Първоначално публикувано от mdterziev
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Стреляш, за да защитиш жена си - опит за убийство
Collapse
X
-
-
Ами не, не е така. В България, де. Тук се преминава курс, ако ти се налага да носиш пистолет. Не се продава свободно и на всички. Ако не се справяш с паниката, огнестрелното оръжие не е за теб.
И законът _Е_ на твоя страна, ако си нападнат. Ще осъдиш нападателя, според нанесените вреди и за хулиганството. Целта не е да има повод да го гръмнеш.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеАми не, не е така. В България, де. Тук се преминава курс, ако ти се налага да носиш пистолет. Не се продава свободно и на всички. Ако не се справяш с паниката, огнестрелното оръжие не е за теб.
И законът _Е_ на твоя страна, ако си нападнат. Ще осъдиш нападателя, според нанесените вреди и за хулиганството. Целта не е да има повод да го гръмнеш.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеДобре де, според вас е много нормално да застреляш някой, който ти е забил два шамара? Или недай си Боже да е казал, че жена ти е курва?
А той е, не по-малко виновен!Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеТочно толкова ненормално е колкото да те засичат и да ти скачат на бой на пътя... това което дразни в случая е, че стрелялия е с гаранция и пред съд, а нападателя го изкарват жертва и няма никаква санкция за него.
А той е, не по-малко виновен!
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеЩе осъдиш нападателя, според нанесените вреди и за хулиганството.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеВикаш, аз да ти надробя главата, а ти после ме търси да ме съдиш!? Щото от тия камери номера на таксито ще го видиш, ама друг път.
Да не би полицията или прокуратурата да си мръднат пръста за побой (ако няма тежка телесна или смърт ще ти го пишат - дребно хулиганство)... и става бития - бит *********!Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеИ да го видят какво от това?
Да не би полицията или прокуратурата да си мръднат пръста за побой (ако няма тежка телесна или смърт ще ти го пишат - дребно хулиганство)... и става бития - бит *********!Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеДобре де, според вас е много нормално да застреляш някой, който ти е забил два шамара?
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Я спре, я се озлоби още повече. Или вземе, че се въоръжи - вече е стрелян. Не си психолог (и аз не съм) и можем само да спекулираме за резултатите в този конкретен случай. Но статистически погледнато, резултатът е лош.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеДобре де, според вас е много нормално да застреляш някой, който ти е забил два шамара? Или недай си Боже да е казал, че жена ти е курва?
А кво правим ако си 60 кила, имаш пистолет и те напада някой 100 кила? Трябва да го изчакаш да те пребие и после, евентуално ако си жив, да го осъдиш? А ако напада жена ти? Да го изчакаш да свърши? Айде опомнете се малко.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеШансът да умреш от два шамара в главата е по-голям отколкото от куршум в крака или в рамото.
А кво правим ако си 60 кила, имаш пистолет и те напада някой 100 кила? Трябва да го изчакаш да те пребие и после, евентуално ако си жив, да го осъдиш? А ако напада жена ти? Да го изчакаш да свърши? Айде опомнете се малко.
Проблема в ситуацията на доктора е липсата на предупредителен изстрел, не друго. И това може да бъде обяснено с уплаха.
Това, че човек за да има разрешително за носене на оръжие и би трябвало да е подготвен за такива ситуации въобще не звучи адекватно. Ситуацията винаги може да те завари неподготвен. Дори, когато аз изкарах курсовете за носене и боравене с оръжие, когато ходих за медицинско свидетелство ми казаха, че то се издава към момента на прегледа. Още в момента в който излезеш от вратата на психодиспансера може да полудееш. Така е и с подготовката за устойчивост на такива ситуации.
п.с. нима ще се съгласите някой малоумен кретен да осаката вас, или вашите близки и след това да се надявате на съда, вместо да използвате ЗАКОННО оръжие и да го спрете?!? Май не го вярвам!Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
това е много смешно дето го пишете през 2 мнения некой с големи килограми ще слезе а вие малките сте безащитни...точно големите хора последни ще слязат и ще посегнат на някой малък освен че ни мързи да слизаме не е спортсменско а ако всеки ни ядосва дето е хилав да сме ви избили ако е такава работата или да слизаме да се разправяме с бронежилетки,и таксиджията колко кила е бе хора?колко е висок да не е кикбокс мастер та го давате за пример или е в категорията над 60 кг достоен дивеч за отстрелване -невъоражен,точно па некой да има късмет да ми извади оръжие и да съм близо до него да имам време ще дам всичко от себе си и ще остане доволен,много ме е яд на такива комплексирани сдуханяци мутренска им работа
Comment
Comment