В Русе се произвеждат двигатели за Ауди... В Ботевград се произвежда бая електроника за всички марки, а във Владая седалки за Бентли, Мазерати и други премиум марки.
Известие
Collapse
No announcement yet.
За социализма
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеПак глупостите на Никалай. Автоваз как произвежда GM и Нисан.
Comment
-
Ми чети за АвтоВАЗ, деба и тъпите руснаци,не си приватизираха завода,http://fakti.bg/search/s/?q=%D0%90%D...0%D0%97&page=2http://fakti.bg/search/s/?q=%D0%90%D...0%D0%97&page=3По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеМи чети за АвтоВАЗ, деба и тъпите руснаци,не си приватизираха завода,http://fakti.bg/search/s/?q=%D0%90%D...0%D0%97&page=2http://fakti.bg/search/s/?q=%D0%90%D...0%D0%97&page=3
---------- Post added at 18:18 ---------- Previous post was at 18:10 ----------
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеПак глупостите на Никалай. Автоваз как произвежда GM и Нисан.
Свали си капаците и чети:
Представители на руския завод с гордост съобщиха, че за последните две години качеството на тяхната продукция се е повишило с... десет пъти! Това твърдение може да е напълно вярно като се има предвид, че в руския завод вече сериозно се намеси алиансcj Renault-Nissan.
В АвтоВАЗ действа и нова служба за качествен контрол, наречена Common Supplier Quality and Supplier Development (CSQSD), която следи за качеството на възлите и агрегатите, които заводът взима от поддоставчиците.
Освен всичко това дирекцията по качество в АвтоВАЗ вече се оглавява от французина Лоран Фофан, който по думи на хора от завода има съвсем различни изисквания към работния процес. Именно той е настоял новата бюджетна Lada Granta да минава през т.нар. двоен контрол за качество.
Заради Фофан АвтоВАЗ беше принуден да намали обемите на производство, въпреки че в момента на руския пазар има сериозен недостиг от автомобили от модела Granta. Хората от Renault-Nissan заявиха, че все пак има още какво да се желае по отношение на качеството на руския автомобилен завод.
Comment
-
Аз лично не смятам Русия за държава, на която трябва да подражаваме за нещо.Ето една статия от вестник Дневник (съобщението е на пресцентъра на завода, пуснато от Прайм ТАСС), 9 юни 2011 г.: (Пускам я за който няма регистрация).Дава представа какво е отношението към държавнта собственост, естествено както и у нас:
В автозаводите в руския град Толияти са разкрити кражби и разхищения за милиарди рубли, разследват се ръководители и сътрудници на АвтоВАЗ и фирмената дилърска мрежа "Лада-сервиз", съобщи пресслужбата на автомобилния холдинг.
Разхищенията на средства надхвърлят 1 млрд. рубли, изтегли най-вече през "Лада-сервиз". Установена е и кражба на метал за над 700 000 рубли, допълва Прайм-ТАСС.
По думите на пресслужбата кражбата на автомобили е станала в периода 2008-2009г., като от сметките на предприятието липсват 7459 коли "Лада", което е 2.24% от годишния план за производство. Според анализатори загубите надхвърлят 1.7 млрд. рубли и цялата афера означава ,че заводът е изгубил какъвто и да е контрол над дилърската си мрежа.
Проверката е извършена по инициатива на самото ръководство на АвтоВАЗ и най-вече на основния му акционер - държавния холдинг "Ростехнологии".
В борбата с кражбите са се включили контраразузнаването на Русия, министерството на вътрешните работи, следствената служба и службата за сигурност на "АвтоВАЗ". Възбудени са наказателни дела, установени са организаторите и изпълнителите от престъпните групировки, допълва официалното съобщение.
Миналата година целият автомобилен сегмент на АвтоВАЗ е донесъл чиста печалба от 2.1 млрд. рубли при положение, че година по-рано имаше загуби от 38.5 млрд. рубли. В същото време "Лада-сервиз" е намалила загубите си почти 4 пъти спрямо 2009г.Last edited by fred; d.m.y г., 19:05.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Точно така, Русия трябва да ни подражава нас.Да им пратиме малко специалисти и депутати че да заприлича на държава.Там пише че Путин е поставил условия на Рено а не обратното.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Ами то ние сме едно и също, мааалко в последните години слава богу, се опитваме да изизбягаме.Приликата ни е почти пълна.
Само липсва бат Бойко-пожизнен владетел, или който искаш ти - като Путин и да си го гледаме докато умре, а пък той ще поставя условия, но няма да може да си оправи бакиите в государството. А за какво му е да прави привазитазация, щом може да командва парада и съответно прибира парсата...Last edited by fred; d.m.y г., 19:23.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Еми ний сме на дъното, а в Русия криза няма.И да искам някой с твърда ръка, за да не може всеки да си разиграва коня както си иска.Колкото и да не искате да се съгласите Русия е фактор с който тепърва ще се съобразяват.И ако зависеше от мен бих теглил една майна на ЕС, ще пусна руснаците да си направят бази пъс нека ни мотат за Шенген и прочие.Няма да им хареса, гарантирано.Ма пък ний ще се пооправим.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Е ситуацията е смесена, оправията е трудна.Силната ръка да, ама какво ще донесе тя (Пиночет е едно, друго е Милошевич примерно)?Отделно винаги има и жертви, виновни и много невинни.
Революцията носи бързина.От друга страна - естествения път,еволюционния бавен и труден, но естествен.
Жельо Желев, за това го признавам, още преди 20 години каза- има два пътя към демокрацията-революционен, бърз и еволюциеонен, дето караме по него.
За нас е най-добре един нов Стамболов, но нали знаеш как убиха стария....
В крайна сметка зависи и от нас, като общество-за това се дракаме тук, с една цел-за добро да е и да не повтаряме,това което е миналоAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Аз не се драча.Просто отстоявам вижданията си, не си спомням да съм обиждал някой.Казвам каквото мисля и както го разбирам.Всеки си има право на мнение.Всички мислеха по един начин не много отдавна.Боли ме че я докарахме до тук.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Аз му викам драчене, на шега, все пак влагаме някакви емоции, може да изтърся и глупост. Стремя се към толератност, но има и идиоти понякога, та им падам и аз на нивото, гледам да не съм първи.
Но целите са ни общи, пътищата може би различни.И аз съм работил в държавна структура, която беше затрита, в моя случай точно от държавата, както и много други структури свързани с нея, та съм преживял и съкращения и прочее-искам да живеем в нормална държава, както и децата ми и внуците им и всички.Last edited by fred; d.m.y г., 20:10.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Е, кой ли го обича.Но насила хубост не става, а и не трябва.Едно време ни учеха, че Маркс и Ленин твърдели, че комунизмът ще настъпи в развитите общества, но Ленин е доказал, че това не било задължително, можело и в по изостанали, а Монголия прескочила направо от феодализма направо в соца....
Едно нещо се случва, тогава, когато трябва да се случи в крайна сметка.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение..........Монголия прескочила направо от феодализма направо в соца....
Едно нещо се случва, тогава, когато трябва да се случи в крайна сметка.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment