Известие

Collapse
No announcement yet.

За социализма

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
    Народа на Северна Корея просперира. Лошото е , че са толкоа добре , че не дават визи да отидем да живеем там
    Дам в Сверна Корея е супер. Имат най дълбокото метро 110м под земята, а не като нащо, а станциите им са по красиви от Шератон. Имат широки големи булеварди и няма задръствания. Имат си небостъргач хотел 330м висок символ на Пхенян, още от 1988г го има по картички и пощенски марки. И много други неща има. Те затова не дават визи, иначе ще се напълни и ще се развали идилята им. Ето и малко снимки.
    Метрото, хотела и площад със страхотна манифестация
    Attached Files

Comment

• Свобода за народа!
      Смърт за капитализма!

Които иска да чете има какво да се научи:
      http://www.bgsviat.narod.ru/
      sigpic"
      Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"

Comment

• Първоначално публикувано от Gecata Покажи съобщение
        Свобода за народа!
        Смърт за капитализма!

Бухахаххах... Ран-Ът - на крив К*Р, космите му пречат

Инак ако говорим сериозно, комунизма във вида в който го видяхме е чиста проба идеологично дефиниран феодализъм ... никакъв прогрес не е.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Това го каза Павлин!

Първоначално публикувано от Gecata Покажи съобщение
          Свобода за народа!
          Смърт за капитализма!

Абсолютно така е!
          Колега! Да не те обявят за Лъжец като низгвернатия Павлин!Ми той си го казваше това със свои думи, че наистина тези 20 години са една зловеща приказка,която ни остави накрая на света...
          Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщение
            Абсолютно така е!
            Колега! Да не те обявят за Лъжец като низгвернатия Павлин!Ми той си го казваше това със свои думи, че наистина тези 20 години са една зловеща приказка,която ни остави накрая на света...
            Ако ползва неверни факти като него... може

Само не ми казвай, че вярваш на тия глупости - ран-ът раундъп и подобни?
            Чудесна залъгалка за мързеливци и наивници е... така да ги оправдае пред тях самите, че и околните в кръчмата, а и е писано от същите червени червенотиквеничковчета, дето ни правят на стадо и тия 20 години.

Уф недовидял... на края на света ни оставиха предните 45 години ... и морално и икономически, 20 те са последствие и овчо мислене.
            Last edited by morfius; d.m.y г., 17:47.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
              Ако ползва неверни факти като него... може

Само не ми казвай, че вярваш на тия глупости - ран-ът раундъп и подобни?
              Чудесна залъгалка за мързеливци и наивници е... така да ги оправдае пред тях самите, че и околните в кръчмата, а и е писано от същите червени червенотиквеничковчета, дето ни правят на стадо и тия 20 години.
              Няма нужда да се убеждаваме и да вярваме в неща които са пред нас и изживяваме всеки ден, просто това е реалността.
              sigpic"
              Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"

Comment

• Първоначално публикувано от Gecata Покажи съобщение
                Няма нужда да се убеждаваме и да вярваме в неща които са пред нас и изживяваме всеки ден, просто това е реалността.
                Докажи сериозно поне 1 твърдение от тая страничка и пак заповядай.

Comment

• Иван Вазов.

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                  Докажи сериозно поне 1 твърдение от тая страничка и пак заповядай.
                  Прочети "Дядо Йоцо гледа" и ще се поучиш, че и даже ще си докажеш! Ама няма кой да "гледа"!
                  Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• За соца

Значи Социализма, на следващ етап и Комунизма, са чудесни обществени строеве, в които фокуса е благоденствието на човека, и на обществото. Друг е въпроса кога те могат да бъдат реалност. За да се случи това човечеството, трябва да откриие наистина неизчерпаеми източници на ресурси.

А инче относно бившите соц. държави и в частност България, да си кажа честно аз помня само хубвите моменти...не знам дали нашите деца ще имат детсвото което ние сме имали. Но всичко си има цена, за тези 15-20 години в които всичко е било розово, сега плащаме ние.
                    145 1.6 boxer 96g ex
                    BMW E60 2.5i 2008

Comment

• Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщение
                      Прочети "Дядо Йоцо гледа" и ще се поучиш, че и даже ще си докажеш! Ама няма кой да "гледа"!
                      Тоя план от времето на Вазов ли е бре?

Няма какво да го препрочитам, стига ми да гледам разлики в поведението на средна класа човек у нас и в други държави (работя с всякакви), служебно, лично и колегиално.
                      Стига ми да виждам как се държат комшии в малко блокче...
                      Стига ми да слушам болежките на тоя и оня, че вече няма държавното, да си гепят и да не работят.
                      Все на хора чийто първи 7 са минали в соца, не в последвалата го безпериодица.

Ей за това още минава номера с носталгията по соца... щото същия научи българина на безхаберие, неетичност, подлост и крадливост... стигаше само преклонение пред червените феодали и слушкане, че да му е добре.
                      Е сега няма кой да размахва тоягата, но няма и кой да храни стадото, а то си иска хранилката... нищо, че върви с дране и клане.

---------- Post added at 18:23 ---------- Previous post was at 18:20 ----------

Първоначално публикувано от navis Покажи съобщение
                      Значи Социализма, на следващ етап и Комунизма, са чудесни обществени строеве, в които фокуса е благоденствието на човека, и на обществото. Друг е въпроса кога те могат да бъдат реалност. За да се случи това човечеството, трябва да откриие наистина неизчерпаеми източници на ресурси.

А инче относно бившите соц. държави и в частност България, да си кажа честно аз помня само хубвите моменти...не знам дали нашите деца ще имат детсвото което ние сме имали. Но всичко си има цена, за тези 15-20 години в които всичко е било розово, сега плащаме ние.
                      Чудесните строеве на теория, са всъщност див идеологичен феодализъм на практика.
                      Като краен резултат и социализма и националсоциализма и фашизма водят до едно и също... до тотален провал, мизерия, разрушения, увредено мислене и безчетни жертви.

Даже и теорията им е сбъркана, там е проблема... само с пожелания не става, това не е НФ литература.

Comment

Тоя план от времето на Вазов ли е бре?

Няма какво да го препрочитам, стига ми да гледам разлики в поведението на средна класа човек у нас и в други държави (работя с всякакви), служебно, лично и колегиално.
                        Стига ми да виждам как се държат комшии в малко блокче...
                        Стига ми да слушам болежките на тоя и оня, че вече няма държавното, да си гепят и да не работят.
                        Все на хора чийто първи 7 са минали в соца, не в последвалата го безпериодица.

Ей за това още минава номера с носталгията по соца... щото същия научи българина на безхаберие, неетичност, подлост и крадливост... стигаше само преклонение пред червените феодали и слушкане, че да му е добре.
                        Е сега няма кой да размахва тоягата, но няма и кой да храни стадото, а то си иска хранилката... нищо, че върви с дране и клане.

---------- Post added at 18:23 ---------- Previous post was at 18:20 ----------

Чудесните строеве на теория, са всъщност див идеологичен феодализъм на практика.
                        Като краен резултат и социализма и националсоциализма и фашизма водят до едно и също... до тотален провал, мизерия, разрушения, увредено мислене и безчетни жертви.

Даже и теорията им е сбъркана, там е проблема... само с пожелания не става, това не е НФ литература.
                        Всичко има край, всеки строй води до катаклизъм, рано или късно..капитализма виждаш какво става, но тази криза беше лека...каква ще дойде!!
                        145 1.6 boxer 96g ex
                        BMW E60 2.5i 2008

Comment

Тоя план от времето на Вазов ли е бре? ...
                          Не си чел литература! А ние по време на соца я учехме и се поучавахме!
                          Ами чети поне "Български пословици и поговорки"
                          и особено тази-"Едно си баба знае, едно си баба бае"

Comment

• Първоначално публикувано от navis Покажи съобщение
                            Всичко има край, всеки строй води до катаклизъм, рано или късно..капитализма виждаш какво става, но тази криза беше лека...каква ще дойде!!
                            И каква ще дойде?

Капитализма или демокрацията, дай да правим разлика, че социализма си е чиста проба държавно-монополен капитализъм, гарниран с псевдо-феодална форма на управление... изобщо, хайде да не си говорим на изуст.

И няма да се върне никога в този си вид... колкото и на някои хора да им се иска, по-вероятно е да си навлекат нова форма на феодализъм, от колкото вече провалилата се.

---------- Post added at 18:45 ---------- Previous post was at 18:44 ----------

Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщение
                            Не си чел литература! А ние по време на соца я учехме и се поучавахме!
                            Ами чети поне "Български пословици и поговорки"
                            и особено тази-"Едно си баба знае, едно си баба бае"
                            То от времето на соца има и друга - с радиоточка (червена) не се спори

Що пак взе да ми поставяш оценки се чудя... да не би да нямаш какво друго да кажеш?

Comment

И каква ще дойде?

Капитализма или демокрацията, дай да правим разлика, че социализма си е чиста проба държавно-монополен капитализъм, гарниран с псевдо-феодална форма на управление... изобщо, хайде да не си говорим на изуст.

И няма да се върне никога в този си вид... колкото и на някои хора да им се иска, по-вероятно е да си навлекат нова форма на феодализъм, от колкото вече провалилата се.

---------- Post added at 18:45 ---------- Previous post was at 18:44 ----------

То от времето на соца има и друга - с радиоточка (червена) не се спори

Що пак взе да ми поставяш оценки се чудя... да не би да нямаш какво друго да кажеш?
                              Ами имам какво да ти кажа!Например едно време /за соца става дума/, селското стопанство беше приоритетно и се хранехме добре! А сега, чесъна ... е 10лв./кило. Това е направо скандално! Един глупав зеленчук!
                              Апропо: Червена точка не съм виждал никога, но "умници", с мозък по-евтин от кило чесън виждам и сега!
                              Абе пет пари не струват примерно...

Comment

• Не знам какъв беше тоя приоритет в селското стопанство, като земеделските пенси и доходи бяха най ниските и нещастни, вследствие на което, въпреки че имаше жителство всички села почти се обезлюдиха за около 20-30 години.А пък работническата класа бе авангарда на обществото...
                                А и фашизма беше хубав, е, ред имаше-евреите, комунистите, католиците и всеки който не е симпатичен на местния бакалин примеро, впоследствие член на Гестапо отиваше в лагер, имаше хубави коли, евтини, пътища се направиха-още са в ескплоатация.Знаете ли какви манифестации имаше, с факли, какви стадиони, заводи се построиха,,
                                Храната беше без пари.Нямаше кражби, ако бяха спечелили и войната е хеее, а па ако соца не се беше срутил и след това от соц лагера десетки милиони не се бяха разбягали по света...
                                Ма да ви кажа честно и феодализма не беше лош-никаква химия, живееше се добре, особено ако си едър феодал.Честно казано обаче най ми допада робовладеския-имаш си роби, абе какво да ви разправяам, а пък когато се сътвори света най добре беше в рая, ама пустата му Ева ни прецака,,,
                                Last edited by fred; d.m.y г., 19:20.
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X