Известие

Collapse
No announcement yet.

Стреляш, за да защитиш жена си - опит за убийство

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Стреляш, за да защитиш жена си - опит за убийство

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=734053

Е няма такава идиотщина! Излиза, че ако те нападнат трябва да седиш и да чакаш,иначе може да те обвинят за опит за убийство! Дано човекът си намери читав адвокат, който да го измъкне!
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Да се надяваме, че ще има справедливост.
    Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
    Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

А незаконното оръжие?
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
        А незаконното оръжие?
        Кое незаконно оръжие?

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
          А незаконното оръжие?
          А закона че е крив и да е законно? А ако те бият тебе и жена ти след това? Току виж си му прегризал гърлото ей така от страх. Таксистите са сволоч най-безобразна. Винаги има изключения разбира се
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

С което е стреляно.
            ОСА, а това дори не стреля с бойни партони само с газови (уж).
            МВР болница, сешшсе?

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
              Излиза, че ако те нападнат трябва да седиш и да чакаш,иначе може да те обвинят за опит за убийство!
              Имаше един лаф, посветен на института на неизбежната отбрана - "ако те удари, можеш да го напсуваш; ако те наръга, може да го удариш; ако те гръмне, може да стреляш по него". Всичко останало се наказва от закона...

Comment

Пише, че е имал разрешително.
                Тва го гледах по новините тая вечер. Та по бтв съвсем друга случка разказаха - че двете коли се гонели, засичали накрая слезли да се разберат "по мъжки". А сега според комисар Йорданов атакуващият е таксиджията. Цялата случка се е ехххх мамата.

П.П. 62 акта бати рекордьора е тоя
                Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

И аз прочетох че имал разрешително.

Comment

Ей са сещам нещо доктор-МВР болница. Кой сега ще защитаваме, докторите или милиционерите Аз лично бакшиша обвинявам. Помислил се е за безмъртен обаче като секи истински сицилианец е "тръгнал на престрелка с нож". Хак да му е, намерил си го е. Ако се возеха две "момцета" в БиеЕмВие с тъмни жамци дали така щеше да скача да ги бие
                    Fiat Punto 1.4GT 1996
                    Hyundai Tucson 2.0 2007
                    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Тя ОСА-та си е газова, ако е с боен патрон, то ще накаже повече стрелеца. Иначе доктора си го е целнал добре, тренирани са си у МеВеРе-то
                      Arena Coast Customs

Comment

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                        Тя ОСА-та си е газова, ако е с боен патрон, то ще накаже повече стрелеца. Иначе доктора си го е целнал добре, тренирани са си у МеВеРе-то
                        ОСАта се преработва - особено първите версии без проблем
                        тя си е разработена за бойни патрони

Изобщо цялата история е малко мътна.

Comment

Аз по принцип не съм фен на пищаците и подобните им, но пък бих реагирал по същия начин ако описаното отговаря на истината - лошото е че в такъв момент човек много не се замисля че е по здравословно и приятно да гръмне нападателя в кесиите да речем, особенно чуствителен артикул са, и повредата им води до болка и временна небоеспособност.......
                          Лошото е че в държава като нашата, сега трябвало да се задържи хайванина, докато мъдрата прокуратура вземела решение......
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

!

Аз доколкото разбрах е имал разрешително за оръжие.
                            Освен това човека е доктор, и ми се струва че не е искал да го убие, защото нямя засегнати органи от стрелбата при условие, че е в гърдите. Човека просто се е защитавал. И аз ако бях щях да го застрелям особено ако удари и жена ми. Таксиджийте вече се събрали искали да видят стрелеца а какви са те че да го видят? Да не са някаква институция?? Всеки ден избиват по 10-човека а този шофер с 62 акта скача на бой и после били го застреляли зверски. Вчера гледах интервю със събралите се таксиджий пред парламента, и единия разказваше как като излизали да бачкат. и с единия крак били в болница, с другия в гроба. Изкараха си професията по-опасна от полицейската. Само шум вдигат. Дано да не осъдят човека задето се е защитил.
                            Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
                            Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

Бакшиша си е просил куршума.Доктора , ако е стрелял с незаконно оръжие и той си е за съд , но само за това.За другото нетрябва да го съдят , на камерите се вижда кой е започнал пръв.
                              АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                              http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Working...
                              X