Известие

Collapse
No announcement yet.

За социализма

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нещо много се отплеснахте, придържайте се към темата!
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Еха! Това го пробвах, но не ми се събира в подписа, а би било тъпо да го съкращавам Много ценен пост! Дай само да се видим някой ден, да ти преподам малко граматика, докато пием по едно
      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
      Roosevelt

Comment

• Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщение
        Хубаво се бъзикаш с историческите факти за Международния ден на Жената- Осми март!
        Няма да е лошо да се поизвиниш на нежните половинки, да оставим, че си раждан от жена, която вероятно не е на това мнение!!!
        Алеее

И само за твое сведение - г-жа майка ми не празнува 8и март. Тя е уважавана жена 365 дни в годината без нужда от нарочен ден за специално внимание.

ПП А следващия път в който искате да кажете нещо за майка ми е желателно да е очи в очи за да няма недоразумения!
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Мда, все едно без 8 март сме били все гейове, та Клара Цеткин ни отвори очите.
          Това си е празника на колежката, повод за банкети по Татово, а и в наши дни, макар и доста по скромни, като организация.
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

• Може да си я уважаваш на максимум, но винаги ще има място за специален ден.

---------- Post added at 19:23 ---------- Previous post was at 19:22 ----------

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
            ...абе на всички само да са доволни да не мрънкат че като се почне те прави да хъркаш умирай трудно брат ми.
            Няма начин да са доволни, поне не за дълго .

Както пишеше в една книжка, ако жените разберат какво искат, мигновенно всички ще изчезнат и ще се върнат още по незнаещи какво искат.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Алеееееее...

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
              Алеее
              ...
              А пък за твое сведение:
              Изначале... презумцията за " 8-ми Март" е да бъде ден на майката. Едно време през социализма, всички, ама всички сме рисували, правили мартеници, купували подаръци за нашите майки! И в моите спомени, пък и в представите на моята майка това беше един щастлив ден с много възпитателен характер, както за децата, така и за цялото общество. Тази майка, само заради този ден ме е прегръщала и целувала, не че не го е правила винаги, но това е бил един специален ден за нея!
              Та затова споменах думата майка, независимо моя или твоя, сигурен съм този празник ги е радвал през времето на ...доброто старо време!
              А сега...ми нямам нищо против да не го празнуваш то си е твоя търтейска работа, ама да се бъзикаш с образа на Клара Цеткин, без да можеш да и "го кажеш" очи в очи, за мен си е напълно хулигански флирт, присъщт за безотговорната младеж, лишена от уважение към историческите ценности!
              Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Ма и тя е еврейка, та виж RUNNING WILD ги е вкарал всички такива в матрицата
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

• Осми март не е ден на майката, много моля. Отваряме уикипедията и четем.

Първият Ден на жената е отбелязан на 28 февруари 1909 в САЩ по инициатива на Американската социалистическа партия.

И още малко инфо на руски

8 марта 1908 года по призыву нью-йоркской социал-демократической женской организации состоялся митинг с лозунгами о равноправии женщин. В этот день более 15000 женщин прошлись маршем через весь город, требуя сокращения рабочего дня и равных условий оплаты с мужчинами. Кроме того, выдвигалось требование предоставления женщинам избирательного права.

В 1909 году Социалистическая партия Америки объявила национальный женский день, который отмечался вплоть до 1913 года в последнее воскресенье февраля. В 1909 году это было 28 февраля. Позднее в 1910 году делегатки из США прибыли в Копенгаген на Вторую Международную Конференцию женщин-социалисток, где встретились с Кларой Цеткин.

Другарката Цеткин, също така, не е историческа ценност. Все пак е човек.

В современном мире

Этот день объявлен национальным выходным в некоторых бывших республиках СССР, а также в Анголе, Буркина-Фасо, Гвинее-Бисау, Камбодже, Китае, Конго (как «праздник конголезских женщин»), Лаосе, Македонии, Монголии, Непале, Северной Корее и Уганде.

Очень прогресивные страный мира так говоря, и не повериться самым.

Изобщо ква майка кви пет лева къф кон на втория етаж.
                  Last edited by търтей; d.m.y г., 21:11.

Comment

• Уикипедия

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%...B0%D1%82%D0%B0
                    Някои хора не могат да четат между редовете, камо ли пък да знаят, че всяка жена е горда да е майка!
                    А ценностната система е в уважението намеждународният празник!
                    Кви пет кила мед, къф търтей на втория етаж на кошера???
                    Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                      Ма и тя е еврейка, та виж RUNNING WILD ги е вкарал всички такива в матрицата
                      Тцтц, сколасахме я . В защита да отбележа - всяко правило си има изключения.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщение
                        http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%...B0%D1%82%D0%B0
                        Някои хора не могат да четат между редовете, камо ли пък да знаят, че всяка жена е горда да е майка!
                        А ценностната система е в уважението намеждународният празник!
                        Кви пет кила мед, къф търтей на втория етаж на кошера???
                        Албания, Армения, Афганистан, Беларус, Босна и Херцеговина, България, Лаос, Македония, Монголия, Румъния, Русия, Сърбия, Украйна, Черна гора

Как уже сказал - самые прогресивные страный в мире.

Comment

• това че ника ми е на немска хеви -метъл група нищо не значи,вие ме набедихте тука че влизам в форума с вдигната дясна ръчичка крещейки JUDEN RAUS, хора като хора просто по-добре познават човешката душа и как да се манипулират нещата в световен мащаб и да се извлече максимална полза за една шепа хора а другите да страдат,не бе 8-март си е ден засужен едно време даже не са имали право и да гласуват,и по-малко пари са взимали,ама има равноправие де после ние си харчиме парите по жени не те по нас абе то ни жена да си ни мъж на днешно време,ако бех жена щех да съм бесна парантия лелеееееее че им трошим кукалашките на сички,поне да ме запомнят с добро ако не друго,сетих се какво много ме дразнеше по соца,караха ни да ходиме в некви гадни сини престилки като бяхме ученици,бяхме като някакви мънички монтьори на автомобили,и с некви кърпи па червени па сини си връзваш на врата като каубоец брате,и на входа ан училището има дежурен Ученик с дежурна Моля Другарко който те джобят за бележник,за пионерска връзка,и ако нямаш отиваш да си купиш тя струваше точно 0.60 ст в книжарницата аз съм купувал поне 20 броя,много ги губех,и накрая влязох по физеческо в съседният клас и си откраднах 7 бр докато децата играеха и се запасих безплатно с връзки,немаш връзка айде обратно до вас да си я вземеш и забелжка,и сутрин отивам аз на училище ама съм гладен спи ми се,мързи ме,не искам да ходя,искам само да се наям с принцеси и за десерт нарциси от лавката,и оня физкултурника абе стройл целото училище и стъпил на един камък отлят от бетон жълт на цвят като стъпи и стърчи над другите да го виждат и подскача и ги кара да махат с ръце и крака и крещи,и свири с една свирка много ме дразнеше аз му я откраднах свирката накрая с се ключовете беше БАЛИЛА пишеше маде ин итали,викам си е са утре точно ше ми свирнеш на....плешив урод чак с анцунг ходеше и бел потник,много ме тормозеше мене щото ме вижда че закъснявам и ме изкарва от пред да показвам упражненията а аз съм дебел и се морим,на едно ТНТМ некой ако помни и това беше безгранична простотия да рисуваш гълъбчета и деца как са се хванали засмяни ръка за ръка около земното кълбо,еднакви рисунки от 200 деца коя от коя по-грозна и плашеща,ние момчетата рисувахме некви ракети и пишехме СССР на тех,рисувах и аз земно кълбо де даже се опитах негърче да нарисувам с една къдравка косица абе яко го направих,взех творческа идея щото майка бродираше едни покривки за кафе и там имаше на ленената панама изобразени негърчета и пишеше КОФИ на английски,връщаха ме щото носих кръст на врата си една химичка имахме и ми взе кръста от врата и не ме пусна да вляза в час,а сме православна държава е това е най-странното,аз само идиотщитини се сещам за тогава нищо положително.

---
                          Добър старт, но лошо продължение. Пиши на четливо и грамотно. Знам че можеш!
                          Old Fox
                          Last edited by Old Fox; d.m.y г., 14:48.

Comment

• Лелееееее ... колега като бунтар си се изживявал може би или нихилист? Нищо лично! Иначе и на мен ми харесва "Pale of skulls", че и касетка някъде трябва да имам с албума ...

П.С. Абе тия дето знаят какво означава наборна военна служба, може ли да си признаете, като си спомните казармените периоди от живота си, само с гадориите ли са спомените ви? Не помните ли веселите случки, шегите, комичните ситуации, приятелствата, които са останали от тогава?
                            Last edited by CBET; d.m.y г., 09:14.
                            Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• сигурно е коментирано, но има една развлекателна книжка "защо не сме социалисти" на георги данаилов има интересни пасажи, макар и да залита в пряка критика на станишевия труд "защото сме социалисти"
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

• не нито съм бунтар нито нихилист нито анархист,не се определям изобщо,ми разстяли сме по -буйни и проблемни деца,то не че сега е много по-различно ама съдба,простотията е същтата,аз в казарма не съм ходил,искаха да ме вкарат и ме зачислиха в мото-стрелкова рота в Шумен мисля за наказание че бягах от районното окръжие в Младост,много ме тормозеха военните идваха до нас военна полиция,па ние имаме решетка пред врата и в 8 сутринтта викат отваряй идваш с нас а аз викам не мога немам ключ от решетката нашите са излезнали и са ме заключили ташаааааакккк от окръжието бегах неколко пъти та ме водеха принудително с съдействието на 7-мо районно,ужас много са тъпи и упорити,това са ми спомените от моята "казарма" а по-соца се сещам още нещо че винаги като бях дете и се редех на опашка старите хора или даже по-голямите от мене ме предреждаха ама винаги немаха ме за учасник в движението,и ме праскаха продавачките с гадни неща даваха ми некви спрънджи щото не разбирам.

Comment

Working...
                                X