Няма си напредстава Исусу дали е бил шантав, но религията освен, че оковава е помагала за много неща. Друг въпрос, че под човешки контрол и най-хубавите неща се израждат.
Известие
Collapse
No announcement yet.
За социализма
Collapse
X
-
Нямам в предвид, че пълни хладилници. Вярващите получават духовна подкрепа и вероятно това им помага да преминават житейските незгоди. Аз лично не вярвам, но нямам нищо против тия които вярват.
---------- Post added at 19:38 ---------- Previous post was at 19:37 ----------
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениечакам аз... то да са живи и здрави нашите докато ме поемат децата...
Comment
-
Немога да дам собствено мнение за това как е било през комунизма,но баща ми е казвал доста работи за онова време...казвал ми е минусите и плюсовете от тогава.Според мен животът е бил доста по-лек.Да наистина са чакали със седмици за да си купят телевизор и са тръгвали по нощите за София,наистина са чакали с месеци за да си купи кола,която не е виждал и незнае даже какъв цвят е.Но работа е имало за всеки!Последните години на комунизма си е построил вила и ключа е седял закачен на пирон на вратата и в продължение на години не е влизано даже и от любопитство.Няма да казвам какво ставаше след демокрацията(сигурен съм,че се досещате)Сега вилата и двора около нея прелича на секретна база в САЩ.Само да вметна нещо и приключвам:до 1990-никакви кражби за въпросната вила,от 1990 до момента-17 разбивания+грабеж.sigpicAlfa Romeo 147,1.9JTD(115hp)
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеВсъщност днес усетих полъха на соц миналото - женски празник на социалистическия интернационал
Мани.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Клара ЦеТкин!!!
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеАз винаги съм твърдял че това е само за жени по-грозни от Клара Цедкин, обаче явно на жените им се празнува
Мани.
Няма да е лошо да се поизвиниш на нежните половинки, да оставим, че си раждан от жена, която вероятно не е на това мнение!!!Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
-
Derry по вашият край не знам как ви поемат с пердах ли е но при нас се предполага че е различно,това за вилите и престъпността е неоспоримо така е,храната е била евтина и масово хората са нямали автомобили а това е голям даже огромен процент спестяване на края на месеца и съответно на годината,предприятията с адавали карти за градски транспорт и тн,това за вилите ами да сторили са щото е имало възможност по 2рия начин да се докопаш до хангал желязо,до самосвал с пясък,до бетон на черно,до тухли и още до какво ли не защото всичко е било държавно и безодчетно,с малка почерпка и пари са се вършели чудеса,да не говоря колко се е крало от ГУСВ и от СОБСТРОЙ и тн... а майсторите 3 ма човека от селото и се пазариш и айде ет ти вила за 2 месеца,евтин труд евтини материали,а сега отиди и открадни нещо и викни войници да ти работят от ГУСВ? има ли смисъл да давам примери?и нашите постройха къща на 3 етажа с село Габровница тогава ама я разбиха 7 пъти и я продадоха на безценица ,никой не живее там-нормално,телевизор зехме от ЦУМ през нощща ни изнесоха цветен тел РУБИН 714 огромен тежи 70 кила,егати тупалката да зяпаш "Ну Погоди" като дете на цветносъщтата година помня умря Брежнев та вместо заека и вълка една седмица го гледах него как седи и не мърда,абе сега ми е по-добре и тогава не съм бил богат и сега не съм та не знам разликата и не ми липсва,иначе имам спомени за всичко беше страшна простотия с каквото и да се сблъскаш.
Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 21:44.
Comment
-
Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщениеХубаво се бъзикаш с историческите факти за Международния ден на Жената- Осми март!
Няма да е лошо да се поизвиниш на нежните половинки, да оставим, че си раждан от жена, която вероятно не е на това мнение!!!
Празниците са хубаво нещо. Жените също.
---------- Post added at 22:54 ---------- Previous post was at 22:52 ----------
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеDerry по вашият край не знам как ви поемат с пердах ли е но при нас се предполага че е различно...
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеАз винаги съм твърдял че това е само за жени по-грозни от Клара Цедкин, обаче явно на жените им се празнува
Мани.Arena Coast Customs
Comment
-
абе то верно е жените са хубаво нещо ама като се почне да изпълняваш препоръки...и да те сравняват с тоя и оня,и как да се държиш,и какво очаква една жена от един мъж,и как не можеш да разгадаваш жестове,и че било прието еди какво си и само аз не съм го разбирал,па кога ще пораснеш,или да се влюбиш леле ела да видиш а добре ли еходиш като ударен самолет и подсмърчаш и като получиш смс скачаш като ужилен и сърцето ти бие,а като видиш обекта на мечтите ти и не знам аз не можем да обелим 2 думи смислени,свива ми се всичко на топка,ръцете ми треперят и ми минават некви студени вълни от притеснение,абе трагедия е мърмориш нещо там като идиот нещо тихо и неразбираемо,жената те чака да направиш некъв ход па не можеш да се престрашиш па ти се иска,и да се нагласиш да изглеждаш просто свежо и прилично и естественно,па се бръснеш па новите дрехи се вадят от скатка от гардероба па бързаш па се чудиш цвете ли да подаряваш па те е срам да не те види некой че носиш цвете да не си правят пишки с теб познаните ти ако те види некой
абе незабравими моменти са това жените няма спор,трябва да си имат празник даже много празници,аз ако съм ще имат празник на блондинките,празник на брюнетките,на дебелите,на слабите,на високите,на скромните,на развратните,на мързеливите,абе на всички само да са доволни да не мрънкат че като се почне те прави да хъркаш умирай трудно брат ми.
Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 11:01.
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеабе то верно е жените са хубаво нещо ама като се почне да изпълняваш препоръки...и да те сравняват с тоя и оня,и как да се държиш,и какво очаква една жена от един мъж,и как не можеш да разгадаваш жестове,и че било прието еди какво си и само аз не съм го разбирал,па кога ще пораснеш,или да се влюбиш леле ела да видиш а добре ли еходиш като ударен самолет и подсмърчаш и като получиш смс скачаш като ужилен и сърцето ти бие,а като видиш обекта на мечтите ти и не знам аз не можем да обелим 2 думи смислени,свива ми се всичко на топка,ръцете ми треперят и ми минават некви студени вълни от притеснение,абе трагедия е мърмориш нещо там като идиот нещо тихо и неразбираемо,жената те чака да направиш некъв ход па не можеш да се престрашиш па ти се иска,и да се нагласиш да изглеждаш просто свежо и прилично и естественно,па се бръснеш па новите дрехи се вадят от скатка от гардероба па бързаш па се чудиш цвете ли да подаряваш па те е срам да не те види некой че носиш цвете да не си правят пишки с теб познаните ти ако те види некой
абе незабравими моменти са това жените няма спор,трябва да си имат празник даже много празници,аз ако съм ще имат празник на блондинките,празник на брюнетките,на дебелите,на слабите,на високите,на скромните,на развратните,на мързеливите,абе на всички само да са доволни да не мрънкат че като се почне те прави да хъркаш умирай трудно брат ми.
точка
Comment
Comment