важни болните и пенсионерите, важно търговията между анадола и "западна европа" да се движи по хубави пътища...
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Основния гаф на правителстовото е липсата на всякакви реформи. Наприбер това с болниците-това трябва да се направи-немедлено, както би казал Станишев, ама не би го направил също.Ние имаме болници, средно на глава повече от равнището на ЕС, но в тях нищо не се прави, освен елементарни операции.Всичко това е за сметка на здравето ни-резултата е най ниска продължителност на живота в Европа.Колкото по бързо се направи тая реформа и се закрият всякакви подобни заведения, с табелки "болници", в които се дават хапчета и се точи касата толкова по добре за нас. Там не може да се осъществи никакво сериозно лечение.И затова или уморяват бързо сериозно болните си, или тия болни бягат в големите окръжни центрове, както и трябва да бъде.Там пък пари не достагит и поради факта, че се издържат цяла сюрия безмислени здравни заведения.
Една болница, трябва да прави всичко от взимане на кръв, до ракови и мозъчни и сърдечни операции и присаждания на органи, както се казва.Тоест болницата трябва да бъде универсална, специалицирана, толкова по добре.Тогава няма да има три заведения, в които се лекуват всякакви сериозни случаи от цялата страна.А например 10-12 или колкото трябва да бъдат реално.
Но трябва кураж и мъжество, за да се приложат тези непопулярни и неразбираеми за повечето хора мерки, нещо което ББ няма и никога няма да го има, той си е един обикновен популист.
Това го пиша не за да спорим, а като повод да се осъзнаят, ако могат хората, когато става думи за реформи, популзима на никого от нас не е от полза.Ако не могат да го осъзнаят, още дълго ще си стоим на гъза на географията и икономиката във всичко.
Та за мен най големия гаф на правителстовото.Големи приказки и никакви резултати.
Честно,трудно би ми било да направя класация на гафовете,а камо ли да направя равносметка на това,макар и кратко,но изключително некадърно и нагло управление.Тези просто ми счупиха глупомера.
Основния гаф на правителстовото е липсата на всякакви реформи. Наприбер това с болниците-това трябва да се направи-немедлено, както би казал Станишев, ама не би го направил също.Ние имаме болници, средно на глава повече от равнището на ЕС, но в тях нищо не се прави, освен елементарни операции.Всичко това е за сметка на здравето ни-резултата е най ниска продължителност на живота в Европа.Колкото по бързо се направи тая реформа и се закрият всякакви подобни заведения, с табелки "болници", в които се дават хапчета и се точи касата толкова по добре за нас. Там не може да се осъществи никакво сериозно лечение.И затова или уморяват бързо сериозно болните си, или тия болни бягат в големите окръжни центрове, както и трябва да бъде.Там пък пари не достагит и поради факта, че се издържат цяла сюрия безмислени здравни заведения.
Една болница, трябва да прави всичко от взимане на кръв, до ракови и мозъчни и сърдечни операции и присаждания на органи, както се казва.Тоест болницата трябва да бъде универсална, специалицирана, толкова по добре.Тогава няма да има три заведения, в които се лекуват всякакви сериозни случаи от цялата страна.А например 10-12 или колкото трябва да бъдат реално.
Но трябва кураж и мъжество, за да се приложат тези непопулярни и неразбираеми за повечето хора мерки, нещо което ББ няма и никога няма да го има, той си е един обикновен популист.
Това го пиша не за да спорим, а като повод да се осъзнаят, ако могат хората, когато става думи за реформи, популзима на никого от нас не е от полза.Ако не могат да го осъзнаят, още дълго ще си стоим на гъза на географията и икономиката във всичко.
Та за мен най големия гаф на правителстовото.Големи приказки и никакви резултати.
Колега,наистина има нужда от реформи в здравеопазването,но определено не такива,за които пишеш.Крайната цел на всички управляващи е точно това,което описваш.Приеми на доверие,че това не е добър вариант,най-вече за пациентите.От друга страна,лично за мен,би донесло известни облаги.Искам да ти кажа,че истината никога не е в крайностите и за всички има целесъобразно място под слънцето.
Вдигнаха акциза на цигарите, а аз си пуша контрабанда.
Загубили са от това, само от мене около 600 лева.
За сметка на това, понижиха качеството им и имам пълно морално оправдание!
Вдигнаха и къркането за това сега не поркам Феймъс, а домошарка гроздова и съм по-доволен.
Освен това инспекторите по екологията се нагушиха, щото никой не го е еня.
Все още в Бг заводи серат директно в реките своите гнусотии.
Колкото повече, толкова повече правят пачки инспекторите.
За последно, инспекторите, дето отговарят за работната среда са просто с меки китки и народа продължава да бачка в скотски условия!
Освен това...
Абе наздраве!
След мако и аз ще съм поркан и всичко това, поне до махмурлука няма да има никакво значение!
ЧНГ!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
...Колега,наистина има нужда от реформи в здравеопазването,но определено не такива,за които пишеш.Крайната цел на всички управляващи е точно това,което описваш.Приеми на доверие,че това не е добър вариант,най-вече за пациентите.От друга страна,лично за мен,би донесло известни облаги.Искам да ти кажа,че истината никога не е в крайностите и за всички има целесъобразно място под слънцето.
Е в крайна сметка аз не съм лекар, но родители ми са,бяха.Идеята ми е, че здравепозването ни трябва да е модерно и ефективно, в крайна сметка си има специалисти за това.
A, бе няма качествен материал, за който да се гласува.
Градски,да не членуваш в управляващата партия
В този ред на мисли,който става за нещо,си гледа работата,а който не става за нищо се занимава с политика.
Затварянето на болници по малките градове ... там хора няма за какво да има болници да мрът ... намаляване на парите за бърза помощ намаляването на направления и тем подобни ... магистрала тракия много хубаво са я направили ... и т.н. и т.н. мисла че гафовете са доста за съжаление
Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!! Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Градски,да не членуваш в управляващата партия
В този ред на мисли,който става за нещо,си гледа работата,а който не става за нищо се занимава с политика.
Е, ми никой не може да се абстрахира от облагите, които носи властта и да разберат, че това си е работа като всяка една.
най-големия гаф , според мен го направи българския народ. с нискокачественото образование , държавата вече се напълни само с идиоти, селски бекове , тарикати и далавераджии на дребно. тук , където си по-добре платен ако работиш като барман или продавач на обувки, отколкото инженер или доктор и където се закриват болници, а се правят молове , мисля че най-накрая успяхме да си изберем управляващи които напълно ни прилягат и са средностатистическа извадка на обществото.
Comment