Известие

Collapse
No announcement yet.

Стреляш, за да защитиш жена си - опит за убийство

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• След дълги размисли , върху вашите компетентни коментари , реших : БАКШИША Е ВИНОВЕН...защото е такъв , затова хилави путки ще се въоражават , за да гърмят от страх , щом към тях тръгне по тежък от 60 кила мъж.

Вие що не се въоръжите бе...философи дървени?

Писна ми да ви чета комплексарските , адвокатски простотий...един колега по горе правилно спомена , че "тежките" са по-малко конфликтни.

Аз съм 115 кила , айде въоръжавайте се , щото иде лято , ще паля мотора , тогава ако някой с Алфа ме засече , ще го питам дали е член на форума и какъв му е ник-а...и ако е някой от вас , направо да стреля , щото иначе ще му завра огледалото в гъза...

По закон , който е по-слаб от 60 кила , трябва да бъде въоръжен задължително.
    Алфа 156 1.8ТС+ГИ-метан

Comment

• Цялата тема е само за упражнение на дар словото, надали някой знае точно какви са подробностите по случая. Имам два пистолета, много рядко ги нося- само когато е изрично изискано - никога не съм си и помислял да ги използвам, даже и когато един се опита да ме наръга с отвертка....в България закона е много шибан и използваш ли оръжие трябва да знаеш, че проблемите са ти вързани в кърпа. Въпреки всичко има ситуация в която не бих си поколебал да използвам оръжие.
      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• еми мене един тръгна да ме ръга с отверка една нощ един крадец ама аз му извих ръката и го пребих с бокса и ето класика 5 пъти го тупнах с бокса дойдоха куки земаха го и всичко приключи ето равни сме тихо и мирно па носите си една тояга бе една дреновица 1.20м опушена с кривак накрая аз имам в колата мога да дам за мостра това е класика не ти трябва разрешително за нея ни гърми ни нищо спира атаки и на най напористите само свисти в въздуха и къде попадне прах се вдига нема данъци нема разрешителни не се смазва не се държи в сейф не се води на отчет не ти тежи можеш и да се подпираш с нея и килима да си тупаш а с пистолет кво...докторска му работа техният девиз в действие-нито един умрял без лекарска намеса...

Comment

• Първоначално публикувано от snaiperisto Покажи съобщение
          Ми лично аз предпочитам да намаля вероятностите да отида в кауша с поне 1......едно аверче дрема 13 години за един единствен удър в диафрагмата, по един дето му налетял със сопа, и то пред свидетели......ся като се замисля при определени условия предпочитам да ме понабият, пред другата дългогодишна алтернатива.....както каза Блуе не бих се поколебал и на обратното, макар и смърта на отсрещния да не е основната ми цел, по скоро дългогодишното му, или вечно осакатяване......в краен случай.....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

След дълги размисли , върху вашите компетентни коментари , реших : БАКШИША Е ВИНОВЕН...защото е такъв , затова хилави путки ще се въоражават , за да гърмят от страх , щом към тях тръгне по тежък от 60 кила мъж.

Писна ми да ви чета комплексарските , адвокатски простотий...един колега по горе правилно спомена , че "тежките" са по-малко конфликтни.

Аз съм 115 кила , айде въоръжавайте се , щото иде лято , ще паля мотора , тогава ако някой с Алфа ме засече , ще го питам дали е член на форума и какъв му е ник-а...и ако е някой от вас , направо да стреля , щото иначе ще му завра огледалото в гъза...

Прощавай без лоши чувства, но това ме наведе на една сентенция : Мъж под сто не е мъж, а мъж над сто е свиня.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
              Ми лично аз предпочитам да намаля вероятностите да отида в кауша с поне 1......едно аверче дрема 13 години за един единствен удър в диафрагмата, по един дето му налетял със сопа, и то пред свидетели......ся като се замисля при определени условия предпочитам да ме понабият, пред другата дългогодишна алтернатива.....както каза Блуе не бих се поколебал и на обратното, макар и смърта на отсрещния да не е основната ми цел, по скоро дългогодишното му, или вечно осакатяване......в краен случай.....
              Аз именно затова не искам да имам пистолет, защото ако го имам, може да го използвам за самоотбрана, а тогава контрата остава при мене. Не че ако прасна някой бабаит с гаечен ключ и му пробия черепа, няма пак да остане при мене контрата, щото ще се намери някой пишман прокурор, завършил в юридическия факултет на пернишкия университет да ми повдигне обвинение за опит за убийство, а на бабаита - "няма основание за повдигане на обвинение". Т.е. и мен, като повечето нормални граждани, ме е страх повече от държавата, отколкото от бабаитите.

---------- Post added at 19:07 ---------- Previous post was at 19:05 ----------

Първоначално публикувано от snaiperisto Покажи съобщение
              След дълги размисли , върху вашите компетентни коментари , реших : БАКШИША Е ВИНОВЕН...защото е такъв , затова хилави путки ще се въоражават , за да гърмят от страх , щом към тях тръгне по тежък от 60 кила мъж.

Еми за адвокат съм учил, адвокатски простотии ръся, кво да правим ...
              А за огледалото в гъза много се уплаших, сега се чудя къде да се насера от страх - тука или в кенефа ...

Колега, що не го даваш малко по-спокойно? По-добре ще е за всички.
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                Т.е. и мен, като повечето нормални граждани, ме е страх повече от държавата, отколкото от бабаитите.
                Ей това изчерпа темата...

Ако не беше такова условието, може би нямаше да водим тая безумна дискусия.
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Предлагам...ПРИМИРИЕ ...резултата е равен и всички са доволни?

И приключваме просташката тема?
                  Алфа 156 1.8ТС+ГИ-метан

Comment

Предлагам...ПРИМИРИЕ ...резултата е равен и всички са доволни?

И приключваме просташката тема?
                    Ма аз война не съм водил, темата е за съвсем друго.
                    Но невърмайнд, примирие.
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

• Най-добре да се разреши на всички автоматично оръжие да притежават, а.

Ако дофторът не се беше пищолил да стреля, а беше набил два шамара на бакшиша или шило в ребрата щеше да е друго.

Обаче в 21 век не може да убавиш хора просто щото ти посягат.

В тоя ред на мисли направо като го засече накой да го изгърми през джама с рпг?
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Ех деца ненаиграли се...пищова и оная работа се вадят само ако ще ги позвате, другото са глупости!
                        Mitsubishi Outlander
                        Mitsubishi Space Star
                        Daihatsu Terios

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                          Най-добре да се разреши на всички автоматично оръжие да притежават, а.

Ако дофторът не се беше пищолил да стреля, а беше набил два шамара на бакшиша или шило в ребрата щеше да е друго.

Обаче в 21 век не може да убавиш хора просто щото ти посягат.

В тоя ред на мисли направо като го засече накой да го изгърми през джама с рпг?
                          Пак теоретизираш. Тогава защо въобще е разрешено да се притежава оръжие. просто е. Някой напада някого, нападнатият има пистолет и стреля срещу нападателя не за да го убие, а за да го обезвреди. Както и е станало в случая, бакшишът си е тръгнал след няколко часа от болницата. Никой никого не е убил.

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                            Тогава защо въобще е разрешено да се притежава оръжие.
                            Законът е кретенски. Или всички или никой.
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Е баш всички не става, никой също не е опция - престъпниците ги боли фара за законите.

Какво остава - сериозна система от психотестове и по-добро регламентиране на това - що е то самоотбрана и с какво се аджаба яде.
                              Пък дали ще е бойно оръжие, газеник или тийзър... няма значение.
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• След фатални последствия при ползване на оръжие и да останеш невинен си е като тото - освен ако няма дирижиран жребий.
                                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                                sigpic

Comment

Working...
                                X