Известие

Collapse
No announcement yet.

Една година-равносметка на гафовете!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

най-големия гаф.
    Че не се защитава БЪЛГАРИНА, а се тормози.
    Посочете ми една привилегия от това да се нарека БЪЛГАРИН в България ..
    Това е единствената "държава" в света която тормози собствения си етнос и толерира различния.
    Има хиляди примери - гафове. Няма никакъв смисъл да ги изброяваме.
    ALFA 156 1.9JTD '98
    ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007

Comment

то бисери ли са, сълзи ли са...
      http://www.dnevnik.bg/analizi/2010/1...hvurlen_biser/
      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Мяза на крокодилски сълзи
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

"Градските" полети до Бразилия са му майката
          Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
          ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
          Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Заслужава си!!!

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
            Мда! Това наистина може да се сложи в рамка!
            Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

С една дума цирк! За съжаление тъжен!
              Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
              Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Много добра статия

Comment

Едно време си мислех, че Путин е някакъв такъв про...к "от народа" ама то можело да бъде къдеееееее по-зле, че и у нас, а не нейде в Конго, та да има да се срамувам, че съм българка
                  Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                  AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

И мен ме е срам.Тук да си политик за мен е мръсна дума, а държавници в истинския смисъл на думата няма или се броят на пръсти. Срам ме е, но това сме си ние, тези хора са като нас и ние като тях. За сега толкова!
                    "Вятър замита стъпките ни - първо страстите, после времето ни поглъща."

Alfa Romeo 145 1.3 '95

Comment

Едно време си мислех, че Путин е някакъв такъв про...к "от народа" ама то можело да бъде къдеееееее по-зле, че и у нас, а не нейде в Конго, та да има да се срамувам, че съм българка
                      Е че Путин е доста по зле от ББ в много отношения.Има пътуващи изложби на негови портрети, ако някой каже една дума против него може да бъде и убит, най малкото да му закрият вестника напрамир или ТВ, да не говорим, че стана милиардер за 7-8 години, така че от тая гледна точка да си руснак е по срамно, недей страда
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                        Е че Путин е доста по зле от ББ в много отношения.Има пътуващи изложби на негови портрети, ако някой каже една дума против него може да бъде и убит, най малкото да му закрият вестника напрамир или ТВ, да не говорим, че стана милиардер за 7-8 години, така че от тая гледна точка да си руснак е по срамно, недей страда
                        Чекай малко сега, Путин е зле като лични качества или като какво?!
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Ами и като личностни качества и като управленчески е зле-какви са му толкова качествата на Путин и постиженията му? Един нашенски ББ, многократно увеличен във всичко порочно, което е плод на последното столетие в Русия, то горе доло мина век от оня прословут залп.От тая гледна точка много по симпатичен ми е Берлускони.
                          А качества имаха и Сталин, Хитлер, Дьо Гол, Аденауер и още кой ли не в това столетие.Въпросът е тези качества за какво се използваха и какво донесоха на народите, респективно на човечеството.
                          Last edited by fred; d.m.y г., 18:30.
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                            Ами и като личностни качества и като управленчески е зле-какви са му толкова качествата на Путин и постиженията му? Един нашенски ББ, многократно увеличен във всичко порочно, което е плод на последното столетие в Русия, то горе доло мина век от оня прословут залп.От тая гледна точка много по симпатичен ми е Берлускони.
                            А качества имаха и Сталин, Хитлер, Дьо Гол, Аденауер и още кой ли не в това столетие.Въпросът е тези качества за какво се използваха и какво донесоха на народите, респективно на човечеството.
                            С първата част от поста ти абсолютно не съм съгласен, с втората - напълно. Смешно е да се сравняват ББ с Путин. Путин е човек с огромни волеви и интелектуални качества, трябва да си много предубеден, за да го отричаш. За това, че е тиранин и диктатор - обществото, структурата и съзнанието на хората в Русия изискват точно такова управление - исторически доказано е. Така че Путин е точният човек на точното място.
                            Което не значи, разбира се, че не трябва да си отстояваме интересите пред него.
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Напълно съм съгласен с така изложеното, но да не подценяваме и ББ-от прост пожарникар и мутра израсна до министър председател, не може да се отрчее, че това е постижение, независимо от всичко, а като вземем и факта, че това се развива в нашенската си локва и я сравним с руската, болшая и бездънная - си е като Путин, там всичко е по голямо
                              А и Путин е подготвян за разузнавач в странство, а ББ за какво ли е подготвян не знам
                              Last edited by fred; d.m.y г., 14:14.
                              sigpic

Comment

Успехите в Русия при управлението на Путин са неоспорими. Русия продължава да върви във вярната посока. Наскоро имаше интервю с Путин в предаването на Лари Кинг по CNN и човекът съвсем не изглеждаше глупав или ограничен.

Comment

Working...
                                X