Известие

Collapse
No announcement yet.

Стреляш, за да защитиш жена си - опит за убийство

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Мен най-ме дразни в случая, че другите бакшоляги скачат да блокират НС и не знам си какво още, без дори да им е ясно какво точно е станало, само защото оная отрепка е бакшиш и той....
    Нищо, че подобен урод, бил той виновен или не, не би трябвало да вози който и да е от нас...да не говорим, че от чутото до момента си го е изпросил....

Отделно, че 95% от тея, жълтите, се държат на пътя по абсолютно безобразен начин и е крайно време да се вземат мерки....
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

И кой викаш ще ме намери да ми вземе книжката?
      На основание какво ще ме обискират мен и дома ми?
      И ще намерят ли нещо?
      Сама знаеш как стоят нещата в действителност, що спориш?

В УСА, например, нещата са други. Ма там и закона е друг. Нашият е тъп, иска да те глобява, а не да има превенция на нарушенията и прочее. Изобщо КАТ са сведени до криещи се в храстите кокошкари, безполезни за квото и да било друго. И понеже дори на ПТП не успяват да отидат, вече и това не са дръжни да правят.
      Книжка щели да ми вземат принудително, а как не
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
        И кой викаш ще ме намери да ми вземе книжката?
        На основание какво ще ме обискират мен и дома ми?
        И ще намерят ли нещо?
        Сама знаеш как стоят нещата в действителност, що спориш?

В УСА, например, нещата са други. Ма там и закона е друг. Нашият е тъп, иска да те глобява, а не да има превенция на нарушенията и прочее. Изобщо КАТ са сведени до криещи се в храстите кокошкари, безполезни за квото и да било друго. И понеже дори на ПТП не успяват да отидат, вече и това не са дръжни да правят.
        Книжка щели да ми вземат принудително, а как не
        Аз ще ти кажа в "Англията" какво се случва.Тези, на които им е отнета книжката се следят от полицията.Примерно има 1-2-5-15 екипа, които цял ден с това се занимават.Разхождат се по адресите и гледат въпросните какво правят.Ако ги видят в кола, веднага ги спират, после се ходи на съд и се лежи в затвор за такова престъпление....
        у нас тези возят хора...
        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Да ма у нас не е така.
          Полюцията няма за цел да пази хората. Тъжно но факт.

Кви са целите на тая организация изобщо не ми се коменитра
          И понеже пуцащия дофтор е от редиците на меверето никак не ми става симпатичен.

Comment

"Полюцията" е такава, каквато сме си я направили. В годините. Спри да даваш рушвети и няма да отглеждаш такова чудо. А като секне това кранче и хорицата останат без тоя доход, ще погледнат в друга посока, за да търсят решение на проблема си.

Ние ги храним, те ни доят.

Не ги оправдавам, но ги разбирам. Живей с 500 лв (като си завъдиш жена и деца) и пак ще говорим - ок?

п.п. А това, дето не можели да дойдели да те намерели е от същото онова, дето споменавах по-горе. Усещането за недосегаемост. А то е плод на много и комплексни причини. И нЕма много общо с богоизбирането, вЕрвай ми
            Last edited by Ранобудниче; d.m.y г., 18:19.
            Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
            My Red Love
            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Все пак е от МВР-Болницата. Не му е много трудно да си изкара разрешително за оръжие.
              Тъпото е, че таксиджията излиза да се прави на мъж, при положение че е бил с клиентка...отива до другата кола, извършва нападение срещу доктора, после удря и жена му, а накрая ченгетата изкарват доктора виновен за убийство....! Пълен ъпсурд!
              Излезнал лев да прави с такси, а книжката му от 2008-ма е за отнемане.

А другите стотинкаджии и на протест се събрали....да ги пита човек срещу какво протестират
              In God we trust, all others pay cash.
              Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
              Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                "Полюцията" е такава, каквато сме си я направили. В годините. Спри да даваш рушвети и няма да отглеждаш такова чудо. А като секне това кранче и хорицата останат без тоя доход, ще погледнат в друга посока, за да търсят решение на проблема си.

Ние ги храним, те ни доят.

Не ги оправдавам, но ги разбирам. Живей с 500 лв (като си завъдиш жена и деца) и пак ще говорим - ок?

п.п. А това, дето не можели да дойдели да те намерели е от същото онова, дето споменавах по-горе. Усещането за недосегаемост. А то е плод на много и комплексни причини. И нЕма много общо с богоизбирането, вЕрвай ми
                Аз пари на катажий не давам.
                Като 500 лв са му малко да не се хваща. Никой никого не кара на сила да става катаджия.
                Богоизбранността е само в твоето съзнание. Недосегаемостта тоже.

За това че ние сме си виновни че имаме такава пълючмия, виж, си права.

А да, като ти бият шамари не вадиш пистолет. Тва е първото нещо дето се учи на курса за кно.

Comment

Аз пари на катажий не давам.
                  Като 500 лв са му малко да не се хваща. Никой никого не кара на сила да става катаджия.
                  Богоизбранността е само в твоето съзнание. Недосегаемостта тоже.

За това че ние сме си виновни че имаме такава пълючмия, виж, си права.

А да, като ти бият шамари не вадиш пистолет. Тва е първото нещо дето се учи на курса за кно.
                  Много курсове, много нещо.

Демек, ако правилно съм те разбрала, като не му изнася - да не се фаща. Да се фащат само тия, на които им е призвание?

Ти все по призвание си бачкал/бачкаш и си бил/си удовлетворен, викаш?
                  Машалла!

Ама сиренЙето с пари..

Може да ти е удобна, ама не е реалистична тая позиция, Дойнов. Щото няма да остане жив човек, дето да иска да "се фаща" (по твоята логика). И всъщност, няма да те питам тогава кой ще те пази, щото ние всички си знаем, че ти си супер(квото там), ама по кого ще плюеш? Ще ти привършат обектите, бре.

п.п. Тури един болд на и-то кратко, че ме кефи.
                  My Red Love
                  AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Даже може и с главни букви да го напиша катажиЙ)))
                    Това е римския сенатор, измислил кат.

Само веднъж съм работил нещо което не ми харесва за пари. И няма да се повтори.

Твърдя, че в полицията трябва да ходят хора, които считат това за призвание. Зер знаем как се е е появила тази структура в исторически план - едни бандити решили, че е по-лесно да взимат пари, за да те пазят от други. С малки суми, но редовно.
                    Тия дето са там не по призвание са си бандити пар екселанс.

Comment

А бе, катаджиите не са полицаи всъщност. А пък от зле платените призвани ченгета като се махната стават добре платени трудни за хващане престъпници.
                      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                        А бе, катаджиите не са полицаи всъщност. А пък от зле платените призвани ченгета като се махната стават добре платени трудни за хващане престъпници.
                        Адекватното заплащане е задължително, тук спор няма.

Просто явно доста започват работа дори за 500 лв с идеята че реално ще изкарват 5 пъти повече.

Comment

Просто явно доста започват работа дори за 500 лв с идеята че реално ще изкарват 5 пъти повече.
                          Тука си много прав!
                          Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                          Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

...

Твърдя, че в полицията трябва да ходят хора, които считат това за призвание....

...
                            Ето това е истината

Срещу 500 лв. трудно се появяват тия с призванието.
                            Пък, ако се появят, бързо си отиват, щото памперсите, сухото мляко, пюретата и кашите покриват въпросната заплата и не остава за парното (не дай боже жената да лекува депресиЙ с шопинг-терапия).

И какво остава след това? Призвани, с железни нерви и непукизъм в повечко (аде, де!) и непризвани, на които им е все тая каква е цифрата по фиш, щото другото не им мърда.

Мислата ми беше - за да се появят тия с призванието, не ми се чини добра идеята да имат усещането, че се бъзикат с тях още на старта.
                            Last edited by Ранобудниче; d.m.y г., 20:18.
                            My Red Love
                            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                              И да го беше убил нямаше да го лежи. Щеше да вземе условна с добър адвокат. При условие, че онзи е проснал жена му на асвалта, адвоката не много трудно щеше да докаже силен афект при самозащита. А в закона има много недомислици, както в ЗДП така и в НК.
                              Така му е думата де, може и да не лежи, ама ще си навлече сума ти неприятности и разходи.
                              А иначе не знам колко са им заплатите но са повече от 500 лева реално, не говоря за подкупи и прочее.Да не говорим че /поне засега/ на 45 се пенсионират с 20 заплати без данък и т.н.
                              Абе в крайна сметка у нас кое ли е наред, че и това да е.
                              За миналата година май и за тая разходите за МВР са едно от най големите пера в бюджета - 1 млд, лева.Но тук както и навсякъде рИформа почти няма
                              Last edited by fred; d.m.y г., 20:51.
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                                Така му е думата де, може и да не лежи, ама ще си навлече сума ти неприятности и разходи.
                                А иначе не знам колко са им заплатите но са повече от 500 лева реално, не говоря за подкупи и прочее.Да не говорим че /поне засега/ на 45 се пенсионират с 20 заплати без данък и т.н.
                                Абе в крайна сметка у нас кое ли е наред, че и това да е.
                                За миналата година май и за тая разходите за МВР са едно от най големите пера в бюджета - 1 млд, лева.Но тук както и навсякъде рИформа почти няма
                                Фред, няма нормална държава в която полицаите да служат повече от 20 години, говоря за полицаи, а не за администрация и разни мъдобарски служби. В България стажът натрупан в МВР трябва да е 28 години. И стига сте слагали под един знаменател КАТ и другите служби в МВР, ти виждал ли си 50 годишен пожарникар или патрулен полицай някъде из Европа?
                                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Working...
                                X